Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
veiling

Zuidveren 9 Wagenberg

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Executieveiling op 16 maart 2020 vanaf 18:00 uur van Registergoed Een woonboerderij met aangebouwde stal/schuur en boerenschuur, ondergrond, tuin en verdere aanhorigheden, plaatselijk bekend als Zuidveren 9, 4845 CJ Wagenberg, kadastraal bekend gemeente Terheijden, sectie D, nummer 3097, groot 27 are en 32 centiare. Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 16 maart 2020 na...

Kenmerken

Soort woning
Woonboerderij
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1930
Ligging
Aan rustige weg, landelijk gelegen

Omschrijving

Executieveiling op 16 maart 2020 vanaf 18:00 uur van

Registergoed
Een woonboerderij met aangebouwde stal/schuur en boerenschuur, ondergrond, tuin en verdere aanhorigheden, plaatselijk bekend als Zuidveren 9, 4845 CJ Wagenberg, kadastraal bekend gemeente Terheijden, sectie D, nummer 3097, groot 27 are en 32 centiare.

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 16 maart 2020 na 18:00 uur, in CAFÉ-RESTAURANT DAUPHINE, Prins Bernhardplein 175, 1097 BL Amsterdam.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden de woning te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie
De woonboerderij is gelegen in de dorpskern van Wagenberg in een doodlopende straat. Voorzieningen als een kleine supermarkt en diverse restaurants op loopafstand.
Bereikbaarheid De woonboerderij ligt op circa 3 kilometer van de rijksweg A59 en circa 7 kilometer van de rijksweg A16.

Indeling
De vermoedelijke indeling conform gegevens uit het NVM-archief:
Begane grond: Woonkamer, open woonkeuken.
Voorhuis: slaapkamer met sauna, werk-/studeerkamer, badkamer.
Achterhuis: slaapkamer, badkamer, bergruimtes.
Eerste verdieping voorhuis: 3 slaapkamers, overloop, badkamer.
Overige: Schuur, met overkapping en buitenkeuken, stallen, hooiopslagplaats, bak en paddocks

Woonoppervlakte
Circa 481 m² (informatie derden)

Inhoud
Circa 2732 m³ (informatie derden)

Voorzieningen
In de woning zijn vermoedelijk voorzieningen aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1930 (bron BAG-viewer)

Bouwaard
De voor-, zij- en achtergevels metselwerk, het dak is gedekt met pannen. De houten kozijnen gedeeltelijk voorzien van dubbelglas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.

Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper.

Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Veiling
De openbare veiling vindt plaats op 16 maart 2020 vanaf 18:00 uur in CAFÉ-RESTAURANT DAUPHINE, Prins Bernhardplein 175, 1097 BL Amsterdam (bij inzet en afslag), ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan het notariskantoor van C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 1 maart 2020 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C'M'S' Derks Star Busmann N.V. t.a.v. mevrouw B. de Groot, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: bianca.degroot@cms-dsb.com

Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiling.nl

Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper belasting overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Woonboerderij
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
481 m²
Bruto inhoud
2.732 m³
Perceeloppervlakte
2.732 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
2
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, douche, bidet

Energie

Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas

Kadastrale gegevens

Gemeente
Terheijden
Sectie
D
Perceel
3097
Oppervlakte
2732 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, landelijk gelegen
Tuintype
achtertuin
Tuin
Zuidwest, 29 x 57 m
Oppervlakte
1653 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren, op eigen terrein, op afgesloten terrein

Foto's

Kaart Zuidveren 9 Wagenberg

naar Zuidveren 9 Wagenberg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand