Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.

Vijverweg 1 204 Schijndel

Veiling

Omschrijving

Online executieveiling 19 september 2023 vanaf 13:30 uur

Registergoed
Een perceel grond gelegen op Resort de Molenheide aan de Vijverweg 1-204 te 5482 ZN Schijndel, kadastraal bekend gemeente Schijndel, sectie A nummer 6285, groot 202 m²

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 19 september 2023 vanaf 13:30 uur, online veiling via vastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan Herman & Schuttevaer Notarissen N.V.

Aanvang veiling
Check vastgoedveiling.nl voor de aanvangstijd van de veiling. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bezichtiging
op 29-08-2023 vanaf 12:00 uur tot 13:00 uur en
op 12-09-2023 vanaf 16:00 uur tot 17:00 uur

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de chalet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of de chalet ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie
Recreatiepark “de Molenheide” is gelegen aan de rand van Schijndel met diverse voorzieningen in de nabijheid. Op enkele fietsminuten gelegen van het centrum van Schijndel met diverse winkels en horecagelegenheden.
De ligging is gunstig ten opzichte van de drie grote steden Den Bosch – Eindhoven – Tilburg.

Bereikbaarheid
Goede ontsluiting naar snelwegennet en dorpscentrum van Schijndel. Voldoende parkeerfaciliteiten op parkeerplaats van park en op eigenterrein. Openbaar vervoer verbinding in de directe nabijheid.

Indeling
Entree, meterkast, woonkamer, 2 slaapkamers en een badkamer. Via een vlizotrap is een bergzolder bereikbaar. Tevens staat er op het perceel staat een berging en is er een overkapping.

Achtertuin op het zuidwesten met een achterom.
De parkeerplaats is gelegen op het hoofdperceel.

Woonoppervlakte
Circa 45 m² (bron: BAG-viewer).

Voorzieningen
In de woning zijn voorzieningen aanwezig.

Bouwjaar
Circa 2012 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard
Houten skeletbouw, fundering op staal en gevels bestaande uit gevelbetimmering, houten begane grondvloer, kunststof kozijnen met dubbel glas en een pannen zadeldak.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen (Recreatie).

Bijzonderheden
Vermoedelijk is door een explosie het chalet een beetje ontzet. Op de vliering is te zien dat het dak niet helemaal meer sluit. Aan de buitenzijde op de kop van het chalet is een plaat aangebracht. Het is onbekend om welke reden dit is gedaan.

Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten. Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Koopprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
21 augustus 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Stacaravan, halfvrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan park, aan rustige weg

Oppervlakten en inhoud

Wonen
45 m²
Perceel
202 m²
Inhoud
150 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, toilet, wasmachineaansluiting, wastafel
Aantal woonlagen
1

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Schijndel A 6285
Oppervlakte
202 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
SDL00-A-6285

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken