Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.

Waterhoen 42 Spanbroek

Veiling

Omschrijving

Online executieveiling 23 april 2024 vanaf 14:00 uur van

Het registergoed
de hoekwoning met ondergrond en tuin, gelegen te 1715 HB Spanbroek, Waterhoen 42, kadastraal bekend gemeente Opmeer, sectie X nummer 531, ter grootte van 156 m².

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 23 april 2024 vanaf 14:00 uur, online veiling via vastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan Herman & Schuttevaer Notarissen N.V.

Aanvang veiling
Check vastgoedveiling.nl voor de aanvangstijd van de veiling. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bezichtiging
Er wordt nog onderzocht of bezichtigingen mogelijk zullen zijn. Indien dit het geval zal zijn, dan zullen wij daar melding van maken op de website van de veiling en op Funda.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning kunnen betreden. De directie-makelaar heeft kunnen constateren dat het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is.

Locatie
Spanbroek is een dorp, die hemelsbreed is gelegen tussen de plaatsen Alkmaar en Hoorn in West-Friesland. Het dorp is voorzien van een aantal winkels, waaronder de HEMA, Albert Heijn en de Action. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het nabij gelegen dorpscentrum van Opmeer/Spanbroek met onder meer Hema, Action, Kruidvat, bakker, slager en de Albert Heijn.
Het dorp wordt omgeven door prachtige landschap met mooie vergezichten en landerijen met diverse fiets- en wandelpaden.
De hogere scholen in Hoorn liggen op +/- 30 fietsminuten afstand.
Voor iedereen die graag actief bezig is zijn er in de omgeving ook voldoende mogelijkheden. Zo biedt de gemeente Opmeer een bloeiend verenigingsleven en diverse sportactiviteiten zoals voetbal, hockey, fitness en tennis.
Gelegen in Spanbroek, dagelijkse boodschappen op fietsafstand. Grote

Bereikbaarheid
Op circa 10 minuten van het object verwijderd is een bushalte die het Station van Hoorn verbind. Gelegen aan provinciale weg, nabij lokale uitvalswegen en op circa 15 kilometer van de rijksweg A7.

Indeling
De directie-makelaar heeft de woning van binnen kunnen inspecteren.
Begane grond:
Entree/hal, voorzien van trapkast en voordeur, trapopgang, meterkast, toiletruimte voorzien van staand toilet en fonteintje, woonkamer, open keuken en toegang tot de achtertuin.

1e verdieping:
Overloop, met een vaste trap naar 2e verdieping, slaapkamer 1, slaapkamer 2, badkamer (voorzien van douche, staand toilet, wastafel, handdoekradiator en wasmachine aansluiting).

2e verdieping:
Voorzolder, voorzien van niet afgewerkte vloer, gesausde
wanden, onafgewerkt plafond, dakraam en bergruimte achter knieschotten. Zolderkamer, velux dakraam en bergruimte achter knieschotten.

Extern:
Eenvoudig aangelegde tuin (voortuin/achtertuin) met achterom. De hoofdtuin is gelegen op het zuidwesten. De houten berging is voorzien van elektra.

Oppervlakte
Gebruiksoppervlakte is circa 100 m² (bron: BAG-viewer).

Inhoud
Circa 300 m³ (benadering op basis van de BG-viewer)).

Voorzieningen
In de woning zijn voorzieningen aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1997 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk met houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing in een pannen kapbedekking.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten. Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Veiling
Openbare veiling executoriale verkoping, ex art. 3:268 BW
De openbare veiling vindt plaats op 23 april 2024 vanaf 14:00 uur, online (bij inzet en afslag) via vastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan Hermans & Schuttevaer Notarissen N.V.
Op de veiling (en onderhandse biedingen) zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (de “AVVE”), opgenomen in een notariële akte op vijf december tweeduizend zestien verleden voor mr. J.H. Oomen, notaris te ‘s-Hertogenbosch, ingeschreven ten kantore van de Dienst voor het kadaster en de openbare registers op vijf december tweeduizend zestien in register Hypotheken 4, deel 69567 nummer 129 en de bijzondere veilingvoorwaarden, welke (concept) voorwaarden opvraagbaar zijn bij de notaris en gepubliceerd worden op: vastgoedveilingen.nl

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 8 april 2024 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de Veilingnotaris te worden Hermans & Schuttevaer Notarissen N.V. t.a.v. mevrouw B. de Groot, Jozef Israëlskade 48 1072 SB Amsterdam, of per email: bdegroot@herschut.nl
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op vastgoedveiling.nl.
Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de inzetsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op vastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V. is door de “Executant” aangesteld als haar exclusieve adviseur ten aanzien van de geplande (executoriale) verkoop van het onroerend goed (het “Vastgoed”). Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V. is door de Executant geautoriseerd, uitsluitend in de capaciteit als adviseur van de Executant, om namens de Executant deze beknopte samenvatting (de “Samenvatting”) te verschaffen aan in aankoop van het Vastgoed geïnteresseerde partijen (de “Potentiële Kopers”) dit met als enige doelstelling om de Potentiële Kopers te assisteren in hun evaluatie van en nader onderzoek naar het Vastgoed en de Transactie. Deze Samenvatting behelst geen aanbod of uitnodiging van de Executant en/of Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V. tot het aangaan van de Transactie of toezegging of aanbeveling om de Transactie tot stand te brengen. Potentiële Kopers worden beschouwd als professionele investeerders die geacht worden voldoende expertise en ervaring te hebben om de verschillende aspecten en risico’s van de Transactie te overzien en die waar nodig eigen adviseurs zullen inschakelen. Elke Potentiële Koper wordt aangeraden om onafhankelijk juridisch, financieel, fiscaal of ander noodzakelijk advies in te winnen. Alle kosten die Potentieel Kopers maken in verband met de onderzoek en evaluatie van de Transactie zijn voor rekening en risico van die Potentiële Kopers, tenzij anders overeengekomen.
De Samenvatting is opgesteld om Potentiële Kopers te informeren. De Samenvatting is geen compleet overzicht of opsomming van alle informatie die Potentiële Kopers willen hebben of nodig hebben om te beslissen of zij willen bieden op het Vastgoed. De Executant Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V. en hun respectievelijke dochtermaatschappijen, de aan hen gelieerde ondernemingen, medewerkers en agenten sluiten expliciet enige aansprakelijkheid uit die wellicht zou kunnen voortkomen uit deze Samenvatting of enige andere in het kader van de Transactie verstrekte informatie (de “Informatie”) en eventuele fouten op omissies hierin. Specifiek wordt er door de Executant en/of Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V. geen verklaring of garantie gegeven inzake de haalbaarheid of redelijkheid van enige in de Informatie opgenomen projectie, targets, schatting, vooruitzichten of financiële gegevens. Elke Potentiële Koper zal onafhankelijk het Vastgoed, de Transactie en de Informatie moeten onderzoeken en evalueren. Noch de Executant, noch Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V. hebben een verplichting om additionele informatie te verstrekken, de Samenvatting en/of Informatie aan te passen of bij te werken of enige onjuistheden aan te geven of aan te passen die op enig moment mogen blijken.

Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V. treedt met betrekking tot de Transactie op als exclusief adviseur van de Executant en zal derhalve andere partijen (onafhankelijk van of zij wel of niet de Samenvatting en/of Informatie hebben ontvangen) niet beschouwen als cliënt of opdrachtgever in relatie tot de Transactie.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Koopprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
26 maart 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoekwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997
Soort dak
Pannen

Oppervlakten en inhoud

Wonen
100 m²
Perceel
156 m²
Inhoud
300 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen
3

Energie

Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Opmeer X 531
Oppervlakte
156 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
OMR01-X-531

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin
Achtertuin
48 m²

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Media