Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.

Kuipershaven 139 Dordrecht

Veiling

Omschrijving

Online executieveiling 12 december 2023 vanaf 13:00 uur van

Registergoed
I. het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de geschakelde woning (herenhuis), gelegen te 3311 AM Dordrecht, Kuipershaven 139, kadastraal bekend gemeente Dordrecht, sectie F, complexaanduiding 2684, appartementsindex 1, uitmakende het een/vierde (1/4e) onverdeeld aandeel in de gemeenschap, bestaande uit een bedrijfspand met ondergrond, staande en gelegen aan de Kuipershaven 136, 137, 138 en 139 (voorheen Kuipershaven 45/47) te 3311 AM Dordrecht, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Dordrecht sectie F nummer 1138, destijds groot tweehonderd zestig vierkante meter (260 m2)

II. het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de garage op de begane grond, gelegen te Dordrecht aan de Kuipershaven (ongenummerd), kadastraal bekend gemeente Dordrecht, sectie F, complexaanduiding 2650, appartementsindex 31, uitmakende het achttien/achtentwintigduizend dertigste (18/28.030e) onverdeeld aandeel in de gemeenschap, bestaande uit een appartementsgebouw met ondergrond, erf en verder toebehoren, staande en gelegen aan de Kuipershaven 43, 44 en 45 te Dordrecht, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Dordrecht sectie F nummer 2648, groot eenduizend driehonderd dertig vierkante meter (1.330 m2)

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 12 december 2023 om 13:00 uur, online veiling via vastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan Herman & Schuttevaer Notarissen N.V.

Aanvang veiling
Check vastgoedveiling.nl voor de aanvangstijd van de veiling. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bezichtiging
Het is mogelijk om het appartement te bezichtigen en wel op:
Op 21-11-2023 een bezichtiging van 1 uur vanaf 12:00 uur
Op 05-12-2023 een bezichtiging van 1 uur vanaf 16:00 uur

Gebruik
De directie-makelaar heeft kunnen constateren dat het object wordt bewoond door de eigenaar.

Locatie
Met de ligging in de historische binnenstad van Dordrecht is vrijwel alles op loopafstand te vinden. Fijne terrasjes en prima restaurants, diverse musea, film en theater, maar ook de markt en alle winkels voor de dagelijkse en niet alle daagse benodigdheden.

Bereikbaarheid
Tevens is de situering gunstig ten opzichte van rijkswegen A15 en A16, treinstation en waterbus met o.a. een directe waterverbinding met Rotterdam.

Indeling
Centraal entree:
Entree, centrale hal met garderobe, toilet en voorzien van marmeren vloer en toegang tot de trap en lift, recht tegenover de 1e voordeur bevindt zich een 2e voordeur.

Begane grond: Hobby- / slaap- / woonkamer, keuken, bergruimte met opstelplaats CV en meterkast, berging annex garage welk in 2008 is verbouwd.
1e verdieping: overloop, ruime woonkamer met een marmeren schouw met elektrisch bedienbare open gashaard, openslaande deuren naar het balkon en een open keuken.
2e verdieping: overloop, 2x werk-/slaapkamer waarvan 1 kamer met inbouw kastenwand en een badkamer.
3e verdieping: overloop, slaapkamer met inloopkast en toegang naar het dakterras middels schuifpui en een badkamer.
Trap toegang tot de zolder welke toegankelijk is via de slaapkamer.

Garage voorzien van elektrisch bedienbare roldeur.

De entree tot dit karakteristieke vrijstaande woonhuis met garage bevindt zich aan de Kuipershaven, nummer 139 en vormt een onderdeel van een fraai verbouwd pakhuis

Woonoppervlakte
Circa 255 m² (bron: BAG-viewer).

Voorzieningen
In de woning zijn voorzieningen aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1715 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard
Voor-, en achtergevel metselwerk, houten kozijnen voorzien van enkel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
conform het vigerende bestemmingsplan genaamd “Historische Binnenstad” vastgesteld op 22 februari 2011, luidt de bestemming: “Gemengd 1”.

Bijzonderheden
Het appartement heeft de status Monument, waardoor voor dit object geen energielabel verplicht is gesteld.

Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten. Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Disclaimer
Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V. is door de “Executant” aangesteld als haar exclusieve adviseur ten aanzien van de geplande (executoriale) verkoop van het onroerend goed (het “Vastgoed”). Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V. is door de Executant geautoriseerd, uitsluitend in de capaciteit als adviseur van de Executant, om namens de Executant deze beknopte samenvatting (de “Samenvatting”) te verschaffen aan in aankoop van het Vastgoed geïnteresseerde partijen (de “Potentiële Kopers”) dit met als enige doelstelling om de Potentiële Kopers te assisteren in hun evaluatie van en nader onderzoek naar het Vastgoed en de Transactie. Deze Samenvatting behelst geen aanbod of uitnodiging van de Executant en/of Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V. tot het aangaan van de Transactie of toezegging of aanbeveling om de Transactie tot stand te brengen. Potentiële Kopers worden beschouwd als professionele investeerders die geacht worden voldoende expertise en ervaring te hebben om de verschillende aspecten en risico’s van de Transactie te overzien en die waar nodig eigen adviseurs zullen inschakelen. Elke Potentiële Koper wordt aangeraden om onafhankelijk juridisch, financieel, fiscaal of ander noodzakelijk advies in te winnen. Alle kosten die Potentieel Kopers maken in verband met de onderzoek en evaluatie van de Transactie zijn voor rekening en risico van die Potentiële Kopers, tenzij anders overeengekomen.
De Samenvatting is opgesteld om Potentiële Kopers te informeren. De Samenvatting is geen compleet overzicht of opsomming van alle informatie die Potentiële Kopers willen hebben of nodig hebben om te beslissen of zij willen bieden op het Vastgoed. De Executant Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V. en hun respectievelijke dochtermaatschappijen, de aan hen gelieerde ondernemingen, medewerkers en agenten sluiten expliciet enige aansprakelijkheid uit die wellicht zou kunnen voortkomen uit deze Samenvatting of enige andere in het kader van de Transactie verstrekte informatie (de “Informatie”) en eventuele fouten op omissies hierin. Specifiek wordt er door de Executant en/of Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V. geen verklaring of garantie gegeven inzake de haalbaarheid of redelijkheid van enige in de Informatie opgenomen projectie, targets, schatting, vooruitzichten of financiële gegevens. Elke Potentiële Koper zal onafhankelijk het Vastgoed, de Transactie en de Informatie moeten onderzoeken en evalueren. Noch de Executant, noch Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V. hebben een verplichting om additionele informatie te verstrekken, de Samenvatting en/of Informatie aan te passen of bij te werken of enige onjuistheden aan te geven of aan te passen die op enig moment mogen blijken.

Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V. treedt met betrekking tot de Transactie op als exclusief adviseur van de Executant en zal derhalve andere partijen (onafhankelijk van of zij wel of niet de Samenvatting en/of Informatie hebben ontvangen) niet beschouwen als cliënt of opdrachtgever in relatie tot de Transactie.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Koopprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
21 november 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, beneden plus bovenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1715
Ligging
Aan water, in centrum

Oppervlakten en inhoud

Wonen
255 m²
Inhoud
765 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche, dubbele wastafel, ligbad, toilet, wasmachineaansluiting, wastafel
Aantal woonlagen
5

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Dordrecht F 2684
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
DDT00-F-2684
Perceelnaam
Dordrecht F 2650
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
DDT00-F-2650

Garage

Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektra, elektrische deur
Bekijk alle kenmerken

Media

Overige media