Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
veiling

Straatweg 222 A Rotterdam

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 19 oktober 2021 vanaf 11:00 uur, online veiling via bva-auction.com, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C’M’S’ Derks Star Busmann N.V. Registergoed: Het 3-kamerappartement op de 1e verdieping met parkeerplaats in de garage en parkeerplaats op het terrein, kadastraal bekend gemeente Hillegersberg, sectie G nummer 1902,...

Kenmerken

Soort woning
Appartement met garage
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
per 18-11-2021
Bouwjaar
1991-2000

Omschrijving

Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 19 oktober 2021 vanaf 11:00 uur, online veiling via bva-auction.com, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C’M’S’ Derks Star Busmann N.V.

Registergoed:
Het 3-kamerappartement op de 1e verdieping met parkeerplaats in de garage en parkeerplaats op het terrein, kadastraal bekend gemeente Hillegersberg, sectie G nummer 1902, appartementsindex 1, groot 150 m2.

Aanvang veiling:
Check de websites van veilingnotaris.nl en/of of bva-auctions.com voor de aanvangstijd van de veiling. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.Gebruik:
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie:
Gelegen in een populaire woonwijk genaamd Hillegersberg op een top locatie met uitzicht op Bergse plas. De Internationale en Japanse school, winkels, restaurants en openbaar vervoer bevinden zich in de directe omgeving.

Bereikbaarheid:
Het centrum van Rotterdam is binnen 14 minuten te bereiken dankzij tram 4 die zich bevind op een 1 minuut loopastand van de woning. Met de auto is het centrum van Rotterdam te bereiken binnen 9 minuten en het centrum van Hillegersberg-Schiebroek binnen 4 minuten.

Indeling:
Entree, hal, bergkast, toilet met fonteintje, ruime woon-/eetkamer met toegang tot een groot terras op het. Dichte keuken, bijkeuken. Ouderslaapkamer met vaste kasten en toegang tot de badkamer met bad, aparte douchecabine, was meubel en toilet. 2e slaap-/studeerkamer.

Woonoppervlakte:
Circa 150 m² (bron: NVM-archief).

Inhoud:
Circa 450 m³ (bron: NVM-archief).

Voorzieningen:
In de woning zijn vermoedelijk voorzieningen aanwezig.

Bouwjaar:
Circa 1992 (bron: NVM-archief).

Bouwaard:
Voor-, zij- en achtergevel grotendeels metselwerk. Gedeeltelijk glazen gevel. Het dak is gedekt met Bitumen.

Milieu:
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank:
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming:
Het object heeft de bestemming wonen.

Aanvang veiling:
Check veilingnotaris.nl of bva-auctions.com voor de aanvangstijd van de veiling. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bezichtiging:
Er zijn geen mogelijkheden de woning te bezichtigen.
Het 3-kamerappartement op de 1e verdieping met parkeerplaats in de garage en parkeerplaats op het terrein, kadastraal bekend gemeente Hillegersberg, sectie G nummer 1902, appartementsindex 1, groot 150 m².Inleiding_
Contact:
Voor aanvullende informatie kunt u terecht op bva-auctions.com of neemt u contact op met:
Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V. - 020 - 589 3010 - info@khmakelaardij.nl

C’M’S’ Derks Star Busmann N.V.
Dit dossier is in behandeling bij: de heer Ton Bos - 020 - 301 62 82 - ton.bos@cms-dsb.com

Veilinggegevens:
Veiling:
Openbare veiling executoriale verkoping, ex art. 3:268 BW
De openbare veiling vindt plaats op 19 oktober 2021 vanaf 11:00 uur, online (bij inzet en afslag) via bva-auctions.com, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C’M’S’ Derks Star Busmann N.V.
Op de veiling (en onderhandse biedingen) zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (de "AVVE"), opgenomen in een notariële akte op vijf december tweeduizend zestien verleden voor mr. J.H. Oomen, notaris te 's-Hertogenbosch, ingeschreven ten kantore van de Dienst voor het kadaster en de openbare registers op vijf december tweeduizend zestien in register Hypotheken 4, deel 69567 nummer 129 en de bijzondere veilingvoorwaarden, welke (concept) voorwaarden opvraagbaar zijn bij de notaris en gepubliceerd worden op: bva-auctions.com en veilingnotaris.nl

Onderhandse bod:
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 4 oktober 2021 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C’M’S’ Derks Star Busmann N.V. t.a.v. de heer T. Bos, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: ton.bos@cms-dsb.com
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op bva-auctions.com.
Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie:
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten:
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op bva-auctions.com en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting:
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties:
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Bijzonderheden:
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten. Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
per 18-11-2021

Bouw

Soort woning
Appartement met garage
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991-2000

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
150 m²
Bruto inhoud
450 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Hillegersberg
Sectie
G
Indexnummer
1
Perceel
1902
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Garage

Soort garage
parkeerplaats, parkeerkelder
Capaciteit
2

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op eigen terrein, parkeergarage

Foto's

Kaart Straatweg 222 A Rotterdam

naar Straatweg 222 A Rotterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand