Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.

Bilderdijkkade 6 3 Amsterdam

Vraagprijs € 570.000 k.k.

Omschrijving

Algemeen:
Begin je dag met een kop koffie in de zon en een briljant uitzicht over het water.
Dit lichte en ruimtelijke 3/4-kamerappartement van ruim 70 m² op de derde en deels vierde verdieping is gelegen aan de charmante Bilderdijkkade. Het appartement beschikt over balkons op Oost én West en is in 2021 voorzien van een nieuwe fundering!

Omgeving:
Het appartement ligt op het stille stuk van de Bilderdijkkade, waar je bijna altijd je auto kunt parkeren. Op loopafstand bevinden zich de winkels, restaurants en cafés van de Bilderdijkstraat en de De Clercqstraat, evenals de Ten Katemarkt en de Hallen met bioscoop. Een gewilde buurt met alle denkbare voorzieningen. Het is goed toeven op een van de zonnige balkons, maar zeker ook in het Bilderdijkpark of aan de kade met een geweldig uitzicht over de Kostverlorenvaart.
De woning is goed aangesloten op het openbaar vervoer met tramlijn 13 van Sloterpark naar Centraal Station, tramlijn 19 van station Amsterdam Sloterdijk via Bos en Lommer naar Diemen Sniep en tramlijn 3 van de Zoutkeetsgracht via Amsterdam Zuid naar het Flevopark.

Indeling:
Het appartement is bereikbaar via het centrale trappenhuis. Na de entree op de derde verdieping kom je binnen in de hal met bergruimte. De lichte woon- en eetkamer bevindt zich aan de kadezijde met openslaande deuren naar het balkon en een fraai uitzicht over water. In de woonkamer is een vaste trap naar de slaapkamer op de vierde verdieping. Aan de achterzijde bevindt zich een tweede slaapkamer en de keuken met een aangrenzende werkkamer die eventueel als derde slaapkamer kan dienen. De keuken en slaapkamer bieden toegang tot het ruime balkon aan de achterzijde, waar je tot laat zon hebt. Vanuit de hal is ook de badkamer bereikbaar, voorzien van een douche, toilet en wastafel. Deze heerlijke praktische woning is tevens voorzien van dubbel glas en wordt verwarmd door een gasgestookte individuele centrale verwarming.

Oppervlakten:
Conform de meetstaat, die opgemaakt is volgens de geldende normeringen van de Branchebrede Meetinstructie (BBMI), noemen wij:
Gebruiksoppervlakte wonen 70,6 m²
Gebouwgebonden buitenruimte balkon achterzijde 4,4 m²
Gebouwgebonden buitenruimte frans balkon 1 m²
Inhoud van het appartement 243 m³

Juridische omschrijving:
het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning, gelegen op de derde verdieping met een kamer gelegen op de vierde verdieping van na te noemen gebouw, plaatselijk bekend te 1052 RT Amsterdam als Bilderdijkkade 6- III, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie Q nummer 8531 A3, uitmakende een onverdeeld drie en zestig/twee honderd vijf en vijftigste (63/255e) aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het voortdurend recht van erfpacht van een perceel grond, eigendom van de gemeente Amsterdam, gelegen te Amsterdam aan de Bilderdijkkade, Kinneging & Heijer Makelaardij o /z B.V. Bilderdijkkade 6-III, 1052 RT Amsterdam. De door ons verstrekte informatie is vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. 3/11 ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie Q nummer 6064, groot één are twee en vijftig centiare, met de rechten van de erfpachter op de zich op die grond bevindende opstal zijnde een woonhuis bestaande uit vier afzonderlijke woningen staande en gelegen te Amsterdam aan de Bilderdijkkade 6-huis, 6-II, 6-III en 6-IV. Eigendom: De grond is door de gemeente Amsterdam in eigendom verkregen en heeft de grond uitgegeven in eeuwigdurende erfpacht onder de volgende voorwaarden: – Algemene Bepalingen voor eeuwigdurende erfpacht 2016 zijn van toepassing verklaard – Canon voor de periode 1-1-2023 tot en met 31-12-2023 bedraagt € 80,99. – Na 30 juni 2030 wordt de canon aangepast aan een jaarlijkse betaling van de eeuwigdurende deel. Vereniging van Eigenaars: Het appartement maakt een onderdeel uit van de Vereniging van Eigenaars genaamd ” Vereniging van eigenaars gebouw “Bilderdijkkade 6” te Amsterdam en is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 70737029. De Vereniging komt jaarlijks bij elkaar voor de Algemene Ledenvergadering. De maandelijkse servicekosten bedragen € 81,85

Eigendom:
De grond is door de gemeente Amsterdam in eigendom verkregen en heeft de grond uitgegeven in eeuwigdurende erfpacht onder de volgende voorwaarden:
– Algemene Bepalingen voor eeuwigdurende erfpacht 2016 zijn van toepassing verklaard
– Canon voor de periode 1-1-2023 tot en met 31-12-2023 bedraagt € 80,99.
– Na 30 juni 2030 wordt de canon aangepast aan een jaarlijkse betaling van de eeuwigdurende deel.

Vereniging van Eigenaars:
Het appartement maakt een onderdeel uit van de Vereniging van Eigenaars genaamd ” Vereniging van eigenaars gebouw “Bilderdijkkade 6” te Amsterdam en is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 70737029. De Vereniging komt jaarlijks bij elkaar voor de Algemene Ledenvergadering. De maandelijkse servicekosten bedragen € 81,85
Tot slot beschik de VvE over een Meerjarenonderhoudsplanning en een batig saldo.

Bijzonderheden:
Woonoppervlakte: ca. 70,6m2.
3/4 kamers
Bouwjaar 1910
Energielabel D geldig tot 04-10-2030
Eeuwigdurende erfpacht

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

vraagprijs
€ 570.000 kosten koper
Aangeboden sinds
5 april 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, bovenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910
Ligging
Aan rustige weg, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
71 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
5 m²
Inhoud
243 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, toilet, wastafel
Aantal woonlagen
1

Energie

Energielabel
D
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amsterdam Q 8531
Eigendomssituatie
Erfpacht
Perceel
ASD13-Q-8531

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Betaald parkeren, openbaar parkeren, parkeervergunningen
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Bilderdijkkade 6 3
Amsterdam
Vraagprijs € 570.000 k.k.