Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Onder bod

Van Reigersbergenstraat 67 2 Amsterdam

Omschrijving

Algemeen:
2-kamer appartement, op een toplocatie in de populaire Frederik Hendrikbuurt vlakbij de gezellige Jordaan (het centrum) gelegen.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in de gewilde en populaire Frederik Hendrikbuurt. De Jordaan kenmerkt zich met de vele leuke winkels en gezellig restaurants en ligt op loopafstand. Als dat nog niet voldoende is, heb je ook nog het Hugo de Grootplein met winkels en horecagelenheden en de altijd gezellig Westerstraat en Noordermarkt in de buurt. In de nabije omgeving bevindt zich ook het Westerpark met zijn culturele en culinaire voorzieningen. Ook een hotspot zoals de Hallen met diverse restaurantjes en bioscoopzalen liggen in de nabije omgeving.
Mocht je de gezelligheid van Amsterdam Centrum willen opzoeken dan is dat op loopafstand of met de fiets/OV eenvoudig te bereiken. Met 10 minuten fietsen sta je al op station Amsterdam Centraal.
Met het openbaar vervoer bus/tram kun je uitstekend het appartement bereiken. Diverse haltes bevinden zich op loopafstand.
Kortom het is hier een genot om te wonen met alle voorzieningen in de buurt.
Parkeren gaat middels het vergunningenstelsel en kun je bij de gemeente aanvragen.
Qua uitvalswegen zit je hier ideaal: via de S105 rijd je binnen enkele minuten op de Ring A10-west richting Schiphol/Den Haag of Zaanstad of rijd je eenvoudig via de Ring A10-Zuid richting Amsterdam-Zuid.

Indeling:
2de verdieping:
Entree/hal, royale en lichte slaapkamer met schuifdeur gelegen aan de voorzijde, cv/meterkast, lichte woonkamer met toegang naar de keuken, de badkamer en het trappenhuis, badkamer v.v. douche, toilet, wastafel, mechanische ventilatie, plavuizen vloer en wanden geheel betegeld tot aan plafond, royaal opgestelde keuken v.v. koel/vries combinatie, afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, combi-oven en een was-droogcombinatie.

Oppervlakten:
Conform de meetstaat, die opgemaakt is volgens de geldende normeringen van de Branchebrede Meetinstructie (BBMI), noemen wij:
Gebruiksoppervlakte wonen 43,6 m²
Gebruiksoppervlakte externe bergruimte 7,2 m²
Inhoud van het appartement 144,9 m3

Juridische omschrijving:
Het appartementsrecht rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning, gelegen op
de tweede verdieping van te vermelden gebouw, met een berging gelegen op de vierde verdieping van dat gebouw, plaatselijk bekend te 1052 CV Amsterdam als Van Reigersbergenstraat 67-2, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie Q, complexaanduiding 8932-A, appartementsindex 159, uitmakende het onverdeeld eenenvijftig/twaalfduizend vijfhonderdvijfenzestigste (51/12.565e) aandeel in gemeenschap, bestaande uit het voortdurend recht van erfpacht van eenendertig (31) percelen grond eigendom van de gemeente Amsterdam en gelegen aldaar aan de Van Houweningenstraat, de Hugo de grootkade, de Derde Hugo de Grootstraat en de Van Reigersbergenstraat, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie Q, nummers 3009, groot één are vierendertig centiare, 3010, groot één are vijfentwintig centiare, 3011, groot één are veertig centiare, 3012, groot één are drieëndertig centiare, 3013, groot één are negentien centiare, 3014, groot één are vierendertig centiare, 4315, groot één are vierendertig centiare, 4316, groot één are vierendertig centiare, 4317, groot één are vierendertig centiare, 4318, groot één are vierendertig centiare, 4319, groot één are vierentachtig centiare, 4320, groot één are vierendertig centiare, 4321, groot één are vierendertig centiare, 4322, groot één are vierendertig centiare, 3807, groot negentig centiare, 3808, groot één are drieëndertig centiare, 3809, groot één are zevenenvijftig centiare, 3810, groot één are vierenzeventig centiare, 3811, groot één are vijfenvijftig centiare, 3812, groot twee are tweeënzestig centiare, 3813, groot één are dertig centiare, 3814, groot één are zevenendertig centiare, 4847, groot één are dertig centiare, 4848, groot één are drieëndertig centiare, 4849, groot één are drieëndertig centiare, 4850, groot één are drieëndertig centiare, 4852, groot één are drieënveertig centiare, 4853, groot één are drieëndertig centiare, 4854, groot één are drieëndertig centiare, 4855 groot één are dertig centiare, en 6751, groot dertien are en negenenveertig centiare, met de rechten van de erfpachter op de zich op die grond bevindende opstallen, plaatselijk bekend te Amsterdam als Van Houweningenstraat 40 tot en met 86 (even), Hugo de Grootkade 76 tot en met 86 (even), Derde Hugo de Grootstraat 27 tot en met 33 (oneven) en Van Reigersbergenstraat 39 tot en met 61 (oneven), 67 tot en met 87 (oneven) en 91.

Eigendom:
Het betreft een voortdurend recht van erfpacht, ingangsdatum 1 januari 1995, einddatum
31 december 2045, de erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 december 2045, canonherziening per 1 januari 2046, de Algemene Bepalingen 2000 van voortdurende erfpacht gemeente Amsterdam dd. 15 november 2000 zijn van toepassing. Er is geen aanvraag gedaan voor de overstap naar eeuwigdurende erfpacht.

Vereniging van Eigenaars:
Het appartement maakt een onderdeel uit van de Vereniging van Eigenaars genaamd ” Vereniging van Eigenaars Van Houweningenstraat 40 tot en met 86 (even), Hugo de Grootkade 76 tot en met 86 (even), Derde Hugo de Grootstraat 27 tot en met 33 (oneven) en de van Reigersbergenstraat 39 tot en met 61 (oneven), 67 tot en met 87 (oneven) en 91 te Amsterdam” en is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 53054741. De Vereniging komt jaarlijks bij elkaar voor de Algemene Ledenvergadering. De maandelijkse servicekosten bedragen € 158,00
Tot slot reserveert de VvE voor toekomstig groot onderhoud. De administratie van de VvE wordt professioneel gevoerd door Ymere.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte: ca. 44 m2.
– 2 kamers
– Monumentaal pand
– Bouwjaar 1900
– Energielabel D
– Separate zolderberging

Vaste lasten 2024:
Onroerende zaakbelasting € 164,01
Rioolrecht € 166,85
Waterschapslasten € 54,24
WOZ-waarde per 1-1-2023 € 355.000,00

Oplevering:
In overleg

Energie prestatiecertificaat:
Verkoper beschikt over een energie prestatiecertificaat (D-label).

Niet zelf bewoningsclausule:
Koper is geattendeerd op het feit dat verkoper het verkochte niet zelf heeft gebruikt/bewoond en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeen gekomen, dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

Ouderdomsclausule:
Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat het verkochte meer dan honderd (100) jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuw te vervaardigen onroerend goed (met deze bestemming). In afwijking van het daarover gestelde in deze koopakte komt het geheel of ten dele ontbreken van een of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper. Bouwkundige kwaliteits-gebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in de koopakte omschreven gebruik.

Asbestclausule:
Aan de verkoper is niet bekend dat in het verkochte asbest is verwerkt, anders dan in de tijd waarin het verkochte werd vervaardigd, te doen gebruikelijk was. Bij eventuele verwijdering van de asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden getroffen. Koper verklaart hiermede bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enige asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien. Koper is geattendeerd op het feit dat verkoper het verkochte niet zelf heeft gebruikt/bewoond.

Maatvoeringsverklaring:
De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de in de branche vastgestelde Branche Brede Meetinstructie (afgeleid van de NEN 2580-norm). De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Makelaar verkoper heeft zijn uiterste best gedaan de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en die van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Koper wordt voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Mocht de maatvoering voor een koper van evident belang zijn, dan dient koper dat uiten en verklaren zij door de verkopend of aankopend makelaar voldoende te zijn geadviseerd, om dit zelfstandig nog eens na te (laten) meten.

In zoverre de tekst van deze brochure en/of vermelde clausules door de vertaling anders kan worden geïnterpreteerd, dan geldt de Nederlandse versie.
De door ons verstrekte informatie is vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Terzake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Alle verstrekte informatie moet worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bieding of het starten van onderhandelingen. Op al onze werkzaamheden zijn de voorwaarden van de NVM van toepassing

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
27 juni 2024
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, bovenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
44 m²
Externe bergruimte
7 m²
Inhoud
145 m³

Indeling

Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamer)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, toilet, wastafel
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Natuurlijke ventilatie, tv kabel

Energie

Energielabel
D
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Intergas (gas gestookt combiketel uit , eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amsterdam Q 8932
Eigendomssituatie
Erfpacht
Perceel
ASD13-Q-8932

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Betaald parkeren, openbaar parkeren, parkeervergunningen
Bekijk alle kenmerken

Overige media