Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Onder bod

Bosboom Toussaintstraat 35 A-1 Amsterdam

Omschrijving

Algemeen:
Een gerenoveerd en fantastisch 3-kamerappartement op de eerste verdieping van ca. 61 m² met een klein balkon op het zuiden. Het appartement ligt op eigen grond in een van de meest geliefde straten in Amsterdam Oud-West. Het Vondelpark, Leidseplein, grachtengordel en de beroemde Jordaan liggen op steenworp afstand. Openbaar vervoer en uitvalswegen liggen in de directe omgeving.

Ligging:
De woning ligt in de populaire Helmersbuurt in het bruisende stadsdeel v/h Oud-West, bekend om de lusten maar niet de lasten van de zeer centrale ligging. De aansluiting op het openbaar vervoer is zeer goed. Het Leidseplein, Vondelpark en Rijksmuseum bevinden zich op loopafstand. Voor de dagelijkse boodschappen kan men prima terecht op de Overtoom en de Eerste Constantijn Huygensstraat, als ook voor de gezellige terrassen en restaurants. Het centrum van Amsterdam ligt op een paar fietsminuten afstand. In de Helmersbuurt zijn tal van voorzieningen zoals sport-, scholen, kinderopvang, openbaar vervoer en culturele uitgaansgelegenheden. Ook ‘de Hallen’ liggen op een paar fietsminuten afstand. Via de Overtoom is er een goede aansluiting naar Ringweg A10. Schiphol is met het openbaar vervoer binnen 25 minuten te bereiken, en met de auto 20 minuten.

Indeling appartement:
Via de gecombineerde ingang van de bedrijfsruimte en de bovenwoning, is de woning met eigen trapopgang te bereiken.
Vanuit de overloop in het appartement op de eerste verdieping zijn alle verstrekken te bereiken. Aan de achterzijde is de lichte woonkamer met open keuken van circa 32 m² groot en een klein balkon. Door de twee kolommen in de woning is er een visuele scheiding tussen de keuken en de woonkamer.
De keuken is voorzien van:
– Recirculatiekap;
– 4-pits gaskookplaat;
– Electrische oven en de
– Koel-/vriescombinatie
In het midden van het appartement is de badkamer voorzien van een ligbad, dubbele wastafel en een separate douche. tegenover de badkamer is het afzonderlijke toilet.
Aan de voorzijde zijn twee (slaap)kamers. Beide kamers zijn voorzien van drielaagse beglazing. De kleine kamer is dan weer voorzien van een ingebouwde kast.

Op de vloer ligt een rustgevende laminaatvloer met uitzondering van de sanitaire ruimten.

De woning wordt verwarmd middels een HR-cv-ketel die in de keuken is geïnstalleerd. Ook is de wasmachine-aansluiting is de ruimte naar de cv-ketel gemonteerd.

Juridische omschrijving:
Het appartementsrecht omvattende het uitsluitend gebruik van de bedrijfsruimte gelegen op de eerste verdieping van het gebouw, plaatselijk bekend Bosboom Toussaintstraat 35-A-1, 1054 AN Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie Q complexaanduiding 7548-A, appartementsindex 4, uitmakende het 1/2de onderverdeeld aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het appartementsrecht, deel uitmakende van het gebouw bestaande uit bedrijfsruimte op de begane grond en eerste verdieping en twee afzonderlijke bovenwoningen, – hierna te noemen het ‘gebouw’ – met de daarbij behorende grond, plaatselijk bekend Bosboom Toussaintstraat 35-A, 1054 AN Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie Q nummer 4182, groot één are dertig centiare, zijnde een beschermd monument in de zin van de Gemeentewet.

Bijzonderheden:
– Gelegen op EIGEN grond;
– Energielabel A;
– 3 kamers
– woonoppervlakte circa 61 m²
– Het appartement is voorzien van dubbel glas;
– Geïsoleerde vloer, zowel akoestisch als thermisch;
– Eigen trapopgang;
– Kleinschalige Vereniging van Eigenaars

Vereniging van Eigenaars:
Het appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalige ondervereniging van Eigenaren (3 leden), die ingeschreven is in de kamer van koophandel onder nummer 87268167.
Vereniging van eigenaars Bosboom Toussaintstraat 35-A ingeschreven in het register van de KVK onder nummer: 34360478. De administratie wordt in eigen beheer gevoerd.
De servicekosten, zijnde € p.m., wordt onder andere de opstalverzekering en de aansprakelijkheidsverzekering uit voldaan. Tevens is er een reservering voor groot onderhoud en verkeert het pand in een goede staat van onderhoud.

Zakelijke lasten 2024 (per jaar):

WOZ-waarde 2024 € 556.000,00
OZB woning € 256,87
Rioolrecht € 166,85
Waterschapsbelasting € 84,95
Servicekosten € p.m.
Totale vaste lasten € p.m.

Oplevering:
In overleg.

Niet zelf bewoningsclausule:
Koper is geattendeerd op het feit dat verkoper het verkochte niet zelf heeft gebruikt/bewoond en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeen gekomen, dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

Ouderdomsclausule:
Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat het verkochte meer dan vijftig (50) jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuw te vervaardigen onroerend goed (met deze bestemming). In afwijking van het daarover gestelde in deze koopakte komt het geheel of ten dele ontbreken van een of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper. Bouwkundige kwaliteits-gebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in de koopakte omschreven gebruik.

Asbestclausule:
Aan de verkoper is niet bekend dat in het verkochte asbest is verwerkt, anders dan in de tijd waarin het verkochte werd vervaardigd, te doen gebruikelijk was. Bij eventuele verwijdering van de asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden getroffen. Koper verklaart hiermede bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enige asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien. Koper is geattendeerd op het feit dat verkoper het verkochte niet zelf heeft gebruikt/bewoond.

Maatvoeringsverklaring:
De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de in de branche vastgestelde Branche Brede Meetinstructie (afgeleid van de NEN 2580-norm). De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Makelaar verkoper heeft zijn uiterste best gedaan de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en die van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Koper wordt voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Mocht de maatvoering voor een koper van evident belang zijn, dan dient koper dat uiten en verklaren zij door de verkopend of aankopend makelaar voldoende te zijn geadviseerd, om dit zelfstandig nog eens na te (laten) meten.

In zoverre de tekst van deze brochure en/of vermelde clausules door de vertaling anders kan worden geïnterpreteerd, dan geldt de Nederlandse versie.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
2 april 2024
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, bovenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1898
Ligging
Aan rustige weg, beschutte ligging, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
61 m²
Inhoud
223 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, dubbele wastafel, ligbad
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
A
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
HRE (gas gestookt combiketel uit 2019, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amsterdam Q 7548
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ASD13-Q-7548

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Media

Bekijk meer foto's

Overige media