Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
veiling

Van Ravesteyn-erf 47 Dordrecht

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 17 december 2020 vanaf 12:30 uur van: Registergoed Het appartementsrecht, omvattende de bevoegdheid tot het uitsluitend gebruik van de op de derde verdieping gelegen woning met berging op de begane grond en verder toebehoren, van na te vermelden gebouw, plaatselijk bekend Van Ravesteyn-erf 47, 3315 DH Dordrecht, kadastraal bekend gemeente Dordrecht, sectie R...

Kenmerken

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1995
Ligging
Aan water

Omschrijving

Online executieveiling op 17 december 2020 vanaf 12:30 uur van:

Registergoed
Het appartementsrecht, omvattende de bevoegdheid tot het uitsluitend gebruik van de op de derde verdieping gelegen woning met berging op de begane grond en verder toebehoren, van na te vermelden gebouw, plaatselijk bekend Van Ravesteyn-erf 47, 3315 DH Dordrecht, kadastraal bekend gemeente Dordrecht, sectie R complexaanduiding 5543-A, indexnummer 11, uitmakende het 103/2.023e onverdeeld aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het gebouw, gelegen aan het Van Ravesteyn-erf te Dordrecht, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Dordrecht, sectie R, nummer 4793, groot 509 m².

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 17 december 2020, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C’M’S’ Derks Star Busmann N.V.

Aanvang veiling
Check op veilingnotaris.nl of nationalevastgoedveiling.nl de aanvangstijd. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden de woning te bezichtigen

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar het appartement niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie
Aan de rand van Dordrecht in een rustige wijk. Op loopafstand van winkelcentrum ‘De Bieshof’ en op fietsafstand van diverse sportaccommodaties, scholen en kinderopvang. Het appartement biedt uizicht over de Wantijdijk en de rivier De Wantij.

Bereikbaarheid
Het appartement bevindt zich nabij lokale uitvalswegen en ligt op circa 7 kilometer afstand van de rijksweg A15.

Indeling
De directie-makelaar heeft niet van binnen kunnen inspecteren, de vermoedelijke indeling:
Begane grond: entree, toegang bellentableau, brievenbussen, toegang tot de bergingen, trappen en lift naar de verdiepingen.
Derde verdieping: entree, hal met toilet en meterkast, via de hal toegang tot de 2 slaapkamers waarvan één met toegang tot het balkon, badkamer en de woonkamer met half open keuken (met inpandige berging). Ook via de woonkamer toegang tot het balkon.

Woonoppervlakte
Circa 105 m² (informatie derden).

Inhoud
Circa 320 m³ (informatie derden).

Voorzieningen
In de woning zijn vermoedelijk voorzieningen aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1995 (bron: BAG-viewer)

Bouwaard
De voor-, zij- en achtergevel zijn voorzien van stucwerk, het dak heeft een bitumeuze bedekking. De kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

Vereniging van eigenaars
De administratie van de VvE Van Ravensteyn-Erf 35 t/m 55 te Dordrecht wordt gevoerd door VvE VT 2000 B.V. Volgens opgave van de administrateur bedragen de maandelijkse servicekosten voor het jaar 2020 € 154,00.
De achterstallige servicekosten zijn voor rekening van de koper en bedragen per september 2020 € 1.347,56.
Het reservefonds heeft een positief saldo van € 121.070,67. Het aandeel hierin voor genoemde appartemensrecht(en) bedraagt € 6.164,25.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 2 december 2020 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C’M’S’ Derks Star Busmann N.V. t.a.v. mevrouw I. Ruiter, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: ineke.ruiter@cms-dsb.com

Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiling.nl. Dit formulier dient online ingevuld te worden. Pas na het invullen, kan het formulier gedownload worden.

Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper belasting overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
105 m²
Bruto inhoud
320 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
wastafel, douche, ligbad

Energie

Isolatie
dubbel glas

Kadastrale gegevens

Gemeente
Dordrecht
Sectie
R
Indexnummer
11
Perceel
5543
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan water

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Van Ravesteyn-erf 47 Dordrecht

naar Van Ravesteyn-erf 47 Dordrecht
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand