Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende

Zonneoordlaan 47 a - 24 Ede

Geveild

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 18 februari 2020 vanaf 15:30 uur van: Registergoed Een recreatiewoning met (onder)grond, tuin en verder aan- en toebehoren, plaatselijk bekend als Zonneoordlaan 47a – 24, 6718 TL Ede, onderdeel van "Bospark Ede", kadastraal bekend gemeente Ede, sectie A, nummer 1652, groot 482 m². Op het registergoed rusten kwalitatieve verplichtingen, de eigenaar c.q. gebruiker is...

Kenmerken

Soort woning
Recreatiewoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2006
Ligging
In bosrijke omgeving

Omschrijving

Online executieveiling op 18 februari 2020 vanaf 15:30 uur van:

Registergoed
Een recreatiewoning met (onder)grond, tuin en verder aan- en toebehoren, plaatselijk bekend als Zonneoordlaan 47a – 24, 6718 TL Ede, onderdeel van "Bospark Ede", kadastraal bekend gemeente Ede, sectie A, nummer 1652, groot 482 m².

Op het registergoed rusten kwalitatieve verplichtingen, de eigenaar c.q. gebruiker is gehouden tot naleving van het terreinreglement van "Bospark Ede", bijgevoegd als bijlage.

Tevens rust op het registergoed "voorkeursrecht tot koop". Indien koper voornemens is over te gaan tot verkoop, is hij met inachtneming van het bepaalde verplicht Bospark Ede Vastgoed B.V. (of een door deze B.V. aan te wijzen ander) van dit voornemen schriftelijk in kennis te stellen.

De eigenaar c.q. gebruiker is verplicht om te gedogen dat in, op of boven het verkochte (nuts)voorziening voor de distributie van gas, water, elektriciteit, televisiesignalen en dergelijke worden aangebracht, hersteld, vervangen en onderhouden. Al hetgeen terzake de algemene (nuts)voorzieningen in, op of boven de grond van een kavel in het park is aangebracht, dient bevestigd te blijven. Het is een eigenaar c.q. gebruiker van een kavel niet toegestaan aan eed dergelijke (nuts)voorziening enige verandering aan te brengen, ook niet voor eigen gebruik van gas, water en licht.

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 18 februari 2020 vanaf 15.30 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
30 januari 2020, 13:00 – 14:00 uur en/of 11 februari 2020, 15:00 – 16:00 uur

Bezichtigingen zijn uitsluitend mogelijk op afspraak. Voor het inplannen van een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via 020 589 30 10.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de recreatiewoning niet kunnen betreden. Voor zover de directie-makelaar heeft kunnen constateren is het object leegstaand.

Locatie
Het object is gelegen aan de 'Vaarboomlaan' in het recreatiepark "Bospark Ede" ligt aan de rand van Ede en grenst aan Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Bereikbaarheid
De recreatiewoning is gelegen nabij lokale uitvalswegen en ligt op circa 10 kilometer afstand van de A30.

Indeling
De vermoedelijke indeling (informatie uit verkoopbrochure):
Entree, woonkamer met 2 erkers en een schuifpui, open keuken, badkamer (vermoedelijk) voorzien van douchecabine en wastafel, separaat toilet, wasruimte met CV-opstelling en een vlizotrap naar de vliering, twee slaapkamers.

Woonoppervlakte
Circa 72 m² (informatie uit verkoopbrochure).

Inhoud
Circa 230 m³.

Voorzieningen
In de woning zijn voorzieningen voor elektra, warm water en verwarming (CV ketel) aanwezig.

Bouwjaar
Circa 2006.

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel zijn voorzien van kunststof rabatdelen, het dak is gedekt met pannen en de kunststof kozijnen zijn voorzien van dubbel glas. Conform de verkoopinformatie zou de recreatiewoning geheel geïsoleerd zijn.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming recreatie.

Parkkosten
Zie bijlage.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten. Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen.

Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper.
Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan.

Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 3 februari 2020 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C'M'S' Derks Star Busmann N.V. t.a.v. de heer T. Bos, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: ton.bos@cms-dsb.com

Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiling.nl. Dit formulier dient online ingevuld te worden. Pas na het invullen, kan het formulier gedownload worden.

Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.
Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.
Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper belasting overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Recreatiewoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
72 m²
Bruto inhoud
230 m³
Perceeloppervlakte
482 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche, wastafel

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Ede
Sectie
A
Perceel
1652
Oppervlakte
482 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In bosrijke omgeving
Tuintype
tuin rondom
Tuin
Verwaarloosd, 18.60 x 25.20 m
Oppervlakte
397 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op eigen terrein

Foto's

Kaart Zonneoordlaan 47 a - 24 Ede

naar Zonneoordlaan 47 a - 24 Ede
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand