Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
veiling

Terborgseweg 30 Westendorp

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 29 oktober 2020 van: Registergoed Een vrijstaande woonboerderij met schuren, ondergrond, erf, tuin, weiland en paardenhouderij, plaatselijk bekend Terborgseweg 30 en 30A, 7054 AJ Westendorp, kadastraal bekend gemeente Varsseveld, sectie E nummer 4223, groot 40.950 m². Het is verkoopster bekend dat een gedeelte van het registergoed is aan derden in huur of gebruik is...

Kenmerken

Soort woning
Paardenhouderij
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1926
Ligging
Open ligging, landelijk gelegen, buiten bebouwde kom

Omschrijving

Online executieveiling op 29 oktober 2020 van:

Registergoed
Een vrijstaande woonboerderij met schuren, ondergrond, erf, tuin, weiland en paardenhouderij, plaatselijk bekend Terborgseweg 30 en 30A, 7054 AJ Westendorp, kadastraal bekend gemeente Varsseveld, sectie E nummer 4223, groot 40.950 m².

Het is verkoopster bekend dat een gedeelte van het registergoed is aan derden in huur of gebruik is afgestaan. Er is geen verzoek tot het inroepen van het huurbeding ingediend.

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 29 oktober 2020, online veiling via bog-auctions.com, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C’M’S’ Derks Star Busmann N.V.

Aanvang veiling
Check veilingnotaris.nl of bog-auctions.com voor de aanvangstijd van de veiling. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden het registergoed te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar het registergoed niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie
Gelegen in het buitengebied van Westendorp in een overwegend agrarisch bestemd gebied op circa 5 kilometer van Terborg en 4 kilometer van Varsseveld.

Bereikbaarheid
Gelegen nabij lokale uitvalswegen en op circa 3,5 kilometer afstand van de rijksweg A18.

Indeling
De directie-makelaar heeft het registergoed niet kunnen betreden. Het betreft hier een vermoedelijke indeling:
Eerste woongedeelte:
Begane grond: Entree/hal met trapopgang, doorgang naar het achterhuis/deel en doorgang naar het 2e woongedeelte via berging met kelder. Eetkeuken en woonkamer.
Eerste verdieping: Overloop, badkamer en vier slaapkamers.
Tweede woongedeelte:
Begane grond: entree/hal, keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer.
Eerste verdieping: zolderruimte.

Op het terrein staan onder andere een aangebouwde schuur ten behoeve van paardenhuisvesting, een vrijstaande schuur met paardenboxen, een vrijstaande kapschuur en een vrijstaande berging met paardenboxen.

Woonoppervlakte
Circa 203 m² (bron: informatie derden).
Verdeling volgens BAG-viewer:
Eerste woongedeelte: circa 137 m².
Tweede woongedeelte: circa 66 m².

Inhoud
Circa 650 m³ (bron: informatie derden).

Voorzieningen
In de woning zijn vermoedelijk voorzieningen aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1926 (bron: BAG-viewer)

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevels metselwerk, het dak is gedekt met pannen. De houten kozijnen zijn deels voorzien van dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen en agrarisch.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 14 oktober 2020 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C’M’S’ Derks Star Busmann N.V. t.a.v. mevrouw B. de Groot, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: bianca.degroot@cms-dsb.com

Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op www.veilingnotaris.nl en op www.bog-auctions.com.

Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de vijfde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op www.bog-auctions.com en www.veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper belasting overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Paardenhouderij
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1926
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
203 m²
Bruto inhoud
650 m³
Perceeloppervlakte
40.950 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
2
Voorzieningen badkamer
wastafel, douche
Voorzieningen badkamer
wastafel, douche, toilet, ligbad

Energie

Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas

Kadastrale gegevens

Gemeente
Varsseveld
Sectie
E
Perceel
4223
Oppervlakte
40950 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Open ligging, landelijk gelegen, buiten bebouwde kom
Tuintype
tuin rondom
Bereikbaar via achterom
ja

Garage

Soort garage
parkeerplaats

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op eigen terrein

Foto's

Kaart Terborgseweg 30 Westendorp

naar Terborgseweg 30 Westendorp
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand