Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
veiling

Ruusbroeclaan 28 Eindhoven

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 18 november 2021 vanaf 13:300 uur, zaal/online veiling via openbareverkoop.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan Hermans & Schuttevaer Notarissen N.V.

Registergoed
Een twee-onder-een-kapwoning met separate kantoorruimte, tuin, (onder)grond en verder toebehoren, staande en gelegen te 5611 LV Eindhoven, Ruusbroeclaan...

Kenmerken

Financieel

Details

Object type
woonhuis
Type woning
twee onder een kapwoning
Soort woning
herenhuis
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1934
In aanbouw
nee
Aanvaarding
in overleg
Permanente bewoning
ja

Bijzonderheden

Oppervlakten en inhoud

Wonen
320 m²
Perceel
686 m²
Inhoud
1300 m³

Indeling

Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
6
Aantal etages
5
Etage soort
verdieping
Kamer mogelijkheid
nee
Vaste trap
nee
Trap in de kamer
nee
Overige ruimtes
overloop, toilet

Energie

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Stratum c 1429
Perceel
STM00-c-1429
Oppervlakte
402 m² m²
Eigendomssituatie
volle eigendom

Buitenruimte

Tuintype
achtertuin, voortuin, zijtuin
Hoofdtuin oppervlakte
117 m²
Hoofdtuin achterom
nee
Totale oppervlakte
441 m²

Garage

Faciliteit
op eigen terrein

Schuur/berging

VVE informatie

Periodieke bijdrage
nee
Reservefonds
nee
Vergadering
nee
Onderhoudsverwachting
nee
Opstalverzekering
nee
Inschrijving KvK
nee

Bedrijfsruimte

Aanwezigheid
aanwezig
Type
kantoorruimte
Oppervlakte
132 m²
Situatie
vrijstaand

Omschrijving

Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 18 november 2021 vanaf 13:300 uur, zaal/online veiling via openbareverkoop.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan Hermans & Schuttevaer Notarissen N.V.

Registergoed
Een twee-onder-een-kapwoning met separate kantoorruimte, tuin, (onder)grond en verder toebehoren, staande en gelegen te 5611 LV Eindhoven, Ruusbroeclaan 28, kadastraal bekend gemeente Stratum, sectie C nummer 1491, groot 402 m².
En kadastraal bekend gemeente Stratum, sectie C nummer 1492, groot 284 m2.

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 18 november 2021 vanaf 13:30 uur in Fletcher Hotel Restaurant Jagershorst-Eindhoven Valkenswaardseweg 44 te 5595 XB Leende, zaal/online veiling via openbareverkoop.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan Hermans & Schuttevaer Notarissen N.V.

Aanvang veiling
Check veilingnotaris.nl of openbareverkoop.nl voor de aanvangstijd van de veiling. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden de woning te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning en het kantoor niet kunnen betreden. Voor zover de directie-makelaar heeft kunnen constateren wordt het object door de eigenaar bewoond en het kantoorgedeelte verhuurd als notariskantoor.
Voor de kantoorruimte zou volgens ingewonnen informatie een huurovereenkomst zijn die is ingegaan op 1 januari 2005 met een looptijd van 12 jaren. De aanvangshuur was € 3.009,00 per maand exclusief BTW.

Locatie
Gelegen op een zeer goede stand in villapark “Den Elzent” op korte afstand van het centrum van Eindhoven, winkels, park en diverse voorzieningen.

Bereikbaarheid
Zeer goed bereikbaar door aansluiting op het snelwegennet.

Indeling woning:
De directie-makelaar heeft de woning niet van binnen kunnen inspecteren. Het betreft hier een vermoedelijke indeling:

Kelder:
Bergruimte met een sta-hoogte van circa 1.75 meter.
Begane grond:
Entree/hal, toiletruimte, woonkamer (kamer en suite) met toegang tot de achtertuin, werkkamer, keuken en trapafgang naar de kelder.
Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers, toiletruimte, badkamer en een trapopgang naar de tweede verdieping.
Tweede verdieping:
Overloop, gang, vaste kast, badkamer, 2 slaapkamers en open ruimte met toegangsdeur tot de hal met vaste trap naar de derde verdieping.
Derde verdieping:
Overloop met vaste wastafel, bergruimte en slaapkamer.

Indeling kantoor:
Begane grond:
Ontvangstruimte, trapopgang naar de eerste verdieping, spreekkamer, 2 kantoorruimten, toiletruimte en een pantry.
Eerste verdieping:
3 kantoorruimten.

Woonoppervlakte
Circa 320 m² (bron: informatie derden).
VVO Kantoor
Circa 132 m² (bron: informatie derden)

Inhoud
Circa 1300 m³ (bron: informatie derden).

Voorzieningen
In de woning zijn vermoedelijk voorzieningen aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1934 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard
(Woonhuis) Voor-, zij- en achtergevel metselwerk. Het dak is gedekt met pannen. De houten kozijnen zijn gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.
(Kantoor) systeembouw met glazen puien en plaatmateriaal, bitumen dakbedekking.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Veiling
Openbare veiling executoriale verkoping, ex art. 3:268 BW
De openbare veiling vindt plaats op 18 november 2021 vanaf 13.30 / zaal/internetveiling ten overstaan van een van de notarissen van Verhagen Netwerk Notarissen;
Op de veiling (en onderhandse biedingen) zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (de "AVVE"), opgenomen in een notariële akte op vijf december tweeduizend zestien verleden voor mr. J.H. Oomen, notaris te 's-Hertogenbosch, ingeschreven ten kantore van de Dienst voor het kadaster en de openbare registers op vijf december tweeduizend zestien in register Hypotheken 4, deel 69567 nummer 129 en de bijzondere veilingvoorwaarden, welke (concept) voorwaarden opvraagbaar zijn bij de notaris en gepubliceerd worden op: bva-auctions.com en veilingnotaris.nl

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 3 november 2021 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, te worden gericht aan Verhagen Netwerk Notarissen t.a.v. de heer Mr. J.F.M. Verhagen, Vondellaan 14, 5611 NX Eindhoven of per e-mail: verhagen@vsvnotariaat.nl
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen , te vinden op veilingnotaris.nl en op www.openbareverkoop.nl.
Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op gepubliceerd op www.veilingnotaris.nl en op www.openbareverkoop.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten. Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
twee onder een kapwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1934

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
320 m²
Bruto inhoud
1.300 m³
Perceeloppervlakte
686 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
6

Energie

Buitenruimte

Tuin
achtertuin, voortuin, zijtuin 441 m
Oppervlakte
117 m²
Bereikbaar via achterom
nee

Garage

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op eigen terrein

Foto's

Kaart Ruusbroeclaan 28 Eindhoven

naar Ruusbroeclaan 28 Eindhoven
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand