Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.

Westelbeersedijk 15 Oost West en Middelbeers

Veiling

Omschrijving

Online executieveiling 19 september 2023 vanaf 14:30 uur

Registergoed
Het vrijstaande woonhuis met garage, ondergrond tuin en erf, plaatselijk bekend als 5091 SK Oost West en Middelbeers aan de Westelbeersedijk 15, kadastraal bekend gemeente Oost-, West- en Middelbeers, sectie F nummer 385, groot 1500 m².

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 19 september 2023 vanaf 14:30 uur, online veiling via vastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan Herman & Schuttevaer Notarissen N.V.

Aanvang veiling
Check vastgoedveiling.nl voor de aanvangstijd van de veiling. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bezichtiging
Bezichtigingen niet mogelijk.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie
Het object is gelegen aan de doorgaande weg nabij de kom van Middelbeers met een supermarkt op circa 1,5 kilometer afstand en een basisschool op 700 meter.

Bereikbaarheid
Het object is met eigen vervoer goed bereikbaar. Een treinstation is een stuk verwijderd van het object, maar de bushalte ligt op circa 1,5 kilometer afstand. De snelweg A-58 die een verbinding vormt tussen Tilburg en Eindhoven bevindt zich op 8 km afstand.

Indeling
Vermoedelijke indeling:
Begane grond: Hal met garderobenis, meterkast, toilet met fonteintje, L-vormige woonkamer met houtkachel, schuifpui, L- vormig keukenblok voorzien van apparatuur, studeer-/slaapkamer en een bijkeuken. Volgens ingewonnen informatie is gehele begane grondvloer voorzien van vloerverwarming.
Verdieping: overloop, 4 slaapkamers en een badkamer. Via luik overloop met vlizotrap naar bergzolder.

Woonoppervlakte
Circa 195 m² (bron: BAG-viewer).

Voorzieningen
In de woning zijn voorzieningen aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1984 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk. Houten gevelkozijnen en een pannen kap.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten. Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Veiling
Openbare veiling executoriale verkoping, ex art. 3:268 BW
De openbare veiling vindt plaats op 19 september 2023 vanaf 14:30 uur, online (bij inzet en afslag) via vastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan Hermans & Schuttevaer Notarissen N.V.
Op de veiling (en onderhandse biedingen) zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (de “AVVE”), opgenomen in een notariële akte op vijf december tweeduizend zestien verleden voor mr. J.H. Oomen, notaris te ‘s-Hertogenbosch, ingeschreven ten kantore van de Dienst voor het kadaster en de openbare registers op vijf december tweeduizend zestien in register Hypotheken 4, deel 69567 nummer 129 en de bijzondere veilingvoorwaarden, welke (concept) voorwaarden opvraagbaar zijn bij de notaris en gepubliceerd worden op: vastgoedveilingen.nl

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 4 september 2023 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de Veilingnotaris te worden Hermans & Schuttevaer Notarissen N.V. t.a.v. mevrouw D. van Maanen, Jozef Israëlskade 48 1072 SB Amsterdam, of per email: dvanmaanen@herschut.nl.
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op vastgoedveiling.nl.
Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de inzetsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te
gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op vastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Koopprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
24 augustus 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984
Ligging
Buiten bebouwde kom, landelijk gelegen, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
195 m²
Perceel
1.500 m²
Inhoud
585 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Bidet, dubbele wastafel, ligbad, toilet
Aantal woonlagen
2

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Oost-, West- en Middelbeers F 385
Oppervlakte
1500 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
MDB03-F-385

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Garage

Capaciteit
2 auto's

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken

Media

Bekijk meer foto's