Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
veiling

Spoorstraat 4 Schiedam

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 18 maart 2021 vanaf 10:00 uur van: Registergoed Het appartementsrecht, kadastraal bekend gemeente Schiedam, sectie I, complexaanduiding 6211, appartementsindex 2, omvattende: a. Het 540/13.236e onverdeeld aandeel in de gemeenschap van het perceel grond met gebouw, omvattende 20 woningen, 10 parkeerplaatsen, een trappenhuis, een hal, een lift, een galerij en verder...

Kenmerken

Soort woning
Galerijflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2011
Ligging
In centrum

Omschrijving

Online executieveiling op 18 maart 2021 vanaf 10:00 uur van:

Registergoed
Het appartementsrecht, kadastraal bekend gemeente Schiedam, sectie I, complexaanduiding 6211, appartementsindex 2, omvattende:
a. Het 540/13.236e onverdeeld aandeel in de gemeenschap van het perceel grond met gebouw, omvattende 20 woningen, 10 parkeerplaatsen, een trappenhuis, een hal, een lift, een galerij en verder toebehoren, (destijds) plaatselijk bekend Kamerlingh Onneslaan te Schiedam, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Schiedam, sectie I, nummers 6166 en 6209, samen groot 653 m².
b. Het recht op het uitsluitend gebruik van de op de begane grond van het gebouw gelegen woning, plaatselijk bekend Spoorstraat 4, 3112 HD Schiedam.

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 18 maart 2021 vanaf 10:00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C’M’S’ Derks Star Busmann N.V.

Aanvang veiling
Check veilingnotaris.nl of nationalevastgoedveiling.nl voor de aanvangstijd van de veiling. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden de woning te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie
De woning is gelegen in Schiedam Oost, nabij het centrum. In de nabijheid van het appartement bevinden zich diverse voorzieningen zoals scholen en winkels.

Bereikbaarheid
Gelegen nabij lokale uitvalswegen en op circa 1 kilometer van de rijksweg A20. Het NS-station “Schiedam” bevindt zich op loopafstand van het appartement.

Indeling
De directie-makelaar heeft de woning niet van binnen kunnen inspecteren. Het betreft hier een vermoedelijke indeling.
Begane grond: afgesloten portiek met brievenbussen, bellentableau, toegang tot het trappenhuis, lift, galerij en het appartement.
Appartement: entree, gang, meterkast, toilet, slaapkamer, badkamer en woonkamer met open keuken. Berging in de onderbouw.

Woonoppervlakte
Circa 50 m² (bron: NVM-archief).

Inhoud
Circa 130 m³ (bron: NVM-archief).

Voorzieningen
In de woning zijn vermoedelijk voorzieningen aanwezig.

Bouwjaar
Circa 2011 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk. Het dak is gedekt met bitumen. De houten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

Vereniging van Eigenaars
De administratie van de Vereniging van Eigenaars “gebouw Club 2010” aan de Professor Kamerlingh Onneslaan te Schiedam wordt gevoerd door J&M VvE Beheer te Zoetermeer.
Volgens opgave van de administrateur bedragen de maandelijkse servicekosten voor het jaar 2021 € 90,32.
De achterstallige servicekosten zijn voor het afgelopen en lopende boekjaar voor rekening van de koper en bedragen tot en met februari 2021 € 1.114,56.
Het aandeel in het reservefonds voor genoemde appartementsrechten bedraagt per 11 februari 2021 € 2.684,12.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 3 maart 2021 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C’M’S’ Derks Star Busmann N.V. t.a.v. de heer T. Bos, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: ton.bos@cms-dsb.com
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiling.nl.
Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper belasting overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Galerijflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
50 m²
Bruto inhoud
130 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
wastafel, douche

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Schiedam
Sectie
I
Indexnummer
2
Perceel
6211
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In centrum

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
betaald parkeren

Foto's

Kaart Spoorstraat 4 Schiedam

naar Spoorstraat 4 Schiedam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand