Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
veiling

Zandvaart 88 Breezand

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 10 november 2020 van: Registergoed Een twee-onder-een-kap woning met ondergrond, erf, tuin en verdere aanhorigheden, plaatselijk bekend als Zandvaart 88 1764 NV Breezand, kadastraal bekend gemeente Anna Paulowna, sectie K, nummer 7590 groot 380 m². Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 10 november 2020, online veiling via...

Kenmerken

Soort woning
2/1 kapwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1949
Ligging
Aan water

Omschrijving

Online executieveiling op 10 november 2020 van:

Registergoed
Een twee-onder-een-kap woning met ondergrond, erf, tuin en verdere aanhorigheden, plaatselijk bekend als Zandvaart 88 1764 NV Breezand, kadastraal bekend gemeente Anna Paulowna, sectie K, nummer 7590 groot 380 m².

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 10 november 2020, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C’M’S’ Derks Star Busmann N.V.

Aanvang veiling
Check veilingnotaris.nl of nationalevastgoedveiling.nl voor de aanvangstijd van de veiling. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bezichtiging
20 oktober 2020, 12:00 – 13:00 uur en/of 3 november 2020, 16:00 – 17:00 uur

Bezichtigingen zijn uitsluitend mogelijk op afspraak. Voor het inplannen van een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via 020 589 30 10.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning kunnen betreden. Voor zover de directie-makelaar heeft kunnen constateren wordt het object door de eigenaar bewoond.

Locatie
Gelegen op loopafstand van de dorpskern van Breezand en op circa 11 kilometer van Den Helder. In het dorp zijn diverse voorzieningen zoals winkels, kleinschalige horeca en sportmogelijkheden aanwezig.

Bereikbaarheid
Gelegen nabij lokale uitvalswegen.

Indeling
Begane grond: entree, hal met meterkast en trapkast, woonkamer, woonkeuken, bijkeuken, toilet.
Eerste verdieping: overloop met 2e toilet, 3 slaapkamers en badkamer.
Tweede verdieping: bergzolder bereikbaar met vlizotrap.

Woonoppervlakte
Circa 103 m² (bron: informatie derden).

Inhoud
Circa 385 m³ (bron: informatie derden).

Voorzieningen
In de woning zijn voorzieningen voor elektra (9 groepen met aardlekschakelaar), warm water en verwarming (CV ketel: Intergas kompakt 2018) aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1949 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk, het dak is gedekt met pannen. De houden kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
De aanbouw aan de achterzijde van de woning staat op de erfgrens, de dakgoot hangt over de erfgrens.

Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.

Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper.

Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 26 oktober 2020 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C’M’S’ Derks Star Busmann N.V. t.a.v. de heer T. Bos, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: ton.bos@cms-dsb.com

Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op www.veilingnotaris.nl en op www.nationalevastgoedveiling.nl. Dit formulier dient online ingevuld te worden. Pas na het invullen, kan het formulier gedownload worden.

Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper belasting overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
2/1 kapwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1949

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
103 m²
Bruto inhoud
385 m³
Perceeloppervlakte
380 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
dubbele wastafel, douche, toilet

Energie

Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Intergas Kompakt
Bouwjaar ketel
2018

Kadastrale gegevens

Gemeente
Anna Paulowna
Sectie
K
Perceel
7590
Oppervlakte
380 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan water
Tuintype
achtertuin
Tuin
Aan te leggen, oost, 10.40 x 17.90 m
Oppervlakte
186 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op eigen terrein, openbaar parkeren

Foto's

Kaart Zandvaart 88 Breezand

naar Zandvaart 88 Breezand
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand