Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Verkocht

Van Woustraat 103 1 Amsterdam

Omschrijving

Algemeen:
Een casco appartement met balkon gelegen op de eerste verdieping, die geheel naar eigen idee en wensen is in te richten.

Omgeving:
Het appartement bevindt zich in het bruizende deel van Amsterdam De Pijp tussen de Van Ostadestraat en de Willibrordusstraat nabij de Ceintuurbaan en de Albert Cuijpstraat.
Deze levendige omgeving wordt gevormd door de diversiteit aan horecagelegenheden, de plaatselijke winkels en de grote supermarkten. Ook de dagenlijkse markt “De Albert Cuijp” mag daarin niet ontbreken.
Recreren is ook mogelijk in het Sarphatipark of aan de rivier De Amstel.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid van deze locatie is uitermate goed te noemen. Zo rijdt de tramlijn 4 van het station Amsterdam Centraal via de Dam, het Rembrandtplein, het Frederiksplein en de Rivierenbuurt naar station Amsterdam RAI. Bij de Ceintuurbaan zijn andere verbindingen te kiezen zoals Tramlijn 3 van de Zoutkeetsgracht via het Haarlemmerplein Van Hallstraat via het Concertgebouw, De Pijp, de Wibautstraat, het Oosterpark en het Muiderpoortstation naar het Flevopark.
Met deze twee tramlijnen zijn oost, west, noord en zuid goed verbonden.
Met eigen vervoer is de snelweg A2 of de Ringweg A 10 binnen enkele minuten bereikbaar.

Juridische omschrijving:
Het appartementsrecht, rechtgevend op het uitsluitend gebruik van de woning met balkon op de eerste verdieping van het gebouw, plaatselijk bekend als 1074 AG Amsterdam, Van Woustraat 103-I, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie V complexaanduiding 10607-A appartementsindex 3, uitmakende het ¼ aandeel in het moederappartementsrecht bestaande uit het uitsluitend gebruik van voer woningen gelegen op de eerste, tweede, derde en vierde verdieping, het dak en afzonderlijk entree en trappenhuis op de begane grond van het gebouw, plaatselijk bekend als 1074 AG Amsterdam, Van Woustraat 103-I/II/III/IV, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie V complexaanduiding 10607-A appartementsindex 2, uitmakende het onverdeeld ¾ aandeel in de gemeenschap, omvattende het winkelwoonhuis met ondergrond en erf, staande en gelegen te Amsterdam aan de Van Woustraat 103, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie V nummer 2476, groot 101 m².

Indeling:
Zoals gemeld betreft het hier een casco appartement die geheel naar eigen wens en idee is in te delen.
Via het algemene trappenhuis is de eerste verdieping bereikbaar alwaar de toegangsdeur tot het appartement zich bevindt. Dan komt men in een ruimte waar voorheen een halletje was met toegang tot de toiletruimte, keuken en woonkamer.
De woonkamer is een lichte ruimte vanwege de erker aan de voorzijde met een leuk en wijds uitzicht. Aan de achterzijde is een royaal balkon, die 1.77 meter diep is en 4.91 breed.
Aan de voorzijde is nog een ruimte die voorheen was ingericht als slaapkamer met een vaste kast grenzend aan het trappenhuis.
Kortom een verdieping die geheel naar eigen wens en idee is in te richten.

Oppervlakten:
Conform de meetstaat, die opgemaakt is volgens de geldende normeringen van de Branchebrede Meetinstructie (BBMI), noemen wij:
Gebruiksoppervlakte wonen: 64,4 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 8,7 m²
Inhoud van het appartement: 228,6 m3

Eigendom:
Het gebouw is gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht!

Vereniging van Eigenaars:
De ondervereniging draagt de naam “Ondervereniging van Eigenaars Van Woustraat 103 te Amsterdam en is gevestigd te Amsterdam.
Deze vereniging maakt een onderdeel uit de van de moedervereniging die de naam draagt Vereniging van Eigenaars van Woustraat 103 te Amsterdam. Deze laatste vereniging is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 34372430.
De administratie en beheer wordt gevoerd door
Delair Vastgoed Beheer B.V.
Assumburg 2,
1081GC Amsterdam
De servicekosten voor 2023 zijn vastgesteld op € 71,43 per maand waarin niet begrepen een voorschot op de stookkosten.

Vaste lasten berekend over de omslag 2023 op de WOZ-waarde per 1-1-2021
Onroerende zaakbelasting € 187,05
Rioolrecht € 160,43
Waterschapslasten € 54,35
WOZ-waarde (peildatum 1-1-2021) € 434.000,00

Bijzonderheden:
Woonoppervlakte: ca. 64 m2.
2/3-kamerwoning
Bouwjaar 1905
Royaal balkon aan de achterzijde

Vraagprijs:
€ 475.000,00 kosten koper.

Oplevering:
Kan spoedig

Energie prestatiecertificaat:
Voor dit appartement is geen energielabel beschikbaar. Het betreft een casco appartement waar geen installaties inzitten. Koper dient na renovatie zelf zorg te dragen voor het energielabel.

Notariskeuze:
Bij deze verkoop is er een (vaste) projectnotaris van toepassing, te weten:
Hartman LMH | Strawinskylaan 10 | 1077 XZ Amsterdam
T: 020 50 400 50 | M: info@hartman-lmh.nl

In de koopovereenkomst zullen onderstaande bepalingen worden opgenomen:

1. Ouderdomsclausule:
Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de onroerende zaak meer dan 100 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. Tenzij de verkoper de kwaliteit hiervan gegarandeerd heeft, staat hij niet in voor de funderingen, de vloeren, de leidingen, voor de electriciteit, water en gas, de riolering en de afwezigheid van enig ongedierte c.q. schimmels (zoals bijvoorbeeld houtworm, boktor, zwam etc.).

2. Niet-zelfbewoningsclausule:
Koper is geattendeerd op het feit dat Verkoper het Verkochte niet zelf heeft gebruikt/bewoond en dat hij derhalve Koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het Verkochte, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het Verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn Verkoper en Koper uitdrukkelijk overeen gekomen, dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van Koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

3. Toelichtingsclausule NEN2580:
De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de in de branche vastgestelde Branche Brede Meetinstructie (afgeleid van de NEN 2580-norm). De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart Koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Makelaar van de Verkoper heeft zijn uiterste best gedaan de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en die van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Koper wordt voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Mocht de maatvoering voor een Koper van evident belang zijn, dan dient Koper dat uiten en verklaren zij door de verkopend of aankopend makelaar voldoende te zijn geadviseerd, om dit zelfstandig nog eens na te (laten) meten.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, bovenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1905
Ligging
In centrum

Oppervlakten en inhoud

Wonen
64 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
9 m²
Inhoud
229 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal woonlagen
1

Energie

Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Geen verwarming
Warm water
Geen

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amsterdam V 10607
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ASD18-V-10607

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Betaald parkeren, openbaar parkeren, parkeervergunningen
Bekijk alle kenmerken

Media

Bekijk meer foto's

Overige media