Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Verkocht onder voorbehoud

Van Oldenbarneveldtstraat 26 4 Amsterdam

Omschrijving

Algemeen:
2-kamer appartement, op een toplocatie in de populaire Frederik Hendrikbuurt vlakbij de gezellige Jordaan (het centrum) gelegen. In het gehele appartement zijn de karakteristieke spanten en balken zichtbaar gebleven, hetgeen voor de optimale sfeer zorgt in dit charmante 19e-eeuwse appartement.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in de gewilde en populaire Frederik Hendrikbuurt. De Jordaan kenmerkt zich met de vele leuke winkels en gezellige restaurants en ligt op loopafstand. Als dat nog niet voldoende is, heb je ook nog het Hugo de Grootplein met winkels en horecagelenheden en de altijd gezellig Westerstraat en Noordermarkt in de buurt. In de nabije omgeving bevindt zich ook het Westerpark met zijn culturele en culinaire voorzieningen. Ook een hotspot zoals de Hallen met diverse restaurantjes en bioscoopzalen liggen in de nabije omgeving.

Mocht je de gezelligheid van Amsterdam Centrum willen opzoeken dan is dat op loopafstand of met de fiets/OV eenvoudig te bereiken. Met 10 minuten fietsen sta je al op station Amsterdam Centraal.

Met het openbaar vervoer bus/tram kun je uitstekend het appartement bereiken. Diverse haltes bevinden zich op loopafstand.

Kortom het is hier een genot om te wonen met alle voorzieningen in de buurt.

Qua uitvalswegen zit je hier ideaal: via de S105 rijd je binnen enkele minuten op de Ring A10-west richting Schiphol/Den Haag of Zaanstad of rijd je eenvoudig via de Ring A10-Zuid richting Amsterdam-Zuid.

Indeling:
3e verdieping:
Entree van het appartement met trap naar boven.

4e verdieping:
lichte woon-eetkamer v.v. meterkast en Cv-/bergruimte v.v. opstelling Cv-ketel, open keuken v.v. koelkast met vriesvak, spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, badkamer v.v. toilet (wandcloset), dubbele wastafel, ligbad, inloopdouche, designradiator, mechanische ventilatie, 2 lichtkoepels, zeer ruime/lichte slaapkamer gelegen aan de achterzijde v.v. wasmachine aansluiting.

Zeer recentelijk is een balkon aan de achtergevel geplaatst met de volgende afmetingen: 2.54 meter x 1.42 meter. Dus ruim 3,5 m² buitenruimte op het zonnige westen.

Oppervlakten:
Conform de meetstaat, die opgemaakt is volgens de geldende normeringen van de Branchebrede Meetinstructie (BBMI), noemen wij:
Gebruiksoppervlakte wonen 45,7 m²
Gebouwgebonden buitenruimte balkon achterzijde 3,6 m²
Inhoud van het appartement 176,9 m3

Juridische omschrijving:
het appartementsrecht omvattende het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de tweede verdieping van het gebouw, plaatselijk bekend Van Oldenbarneveldtstraat 26-4 te 1052 KB Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie Q, complexaanduiding 9389-A, appartementsindex 4.
Eigendom:
Het appartement en daarmee het gehele pand staat op EIGEN GROND!

Vereniging van Eigenaars:
Het appartement maakt een onderdeel uit van de Vereniging van Eigenaars genaamd ” Vereniging van eigenaars gebouw Van Oldenbarneveldtstraat 26” en is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 86423428. De Vereniging komt jaarlijks bij elkaar voor de Algemene Ledenvergadering. De maandelijkse servicekosten bedragen € 76,00
Tot slot reserveert de VvE voor toekomstig groot onderhoud.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte: ca. 46 m2.
– 2 kamers
– Bouwjaar 1885
– Energielabel C
– Eigen grond!

Vaste lasten 2024:
Onroerende zaakbelasting € 159,39
Rioolrecht € 166,85
Waterschapslasten € 52,71
WOZ-waarde per 1-1-2023 € 345.000,00

Oplevering:
In overleg

Energie prestatiecertificaat:
Verkoper beschikt over een energie prestatiecertificaat (C-label).

Niet zelf bewoningsclausule:
Koper is geattendeerd op het feit dat verkoper het verkochte niet zelf heeft gebruikt/bewoond en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeen gekomen, dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

Ouderdomsclausule:
Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat het verkochte meer dan vijftig (50) jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuw te vervaardigen onroerend goed (met deze bestemming). In afwijking van het daarover gestelde in deze koopakte komt het geheel of ten dele ontbreken van een of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper. Bouwkundige kwaliteits-gebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in de koopakte omschreven gebruik.

Asbestclausule:
Aan de verkoper is niet bekend dat in het verkochte asbest is verwerkt, anders dan in de tijd waarin het verkochte werd vervaardigd, te doen gebruikelijk was. Bij eventuele verwijdering van de asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden getroffen. Koper verklaart hiermede bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enige asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien. Koper is geattendeerd op het feit dat verkoper het verkochte niet zelf heeft gebruikt/bewoond.

Maatvoeringsverklaring:
De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de in de branche vastgestelde Branche Brede Meetinstructie (afgeleid van de NEN 2580-norm). De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Makelaar verkoper heeft zijn uiterste best gedaan de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en die van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Koper wordt voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Mocht de maatvoering voor een koper van evident belang zijn, dan dient koper dat uiten en verklaren zij door de verkopend of aankopend makelaar voldoende te zijn geadviseerd, om dit zelfstandig nog eens na te (laten) meten.

In zoverre de tekst van deze brochure en/of vermelde clausules door de vertaling anders kan worden geïnterpreteerd, dan geldt de Nederlandse versie.
De door ons verstrekte informatie is vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Terzake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Alle verstrekte informatie moet worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bieding of het starten van onderhandelingen. Op al onze werkzaamheden zijn de voorwaarden van de NVM van toepassing

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
29 april 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, bovenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
46 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
4 m²
Inhoud
177 m³

Indeling

Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamer)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Dubbele wastafel, inloopdouche, ligbad, toilet
Aantal woonlagen
1

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Remeha Avanta 28c (gas gestookt combiketel uit 2007, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amsterdam Q 439
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ASD13-Q-439

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Betaald parkeren, parkeervergunningen
Bekijk alle kenmerken

Overige media