Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
Verkocht

Sawahstraat 7 Purmerend

Geveild

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 24 november 2020 van: Registergoed Een 2-onder-1-kap woning met berging/carport, ondergrond, tuin, erf en verdere aanhorigheden, plaatselijk bekend als Sawahstraat 7, 1448 BB Purmerend, kadastraal bekend gemeentePurmerend, sectie N, nummer 817, groot 258 m². Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 24 november 2020, online veiling via...

Kenmerken

Soort woning
2/1 kapwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1997
Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Online executieveiling op 24 november 2020 van:

Registergoed
Een 2-onder-1-kap woning met berging/carport, ondergrond, tuin, erf en verdere aanhorigheden, plaatselijk bekend als Sawahstraat 7, 1448 BB Purmerend, kadastraal bekend gemeentePurmerend, sectie N, nummer 817, groot 258 m².

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 24 november 2020, online veiling via www.nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C’M’S’ Derks Star Busmann N.V.

Aanvang
veiling Check veilingnotaris.nl of nationalevastgoedveiling.nl voor de aanvangstijd van de veiling. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden de woning te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie
De woning is gelegen in de woonwijk Weidevenne, met aan de achterzijde het Noord Hollands Kanaal. Alle voorzieningen zijn binnen loop- of fietsafstand bereikbaar.

Bereikbaarheid
Bushaltes en treinstation op loop- of fietsafstand. De rijksweg A7 op circa 2 kilometer.

Indeling
De directiemakelaar heeft de woning niet van binnen kunnen inspecteren. Het betreft hier een vermoedelijke indeling:
Begane grond: entree/hal, toegang tot de garage, woonkeuken, toiletruimte, wasruimte, meterkast, badkamer en 2 slaapkamers met toegang tot de achtertuin op het westen.
Eerste verdieping: woonkamer met uitzicht over het Noord Hollands Kanaal.
Tweede verdieping: 3 slaapkamers en een badkamer, balkon aan de voorzijde.

Woonoppervlakte
Circa 150 m² (bron: BAG viewer).

Inhoud
Circa 525 m³ (bron: informatie derden).

Voorzieningen
In de woning zijn vermoedelijk voorzieningen aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1997 (bron: BAG viewer).

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk, het dak is gedekt met bitumen. De houten kozijnen zijn voorzien van dubbelglas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 9 november 2020 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C’M’S’ Derks Star Busmann N.V. t.a.v. mevrouw B. de Groot, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: bianca.degroot@cms-dsb.com
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op www.veilingnotaris.nl en op www.nationalevastgoedveiling.nl. Dit formulier dient online ingevuld te worden. Pas na het invullen, kan het formulier gedownload worden.
Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op www.nationalevastgoedveiling.nl en www.veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
2/1 kapwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
150 m²
Bruto inhoud
525 m³
Perceeloppervlakte
258 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
2
Voorzieningen badkamer
wastafel, douche, ligbad
Voorzieningen badkamer
wastafel, douche

Energie

Isolatie
dubbel glas

Kadastrale gegevens

Gemeente
Purmerend
Sectie
N
Perceel
817
Oppervlakte
258 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuintype
voortuin
Tuin
Verwaarloosd, 9.40 x 15.70 m
Oppervlakte
134 m²

Garage

Soort garage
vrijstaand steen
Capaciteit
1

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op eigen terrein, openbaar parkeren

Foto's

Kaart Sawahstraat 7 Purmerend

naar Sawahstraat 7 Purmerend
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand