Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende

Van Walbeeckstraat 20 huis Amsterdam

Geveild

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Executieveiling 3:268 BW d.d. 16 september 2019 Registergoed het appartementsrecht rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning, gelegen op de begane grond van na te melden gebouw, met tuin en berging, plaatselijk bekend Van Walbeeckstraat 20 huis, 1058 CR Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Sloten sectie M complexaanduiding 1501 A, appartementsindex 1, uitmakende het drie/negende (3/9)...

Kenmerken

Soort woning
Begane grond appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1935
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Omschrijving

Executieveiling 3:268 BW d.d. 16 september 2019

Registergoed
het appartementsrecht rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning, gelegen op de begane grond van na te melden gebouw, met tuin en berging, plaatselijk bekend Van Walbeeckstraat 20 huis, 1058 CR Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Sloten sectie M complexaanduiding 1501 A, appartementsindex 1, uitmakende het drie/negende (3/9) onverdeelde aandeel in de gemeenschap bestaande uit het gebouw met ondergrond, erf en verdere aanhorigheden, staande en gelegen te 1058 CR Amsterdam aan de Van Walbeeckstraat 20, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Sloten sectie M nummer 1075, groot één are en zevenenveertig centiare.

Algemeen
EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268; jo 3:254 BW) op 16 september 2019 's-middags nà 18.00 uur in CAFÉ-RESTAURANT DAUPHINE, Prins Bernhardplein 175, 1097 BL Amsterdam.

Onderhands bod
Tot 14 dagen voor de verkoopdatum (uiterlijk 1 september 2019 23:59 uur) kunnen onderhandse onvoorwaardelijke schriftelijke biedingen worden ingediend aan het adres van de vorengenoemde notaris. Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan. Verkoper geeft geen enkele garantie omtrent de verkregen informatie zoals hier vernoemd.

Bezichtiging
Uitsluitend op afspraak.

Omschrijving
Appartementsrecht op de begane grond met tuin en schuur.

Gebruik
Het appartement is thans verhuurd en wordt in verhuurde staat verkocht.

Het huurcontract is aangegaan op 7 maart 2013 met een aanvangshuur van € 482,50 per maand voor onbepaalde
tijd.

In de huurovereenkomst is overeengekomen dat de huurverhoging gedurende de eerste 10 jaar zal worden bevroren.

Locatie
Het appartement is gelegen in "De Baarsjes" nabij het Surinameplein en de Hoofdweg in een woonomgeving met winkels op loopafstand, alsmede het uitgaansleven.

Bereikbaarheid
De rijksweg A10 (Ring Amsterdam). Met het openbaar vervoer is het appartement eveneens goed bereikbaar. Het treinstation Cornelis Lelylaan is op korte afstand, alsmede diverse tram- en busverbindingen.

Oppervlakten
Woonoppervlakte circa 77 m².
Tuin circa 45 m².
Berging circa 9 m².

Indeling
Entree, tochtportaal, hal, Trapkast alwaar de meterkast (8 groepen) en de wasmachine-aansluiting zich bevinden, badkamer (v.v. een ligbad, toilet en een wastafel), werkkamer, een slaapkamer, 2-kamers en suite waarvan de
voorkamer is ingericht als woonkamer en de achterkamer als woonkeuken. Vanuit de achterkamer is toegang tot de tuin met een goede berging.

Voorzieningen
Gas gestookte combiketel (Remeha circa 2013) voor verwarming en warm water. Uitgebreide elektrische installatie (automaten) voorzien van aardlekschakelaars.

Bouwjaar
Circa 1935 (bron: BAG-viewer)

Bouwaard
gemetselde gevels, houten balklagen en het dak is deels belegd met pannen en deels met bitumen. De houten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van
koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is/zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit
gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.

Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Inzetpremie
De plokpenning bedraagt 1% van het hoogste opbod in veiling inclusief BTW ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op eersteamsterdamse.nl en openbareverkoop.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper belasting overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer:
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Begane grond appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935
Dakmateriaal
pannen, bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
77 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
45 m²
Externe bergruimte
9 m²
Bruto inhoud
230 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, douche, wastafelmeubel

Energie

Isolatie
vloerisolatie, dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Remeha
Bouwjaar ketel
2013

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
M
Indexnummer
1
Perceel
1501
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuintype
achtertuin
Tuin
Normaal, west, 6.30 x 7.14 m
Oppervlakte
45 m²
Bereikbaar via achterom
nee

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
betaald parkeren

Foto's

Kaart Van Walbeeckstraat 20 huis Amsterdam

naar Van Walbeeckstraat 20 huis Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand