Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Onder bod

Mr. P.N. Arntzeniusweg 60 1 Amsterdam

Omschrijving

Algemeen:
Gelegen aan de mooie en brede (maar zeker rustige) Mr. P.N. Arntzeniusweg in de zeer gewilde, groene en rustige Watergraafsmeer ligt op de eerste en tweede verdieping dit nog compleet naar eigen smaak aan te passen ruime, lichte en sfeervolle appartement (ca. 86 m²).

Op enkele minuten lopen bevindt zich het winkelcentrum Christiaan Huygensplein of de winkelstrip aan de Linnaeusstraat en diverse andere winkelvoorziening. In de directe omgeving bevinden zich allerlei voorzieningen zoals scholen, sportclubs en horeca. Het centrum is op fietsafstand of middels het openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Tevens ligt de woning zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van de uitvalswegen ring A 10 of A 2.

Dit deel van de Watergraafsmeer is ruim en groen opgezet. Op loopafstand vindt u het fraai aangelegde Park Frankendael en iets verder weg het Flevopark. In het algemeen wordt de buurt gekenmerkt door bijzondere architectuur en een gemoedelijke en vriendelijke sfeer. Voor het grootbrengen van kinderen in Amsterdam is deze buurt ideaal.

Omschrijving:
De woning beschikt over een eigen entree, een zeer royale en zonnige woonkamer met mogelijkheid tot open keuken, twee (eenvoudig terug te brengen naar drie) ruime slaapkamers, badkamer (voorzien van een douche, wastafel en de wasmachine-aansluiting)
Aan u de keuze:
• Een complete renovatie waarbij u alle mogelijke en denkbare luxe met de bijbehorende, complete, hoogwaardige afwerking aanbrengt;
• Een complete renovatie waarbij u alle mogelijke en denkbare luxe met de bijbehorende, complete, hoogwaardige afwerking aanbrengt en nog ruimte toevoegt door uit te bouwen op het dakvlak of
• Een renovatie met behoud van die originele details en waarbij u oud en nieuw perfect en smaakvol laat samenkomen (al dan niet met de optie om uit te bouwen en toe te voegen).
Anyway, zodanig veranderen en creëren, dat het wonen hier tot een waar feest maakt.

Deze mooie woning is gelegen aan een rustige straat. De omgeving is ruim voorzien van groenaanleg.

Indeling:
De woning heeft een afmeting van ruim vijf (5) meter breed en circa 9 meter diep, met aan de achterzijde twee maal een balkon. Via de eigen entree aan de Arntzeniusweg bereikt u de hal/overloop van waaruit toegang tot de woonkamer en thans nog een gesloten keuken, separaat toilet en de trap naar de tweede verdieping, alwaar thans twee, maar eenvoudig terug te brengen tot drie, slaapkamers, een badkamer en een berging.

Juridische omschrijving:
het appartementsrecht omvattende het uitsluitend gebruik van de woning cum annexis gelegen op de eerste en tweede verdieping van het gebouw met vliering, een afzonderlijke entree op de begane grond en een dakplat op het dak van de tweede verdieping, plaatselijk bekend Mr. P.N. Arntzeniusweg 60 1 te 1098 GS Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Watergraafsmeer, sectie B, complexaanduiding 5100-A, appartementsindex 2.

Erfpacht:
De grond waarop het gebouw opgericht is, is uitgegeven in voortdurende erfpacht door de gemeente Amsterdam. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000, zoals vastgesteld door de Gemeenteraad Amsterdam op 15 november 2000. De canon bedraagt € 1.240,83 per jaar en kan voor het eerst herzien worden op 1 december 2052.

Verkoper heeft zich op tijd aangemeld voor de spijtoptanten regeling (omzetting naar eeuwigdurende erfpacht met afkoopmogelijkheid).

Vereniging van Eigenaars:
Het appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalige Vereniging van Eigenaren (3 leden), die ingeschreven is in de kamer van koophandel onder nummer 87268167.
Deze vereniging wordt professioneel geadministreerd door:
Delair Vastgoedbeheer
Assumburg 2
1081 GC Amsterdam
T: 088-2335247
E: Info@delairvastgoedbeheer.nl

De vereniging ziet als volgt uit: Vereniging van Eigenaars gebouw “Mr. P.N. Arntzeniusweg 58-60 te Amsterdam”. Het aandeel in de gemeenschap bedraagt 1/3 aandeel in het geheel. Ieder lid (3 leden) heeft 1 stem.
De servicekosten voor dit appartement bedragen: € 100,00 per maand. Deze vereniging is sinds 2022 opgestart en beschikt nog over een kleine reserve.

Zakelijke lasten 2024 (per jaar):
WOZ-waarde (2024): € 612.000,00
OZB: € 282,74
Rioolrecht (2024): € 166,85
Waterschapslasten € 93,51
Erfpachtcanon € 1.240,83 Periode 1-12-2023 t/m 30-11-2024
Servicekosten € 1.200,00

Notariskeuze:
Bij deze verkoop is er een (vaste) projectnotaris van toepassing, te weten:
Hartman LMH | Strawinskylaan 10 | 1077 XZ Amsterdam
T: 020 50 400 50 | M: info@hartman-lmh.nl

Parkeren:
Volgens ingewonnen informatie is er momenteel (peildatum 22 februari 2024) een geschatte wachttijd voor een parkeervergunning voor bewoners van acht maanden in parkeergebied Oost-5c. Met een elektrische auto kunt u voorrang krijgen als u aan de voorwaarden voor een milieuparkeervergunning voldoet. Kijk voor meer, actuele, informatie op de website van de gemeente Amsterdam

Energie prestatiecertificaat:
Verkoper beschikt over een energie prestatiecertificaat (E-label). Echter na renovatie zou u hier een goede A van moeten kunnen maken en zelfs nog beter door bijvoorbeeld zonnecollectoren en dergelijke aan te brengen.

Niet zelf bewoningsclausule:
Koper is geattendeerd op het feit dat verkoper het verkochte niet zelf heeft gebruikt/bewoond en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeen gekomen, dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

Ouderdomsclausule:
Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat het verkochte meer dan vijftig (50) jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuw te vervaardigen onroerend goed (met deze bestemming). In afwijking van het daarover gestelde in deze koopakte komt het geheel of ten dele ontbreken van een of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper. Bouwkundige kwaliteits-gebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in de koopakte omschreven gebruik.

Asbestclausule:
Aan de verkoper is niet bekend dat in het verkochte asbest is verwerkt, anders dan in de tijd waarin het verkochte werd vervaardigd, te doen gebruikelijk was. Bij eventuele verwijdering van de asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden getroffen. Koper verklaart hiermede bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enige asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien. Koper is geattendeerd op het feit dat verkoper het verkochte niet zelf heeft gebruikt/bewoond.

Maatvoeringsverklaring:
De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de in de branche vastgestelde Branche Brede Meetinstructie (afgeleid van de NEN 2580-norm). De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Makelaar verkoper heeft zijn uiterste best gedaan de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en die van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Koper wordt voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Mocht de maatvoering voor een koper van evident belang zijn, dan dient koper dat uiten en verklaren zij door de verkopend of aankopend makelaar voldoende te zijn geadviseerd, om dit zelfstandig nog eens na te (laten) meten.

In zoverre de tekst van deze brochure en/of vermelde clausules door de vertaling anders kan worden geïnterpreteerd, dan geldt de Nederlandse versie.
De door ons verstrekte informatie is vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Terzake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Alle verstrekte informatie moet worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bieding of het starten van onderhandelingen. Op al onze werkzaamheden zijn de voorwaarden van de NVM van toepassing

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
26 maart 2024
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, portiekflat
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1929
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking, pannen
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
86 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
10 m²
Inhoud
309 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, wastafel
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tv kabel

Energie

Energielabel
E
Isolatie
Geen isolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
HRE (gas gestookt combiketel uit 2021, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Watergraafsmeer B 5100
Eigendomssituatie
Erfpacht
Perceel
WTG02-B-5100

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren, parkeervergunningen
Bekijk alle kenmerken

Overige media