Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
veiling

Sweelinckstraat 27 Brunssum

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 9 februari 2021 vanaf 14:00 uur van: Registergoed Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de driekamer flatwoning gelegen op de derde verdieping, met berging in het souterrain en overdekte parkeerplaats, plaatselijk bekend als Sweelinckstraat 27, 6444 AZ Brunssum, kadastraal bekend Gemeente Brunssum, sectie B, nummer 5566, index 17, uitmakende...

Kenmerken

Soort woning
Appartement met garage
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1980

Omschrijving

Online executieveiling op 9 februari 2021 vanaf 14:00 uur van:

Registergoed
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de driekamer flatwoning gelegen op de derde verdieping, met berging in het souterrain en overdekte parkeerplaats, plaatselijk bekend als Sweelinckstraat 27, 6444 AZ Brunssum, kadastraal bekend Gemeente Brunssum, sectie B, nummer 5566, index 17, uitmakende het 109/2248e onverdeeld aandeel in de gemeenschap bestaand uit een flatgebouw met ondergrond en verder toebehoren, staande en gelegen te Brunssum aan de Rumpenerstraat / hoek Sweelinckstraat, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend Gemeente Brunssum, sectie B, nummer 4777, groot 809 m².

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 9 februari 2021 vanaf 14.00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C’M’S’ Derks Star Busmann N.V.

Aanvang veiling
Check veilingnotaris.nl of nationalevastgoedveiling.nl voor de aanvangstijd van de veiling. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden de woning te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar het appartement niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie
Gelegen in een woonwijk op loopafstand van een winkelcentrum met diverse voorzieningen. Tevens zijn er in de directe omgeving van de woning sportaccommodaties en recreatiemogelijkheden.

Bereikbaarheid
Het appartement is gelegen nabij lokale uitvalswegen en op circa 9 kilometer van de rijksweg A76.

Indeling
De directie-makelaar heeft het appartement niet kunnen betreden. Het betreft hier een vermoedelijke indeling:
Souterrain: berging en overdekte parkeerplaats.
Begane grond: centrale hal/entree met bellentableau, trappenhuis en lift.
Derde verdieping: entree/hal, meterkast, cv-ruimte, toilet, woonkamer met toegang tot balkon, open keuken, twee slaapkamers waarvan 1 eveneens toegang tot het balkon en badkamer.

Woonoppervlakte
Circa 75 m² (bron: NVM-archief).

Inhoud
Circa 220 m² (bron: NVM-archief).

Voorzieningen
In de woning zijn vermoedelijk voorzieningen aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1980 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk, het dak is gedekt met bitumen. De houten kozijnen zijn gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.

Vereniging van Eigenaars
De administratie van de Vereniging van Eigenaars Appartementen Complex De Sweelinck te Brunssum wordt gevoerd door Tropheus B.V.
Volgens opgave van de administrateur bedragen de maandelijkse servicekosten € 158,38.
De achterstallige servicekosten zijn voor het afgelopen en lopende boekjaar voor rekening van de koper en bedragen per 31 december 2020 € 1.900,56.
Het aandeel in het reservefonds voor genoemde appartementsrechten bedraagt € 1.993,09.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 25 januari 2021 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C’M’S’ Derks Star Busmann N.V. t.a.v. de heer T. Bos, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: ton.bos@cms-dsb.com
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiling.nl.

Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.
Inzetpremie

De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement met garage
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
75 m²
Bruto inhoud
220 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
wastafel, douche, ligbad

Energie

Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas

Kadastrale gegevens

Gemeente
Brunssum
Sectie
B
Indexnummer
17
Perceel
5566
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Garage

Soort garage
parkeerplaats

Foto's

Kaart Sweelinckstraat 27 Brunssum

naar Sweelinckstraat 27 Brunssum
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand