Vorige | Volgende

Tjaarda 190 Drachten

Geveild

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling 21 mei 2019 vanaf 11:00 uur Tjaarda 190 9202 KS Drachten Object Galerijflat op de 4e woonlaag met berging op de tussenlaag. Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 21 mei 2019 vanaf 11:00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V. Bezichtiging 30 april 2019,...

Kenmerken

Soort woning
Galerijflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 125 p/m
Bouwjaar
1970
Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Online executieveiling 21 mei 2019 vanaf 11:00 uur
Tjaarda 190 9202 KS Drachten

Object
Galerijflat op de 4e woonlaag met berging op de tussenlaag.

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 21 mei 2019 vanaf 11:00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
30 april 2019, 11:00 – 12:00 uur en/of 14 mei 2019, 16:00 – 17:00 uur
Bezichtigingen zijn uitsluitend mogelijk op afspraak. Voor het inplannen van een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via 020 589 30 10.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning kunnen betreden. Voor zover bekend is het object in gebruik bij de eigenaar.

Locatie
Het appartement is gelegen in een woonwijk op korte afstand van voorzieningen zoals winkels, restaurants, openbaar vervoer en basisscholen.

Bereikbaarheid
De rijksweg A7 ligt op circa 2 kilometer afstand.

Indeling
Entree/hal met toilet, keuken, woonkamer met balkon, slaapkamer met bergkast en tevens toegang tot het balkon, badkamer (met douche, een wastafel en een aansluiting voor de wasmachine).

Woonoppervlakte
Circa 59 m2 (bron: BAG-viewer)

Voorzieningen
In het appartement zijn voorzieningen voor elektra (2 groepen, geen aardlekschakelaar) warm water en verwarming (cv-ketel: Sharky) aanwezig.

Vereniging van Eigenaars
De administratie van VvE "De Plaets (Tjaarda 158 t/m 286)" wordt gevoerd door PandGarant. Volgens opgave van de administrateur van de vereniging van eigenaren bedragen de servicekosten € 125,47 per maand. De administratiekosten bedragen € 110,00 en zijn voor rekening van de koper. Op 3 april 2019 bedroeg het reservefonds € 75.416,32. Het aandeel voor genoemde appartementsrechten bedraagt € 968,48.

De achterstallige servicekosten zijn voor het afgelopen en lopende boekjaar tevens voor rekening van de koper en bedragen per 1 april 2019 € 1.978,48.

Bouwjaar
Circa 1970 (bron: BAG-viewer)

Bouwaard
Voor- en achtergevel metselwerk, zijgevel beplating. Het dak is gedekt met bitumen, de houten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is/zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten. Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

Disclaimer:
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 125 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Galerijflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
59 m²
Externe bergruimte
5 m²
Bruto inhoud
175 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche, wastafel, wasmachineaansluiting

Energie

Soort verwarming
c.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Sharky

Kadastrale gegevens

Gemeente
Drachten
Sectie
B
Indexnummer
17
Perceel
7761
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In woonwijk

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Tjaarda 190 Drachten

naar Tjaarda 190 Drachten
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand