Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Verkocht

Mr. P.N. Arntzeniusweg 66 Amsterdam

Omschrijving

Algemeen:
Gelegen aan de mooie en brede (maar zeker rustige) Mr. P.N. Arntzeniusweg in de zeer gewilde, groene en rustige Watergraafsmeer ligt op de eerste en tweede verdieping dit nog compleet naar eigen smaak aan te passen ruime, lichte en sfeervolle appartement (ca. 88 m²).

Op enkele minuten lopen bevindt zich het winkelcentrum Christiaan Huygensplein of de winkelstrip aan de Linnaeusstraat en diverse andere winkelvoorziening. In de directe omgeving bevinden zich allerlei voorzieningen zoals scholen, sportclubs en horeca. Het centrum is op fietsafstand of middels het openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Tevens ligt de woning zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van de uitvalswegen ring A 10 of A 2.

Dit deel van de Watergraafsmeer is ruim en groen opgezet. Op loopafstand vindt u het fraai aangelegde Park Frankendael en iets verder weg het Flevopark. In het algemeen wordt de buurt gekenmerkt door bijzondere architectuur en een gemoedelijke en vriendelijke sfeer. Voor het grootbrengen van kinderen in Amsterdam is deze buurt ideaal.

Omschrijving:
De woning beschikt over een eigen entree, een zeer royale en zonnige woonkamer met mogelijkheid tot open keuken, twee (eenvoudig terug te brengen naar drie) ruime slaapkamers, badkamer, separaat toilet en ruimte voor de wasmachine/wasdroger. Volop voorzien van de authentieke details, welke nog niet uit de woning zijn weg gehaald.
Aan u de keuze:
– Een complete renovatie waarbij u alle mogelijke en denkbare luxe met de bijbehorende, complete, hoogwaardige afwerking aanbrengt;
– Een complete renovatie waarbij u alle mogelijke en denkbare luxe met de bijbehorende, complete, hoogwaardige afwerking aanbrengt en nog ruimte toevoegt door uit te bouwen op het dakvlak of
– Een renovatie met behoud van die originele details en waarbij u oud en nieuw perfect en smaakvol laat samenkomen (al dan niet met de optie om uit te bouwen en toe te voegen).
Anyway, zodanig veranderen en creëren dat het, het wonen, hier tot een waar feest maakt.

Deze mooie woning is gelegen aan een rustige straat. De omgeving is ruim voorzien van groenaanleg.

Indeling:
De woning heeft een afmeting van ruim vijf (5) meter breed en circa 9 meter diep, met aan de achterzijde twee maal een balkon. Via de eigen entree aan de Arntzeniusweg bereikt u de centrale hal/overloop van waaruit toegang tot de woonkamer (30 m²) en thans nog een gesloten keuken, separaat toilet en de trap naar de tweede verdieping. Alwaar thans twee maar eenvoudig terug te brengen tot drie slaapkamers, een badkamer en een berging.

Juridische omschrijving:
Het betreft hier een appartementsrecht omvattende het uitsluitend gebruik van de woning cum annexis gelegen op de eerste en tweede verdieping van het gebouw, met vliering, een afzonderlijke entree op de begane grond en een plat dak op het dak van de tweede verdieping, plaatselijk bekend Mr. P.N. Arntzeniusweg 66 te 1098 GS Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Watergraafsmeer, sectie B, complexaanduiding 5144-A, appartementsindex 3, gelegen op erfpachtgrond, uitgegeven in voortdurende erfpacht door de gemeente Amsterdam.

Erfpacht:
De grond waarop het gebouw opgericht is, is uitgegeven in voortdurende erfpacht door de gemeente Amsterdam. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000, zoals vastgesteld door de Gemeenteraad Amsterdam op 15 november 2000. De canon bedraagt € 1.154,36 per jaar en kan voor het eerst herzien worden op 1 december 2052. Zoals het er nu uitziet, met de huidige informatie zou er nog kunnen worden geopteerd voor de spijtoptanten regeling (omzetting naar eeuwigdurende erfpacht met afkoopmogelijkheid). Dit is echter geen garantie wegens het nog niet volledig bekend zijn/maken van alle regels door de gemeente Amsterdam.

Vereniging van Eigenaars:
Het appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalige Vereniging van Eigenaren (3 leden), deze zal per 1 januari 2023 (extern) professioneel worden beheerd. Tot op heden behoort de gehele VvE nog aan 1 eigenaar toe waardoor er geen behoefte/verplichting was aan/voor een actieve V.v.E.
De vereniging ziet als volgt uit: Vereniging van Eigenaars gebouw “Mr. P.N. Arntzeniusweg 66-68 te Amsterdam”. Het aandeel in de gemeenschap bedraagt 1/3 aandeel in het geheel. Ieder lid (3 leden) heeft 1 stem.

Zakelijke lasten 2022 (per jaar):
W.O.Z.-Waarde: € 565.000,00 (peildatum 01-01-2021)
O.Z.B.: € 237,30
Rioolrecht: € 152,50
Waterschapslasten € 70,53
Erfpachtcanon € 1.154,36
Servicekosten € 2.220,00

Notariskeuze:
Bij deze verkoop is er een (vaste) projectnotaris van toepassing, te weten:
Hartman LMH | Strawinskylaan 10 | 1077 XZ Amsterdam
T: 020 50 400 50 | M: info@hartman-lmh.nl

Oplevering: In overleg.

Vraagprijs: € 625.000,- k.k.

Parkeren:
Volgens ingewonnen informatie is er momenteel (peildatum 24 november 2022) een geschatte wachttijd voor een parkeervergunning voor bewoners van vier maanden in parkeergebied Oost-5c. Met een elektrische auto kunt u voorrang krijgen als u aan de voorwaarden voor een milieuparkeervergunning voldoet. Kijk voor meer, actuele, informatie op de website van de gemeente Amsterdam

Energie prestatiecertificaat:
Verkoper beschikt over een energie prestatiecertificaat (G-label). Het label is thans opgemaakt. Echter na renovatie zou u hier een goede A van moeten kunnen maken en zelfs nog beter door bijvoorbeeld zonnecollectoren en dergelijke aan te brengen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, bovenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1929
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking, pannen

Oppervlakten en inhoud

Wonen
88 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
11 m²
Inhoud
289 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tv kabel

Energie

Energielabel
G
Isolatie
Geen isolatie

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Watergraafsmeer B 5144
Eigendomssituatie
Erfpacht
Perceel
WTG02-B-5144

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren, parkeervergunningen
Bekijk alle kenmerken