Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.

Taxaties

De makelaars van Kinneging & Heijer Makelaardij maken gevalideerde taxatierapporten of EVS-rapporten met een plausibiliteitsverklaring op. Een taxatie kan nodig zijn bij o.a. een aanvraag tot financiering. Tevens kan een taxatie gevraagd worden voor in geval van een nalatenschap of bij vaststellen voor een herbouwwaarde ten behoeve van een verzekering.

Een taxatierapport geeft betrouwbaar inzicht in de waarde van het registergoed. In het rapport wordt de marktwaarde vermeld. Dit is de prijs die wordt gerealiseerd na de meest zorgvuldige voorbereiding door de hoogst biedende gegadigde, in de huidige staat en bij huidig gebruik.

Indien het taxatierapport wordt gebruikt bij een financieringsaanvraag met een bouwdepot, wordt de waarde voor- en na verbouwing in het rapport vermeldt. Om een goede, betrouwbare inschatting van de waarde na verbouwing te kunnen maken, dient een offerte van een aannemer als bijlage aan het rapport te worden gehecht.

Onze taxatierapporten worden geaccepteerd door alle grote financiƫle instellingen. Wij taxeren ook voor de belastingdienst en de rechtbank.