Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
veiling

Vondelstraat 20 Alkmaar

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 7 december 2021 vanaf 12:00 uur, online veiling via bva-auction.com, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan Hermans & Schuttevaer Notarissen N.V. Registergoed Een appartement met berging, staande en gelegen te 1814 AB Alkmaar, Vondelstraat 20, kadastraal bekend gemeente Alkmaar, sectie F nummer 5723, appartement index 7,...

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Type woning
bovenwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1938
In aanbouw
nee

Details

Open portiek
nee
Permanente bewoning
ja
Daktype
zadeldak

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
36 m²
Inhoud
108 m³

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Aantal etages
1
Aantal badkamers
1
Badkamervoorzieningen
douche, toilet, wastafel
Keuken type
open keuken

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Alkmaar F 5723

Buitenruimte

Tuintype(n)
zonneterras
Hoofdtuin achterom
nee

Schuur/berging

Aantal
1
Soort
box

VVE informatie

Periodieke bijdrage
nee
Reservefonds
nee
Vergadering
nee
Onderhoudsverwachting
nee
Opstalverzekering
nee
Inschrijving KvK
nee

Omschrijving

Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 7 december 2021 vanaf 12:00 uur, online veiling via bva-auction.com, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan Hermans & Schuttevaer Notarissen N.V.

Registergoed
Een appartement met berging, staande en gelegen te 1814 AB Alkmaar, Vondelstraat 20, kadastraal bekend gemeente Alkmaar, sectie F nummer 5723, appartement index 7, uitmakende twee/dertiende onverdeeld aandeel in voormelde gemeenschap.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning niet kunnen betreden. Voor zover de directie-makelaar heeft kunnen constateren wordt het object door de eigenaar bewoond.

Locatie
Gelegen aan een weg met alle voorzieningen op loopafstand.

Bereikbaarheid
Goed bereikbaar middels de A9. Parkeerplekken zijn gelegen langs de weg.

Indeling
De directie-makelaar heeft de woning niet van binnen kunnen inspecteren. Het betreft hier een vermoedelijke indeling.

Begane grond:
Entree, gemeenschappelijke hal met meterkast en trapopgang.

1e verdieping:
Woonkamer, open keuken, badkamer, slaapkamer, openslaande deuren naar het terras.

Woonoppervlakte
Circa 36 m² (bron: BAG-viewer).

Inhoud
Circa 108 m³ (bron: verkregen van derde).

Voorzieningen
In de woning zijn vermoedelijk voorzieningen aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1938 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard
Voor- en achtergevel metselwerk, zijgevel is stucwerk. Het dak is gedekt met pannen. De houten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

Vereniging van Eigenaars
De gegevens inzake de VvE worden gepubliceerd op de betreffende veilingsites zodra de informatie is ontvangen.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Veiling
Openbare veiling executoriale verkoping, ex art. 3:268 BW
De openbare veiling vindt plaats op 7 december 2021 vanaf 12:00 uur, online (bij inzet en afslag) via bva-auctions.com, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan Hermans & Schuttevaer Notarissen N.V.
Op de veiling (en onderhandse biedingen) zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (de "AVVE"), opgenomen in een notariële akte op vijf december tweeduizend zestien verleden voor mr. J.H. Oomen, notaris te 's-Hertogenbosch, ingeschreven ten kantore van de Dienst voor het kadaster en de openbare registers op vijf december tweeduizend zestien in register Hypotheken 4, deel 69567 nummer 129 en de bijzondere veilingvoorwaarden, welke (concept) voorwaarden opvraagbaar zijn bij de notaris en gepubliceerd worden op: bva-auctions.com en veilingnotaris.nl

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 22 november 2021 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden Hermans & Schuttevaer Notarissen N.V. t.a.v. de heer T. Bos, Jozef Israëlskade 48 Amsterdam, of per email: tbos@herschut.nl
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op bva-auctions.com.
Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op bva-auctions.com en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten. Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Type woning
bovenwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1938
In aanbouw
nee

Details

Open portiek
nee
Permanente bewoning
ja
Daktype
zadeldak

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
36 m²
Inhoud
108 m³

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Aantal etages
1
Aantal badkamers
1
Badkamervoorzieningen
douche, toilet, wastafel
Keuken type
open keuken

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Alkmaar F 5723

Buitenruimte

Tuintype(n)
zonneterras
Hoofdtuin achterom
nee

Schuur/berging

Aantal
1
Soort
box

VVE informatie

Periodieke bijdrage
nee
Reservefonds
nee
Vergadering
nee
Onderhoudsverwachting
nee
Opstalverzekering
nee
Inschrijving KvK
nee

Foto's

Kaart Vondelstraat 20 Alkmaar

naar Vondelstraat 20 Alkmaar
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand