Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
veiling

Valkenburgerstraat 138 D Amsterdam

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 2 november 2020 na 18:00 uur, in CAFÉ-RESTAURANT DAUPHINE, Prins Bernhardplein 175, 1097 BL Amsterdam en oline via openbareverkoop.nl ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan het notariskantoor van Amson & Kolhoff notarissen. Object Een 3-kamerappartement (circa 95 m² gebruiksoppervlakte) met tuin gelegen aan de Uilenburgergracht in...

Kenmerken

Soort woning
Appartement met parkeerplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2015
Ligging
In centrum, aan water

Omschrijving

Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 2 november 2020 na 18:00 uur, in CAFÉ-RESTAURANT DAUPHINE, Prins Bernhardplein 175, 1097 BL Amsterdam en oline via openbareverkoop.nl ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan het notariskantoor van Amson & Kolhoff notarissen.

Object
Een 3-kamerappartement (circa 95 m² gebruiksoppervlakte) met tuin gelegen aan de Uilenburgergracht in het centrum van Amsterdam nabij het Waterlooplein en de Prins Hendrikkade.

Indeling
Via de centrale entree, welke elektronisch is afgesloten, komt men in de binnentuin, alwaar de entree van het achtergelegen gebouw zich bevindt. Een ruime hal die overloopt in de open keuken en de lichte woonkamer met uitzicht over de Uilenburgergracht. Aan de voorzijde van het appartement bevinden zich twee goede slaapkamers met elk een toegang tot de tuin. De badkamer (voorzien van een ligbad, een separate douche, een tweede toilet en een dubbele wastafel), de toiletruimte en een berging (voorzien van de mechanische afzuigbox, de patchkast en de aansluiting voor de wasmachine) bevinden zich in het midden.

Parkeerplaats
In de onderbouw van het complex is een ruime parkeergarage, alwaar 1 plaats behoort tot dit appartement. De parkeergarage heeft zijn in- en uitrit aan de Valkenburgerstraat.
De berging van dit appartement is eveneens te vinden in de onderbouw.

In het appartementencomplex is een conciërge aanwezig en een inpandige wellness bestaande uit een fitnessruimte en een zwembad.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar kunnen constateren dat het appartement in gebruik is bij de eigenaar.

Locatie en bereikbaarheid
Gelegen tussen de Prins Hendrikkade, het Waterlooplein, het Centraal Station en Artis! Op loopafstand van diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen. Het appartement is bijzonder goed bereikbaar met de metro, tram en per eigen vervoer.

Woonoppervlakte: circa 95 m².

Inhoud: circa 285 m³.

Voorzieningen
In het appartement zijn verschillende voorzieningen voor elektra, warm water en verwarming aanwezig.

Vereniging van Eigenaars
De Vereniging van Eigenaars ondersplitsing gebouw “The Double Amsterdam” bestaande uit 2 afzonderlijke gebouwen met tussenterrein, een ondergrondse parkeergarage met bergingen, een commerciële ruimte op niveau min één (-1) en de begane grond en 45 woningen gelegen op de begane grond tot en met de 5de danwel de 6de en een dakverdieping. De administratie van de vereniging wordt gevoerd door VvE Metea B.V., kantoorhoudende te 3439 NJ Nieuwegein, Einsteinbaan 6. De maandelijks verschuldigde bijdrage aan de Vereniging van Eigenaars is voor 2020 € 1.854,49 inclusief de canon.

Erfpachtgegevens
Het recht van erfpacht, ingaande op 9 december 2014 is eeuwigdurend. De bloot-eigenaar is Urban Studio’s C.V. te Hilversum. De canon is verrekend in de maandelijkse servicebijdragen en wordt jaarlijks geïndexeerd. De canon kan niet worden afgekocht. Omdat het hier om particuliere erfpacht gaat, dient hierbij gemeld te worden dat voor dit recht een “Groene” notariële opinie is afgegeven.

Bouwjaar
Circa 2015 (bron: BAG-viewer)

Bouwaard
Voor-, en achtergevels glazen puien en natuursteen, de aluminium kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

Onderhoud
Zowel binnen als buiten verkeert het pand en het appartement in een goede staat van onderhoud.

Energielabel
Volgens ingewonnen informatie heeft dit appartement een energielabel A en een energie index 0.99. Dit label is geldig tot 22 november 2027.

Bestemming
Conform het vigerende bestemmingsplan genaamd “Groot Waterlooplein”, is de bestemming “gemengd”.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten. Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 18 oktober 2020 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht Amson & Kolhoff notarissen t.a.v. mevrouw S.W. van Wechem, Amsterdamseweg 421 1181 BP Amstelveen, of per email: vanwechem@amsonkolhoff.nl
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op www.veilingnotaris.nl en op www.eersteamsterdamse.nl. Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op www.eersteamsterdamse.nl en www.veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
De directiemakelaar heeft een meting verricht en ondanks dat hij dit met alle zorgvuldigheid heeft uitgevoerd, is deze meting niet conform de NEN2580. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement met parkeerplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2015

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
95 m²
Bruto inhoud
285 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
dubbele wastafel, douche, toilet, ligbad

Energie

Isolatie
dubbel glas

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
P
Indexnummer
77
Perceel
3580
Eigendomssituatie
Eigendom belast met erfpacht
 
 
Gemeente
Amsterdam
Sectie
P
Indexnummer
41
Perceel
3580
Eigendomssituatie
Eigendom belast met erfpacht
 
 
Gemeente
Amsterdam
Sectie
P
Indexnummer
11
Perceel
3580
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In centrum, aan water
Tuintype
voortuin
Tuin
Normaal, zuid, 2.70 x 7.85 m
Oppervlakte
20 m²

Garage

Soort garage
parkeerplaats, parkeerkelder
Capaciteit
1

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
betaald parkeren

Foto's

Kaart Valkenburgerstraat 138 D Amsterdam

naar Valkenburgerstraat 138 D Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand