Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
veiling

Zwaluwstraat 22 Rotterdam

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 29 april 2021 vanaf 12:30 uur Registergoed Het appartementsrecht, omvattende de bevoegdheid tot het uitsluitend gebruik van de woning op de eerste en tweede verdieping met balkons, vliering en berging op de begane grond, met verder toebehoren, plaatselijk bekend Zwaluwstraat 22 A, 3082 MP Rotterdam, kadastraal bekend gemeente Charlois, sectie H, complexaanduiding 3185A,...

Kenmerken

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1938
Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Online executieveiling op 29 april 2021 vanaf 12:30 uur

Registergoed
Het appartementsrecht, omvattende de bevoegdheid tot het uitsluitend gebruik van de woning op de eerste en tweede verdieping met balkons, vliering en berging op de begane grond, met verder toebehoren, plaatselijk bekend Zwaluwstraat 22 A, 3082 MP Rotterdam, kadastraal bekend gemeente Charlois, sectie H, complexaanduiding 3185A, appartementsindex 2, uitmakende het 2/3e onverdeeld aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het pand met erf, (onder)grond en verder toebehoren, staande en gelegen aan de Zwaluwstraat 22 A en 22 B te Rotterdam, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Charlois, sectie H nummer 1349, groot 106 m².

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 29 april 2021 vanaf 12:30 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C’M’S’ Derks Star Busmann N.V.

Aanvang veiling
Check veilingnotaris.nl of nationalevastgoedveiling.nl voor de aanvangstijd van de veiling. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bezichtiging
Het is niet mogelijk de woning te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning kunnen betreden. Voor zover de directie-makelaar heeft kunnen constateren wordt het object niet door de eigenaar bewoond.

Locatie
Het appartement is gelegen in de wijk Oud-Charlois op fietsafstand van het winkelcentrum Zuidplein. In de nabijheid van het appartement zijn (basis)scholen en sport- en recreatiemogelijkheden.

Bereikbaarheid
Gelegen nabij lokale uitvalswegen en op ca. 3 kilometer van de rijksweg A15.

Indeling
Begane grond: entree met trapopgang naar het appartement
Eerste verdieping: woonkamer, open keuken, slaapkamer, toilet, balkon aan de achterzijde.
Tweede verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer, balkon aan de voor- en achterzijde.
Derde verdieping: bergzolder.

Woonoppervlakte
Circa 119 m² (bron: NVM-archief).

Inhoud
Circa 398 m³ (bron: NVM-archief).

Voorzieningen
In de woning zijn voorzieningen aanwezig voor elektra (4 groepen met 1 aardlekschakelaar), verwarming en warm water (CV: Agpo).

Bouwjaar
Circa 1938 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk. Het dak is gedekt met pannen. De kunststof kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

Vereniging van Eigenaars
De administratie van de Vereniging van Eigenaars Zwaluwstraat 22 te Rotterdam wordt gevoerd door VZB Vastgoed te ‘s-Gravenhage.
Volgens opgave van de administrateur bedragen de maandelijkse servicekosten € 75,00.
De achterstallige servicekosten zijn voor het afgelopen en lopende boekjaar voor rekening van de koper en bedragen per 22 februari 2021 € 225,00.
Het aandeel in het reservefonds voor genoemde appartementsrechten bedraagt € 1.784,59.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten. Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 14 april 2021 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C’M’S’ Derks Star Busmann N.V. t.a.v. mevrouw I. Ruiter, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: ineke.ruiter@cms-dsb.com
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiling.nl.
Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper belasting overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1938

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
119 m²
Bruto inhoud
398 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
wastafel, douche, ligbad

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Charlois
Sectie
H
Indexnummer
2
Perceel
3185
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In woonwijk

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
betaald parkeren

Foto's

Kaart Zwaluwstraat 22 Rotterdam

naar Zwaluwstraat 22 Rotterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand