Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.

Molenweide 44 Castricum

Veiling

Omschrijving

Online executieveiling 03 oktober 2023 vanaf 14:00 uur van

Registergoed
het woonhuis met schuur, ondergrond, erf, tuin en verdere aanhorigheden, staande en gelegen aan Molenweide 44 te 1902 CH Castricum, kadastraal bekend gemeente Castricum, sectie C nummer 2327, groot 166 m²

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 3 oktober 2023 om 14:00 uur, online veiling via vastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan Herman & Schuttevaer Notarissen N.V.
Aanvang veiling Check vastgoedveiling.nl voor de aanvangstijd van de veiling. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bezichtiging
Het is niet mogelijk om het woonhuis te bezichtigen.

Gebruik
De directie-makelaar heeft kunnen constateren dat het object wordt bewoond door de eigenaar.

Locatie
Het woonhuis is gelegen in de woonwijk Molendijk aan een rustige weg en nabij het winkelcentrum Geesterduin met een diversiteit aan winkels. Castricum heeft een diversiteit aan basisscholen, maar ook middelbaar onderwijs. Voor de horeca hoeft men het dorp niet uit. Nabij het NS-station zijn diverse mogelijkheden. Tot slot is het duingebied, maar ook het strand op fietsafstand.

Bereikbaarheid
Het dorp Castricum heeft een eigen NS-station en verbind op die manier Alkmaar en Amsterdam. Van Castricum Station gaat er een bus via Limmen richting Alkmaar en gaat een bus richting Egmond aan Zee. Tot slot is de Rijksweg A9 via Uitgeest, met eigen vervoer goed bereikbaar.

Indeling
Begane grond: Entree, toiletruimte, meterkast, woonkamer met open haard, open keuken en bijkeuken, toegang tot de achtertuin met schuur en een achterom.
Verdieping: 3 slaapkamers, badkamer voorzien van whirlpool, douche, toilet, dubbele wastafel.
Zolder: twee kamers, waarvan 1 kleine kamer en een cv-ruimte

Woonoppervlakte
Circa 154 m² (bron: BAG-viewer).

Voorzieningen
In de woning zijn voorzieningen aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1978 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard
Voor-, en achtergevel metselwerk. Gedeeltelijk houten, kunststof en aluminium kozijnen voorzien van dubbele beglazing, betonnen vloeren en plafonds.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Conform de mededeling van de debiteur, zullen de zonnepanelen worden verwijderd.

Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten. Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Koopprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6 september 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
154 m²
Perceel
166 m²
Inhoud
462 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, dubbele wastafel, ligbad, toilet
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Schuifpui

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Castricum C 2327
Oppervlakte
166 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
CTC00-C-2327

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Achtertuin
65 m²
Ligging tuin
Gelegen op het noordwest bereikbaar via achterom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Media