Het team van Kinneging & Heijer Makelaardij heeft een jarenlange ervaring op het gebied van aan- en verkoop van onroerend goed. Dit doen wij voor financiële instellingen, beleggers en particulieren via De Eerste Amsterdamse.

 

Veilinghuizen

De Eerste Amsterdamse is hét veilinghuis voor onroerende zaken. Het veilingsysteem is het verkoopmedium voor vrijwillige en executie verkopen. De veilingen worden online aangekondigd en vaak ook door een veilingbiljet aan te slaan aan het betreffende object. Daarnaast volgt er een vermelding in het veilingboekje en eventueel middels een advertentie in een landelijk of plaatselijk dagblad.

Daarnaast maken wij gebruik van drie online platformen.

  • BVA Auctions:

BVA Auctions organiseert regelmatig veilingen van woonhuizen. Het betreft met name woningen die gedwongen verkocht worden middels een executieveiling. Om mee te kunnen bieden dient u zich eenmalig te registeren op BVA & BOG Auctions.

 

  • BOG Auctions:

BOG Auctions is een initiatief vanuit het notariaat en in samenwerking met BVA Auctions ontwikkeld met als doelstelling een onafhankelijk platvorm voor het veilen van vastgoed.

 

  • NVV Nationale Vastgoedveiling:

Nationalevastgoedveiling.nl is een openbaar en onafhankelijk platform voor de organisatie van veilingen van residentieel vastgoed via internet.