Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
veiling

Rijndijk 239 A Hazerswoude-Rijndijk

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 9 november 2021 vanaf 09:30 uur, online veiling via bva-auction.com, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan Hermans & Schuttevaer Notarissen N.V. Registergoed Een voormalige boerderij grenzend aan de naastgelegen woning met erf, schuur, (onder)grond en verder toebehoren, staande en gelegen te 2394 CD Hazerswoude Rijndijk, Rijndijk...

Kenmerken

Soort woning
Half-vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1880
Ligging
Vrij uitzicht, open ligging, landelijk gelegen

Omschrijving

Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 9 november 2021 vanaf 09:30 uur, online veiling via bva-auction.com, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan Hermans & Schuttevaer Notarissen N.V.

Registergoed
Een voormalige boerderij grenzend aan de naastgelegen woning met erf, schuur, (onder)grond en verder toebehoren, staande en gelegen te 2394 CD Hazerswoude Rijndijk, Rijndijk 239A, kadastraal bekend gemeente Hazerswoude, sectie I nummer 46, groot 1060 m² en sectie I nummer 288, groot 290 m2.

Indeling
Begane grond
Entree, hal, badkamer, keuken, woonkamer, grote slaapkamer.
Eerste verdieping
Overloop, kamer met trap naar entresol, twee bergruimtes, twee badkamers, achter slaapkamer met entresol, woonkamer met open keuken.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning kunnen betreden. Voor zover de directie-makelaar heeft kunnen constateren wordt het object door de eigenaar bewoond.

Locatie
Met de auto bereikt u binnen 3 minuten een kleine winkelstraat die is voorzien van een supermarkt, bakker, cafés, chinees restaurant, etc. Ook zijn er meerdere basisscholen in de buurt.

Bereikbaarheid
Gelegen buiten de bebouwde kom in de oorspronkelijke lintbebouwing langs de Oude Rijn, aan de verbindingsweg tussen Hazerswoude-Rijndijk en Alphen aan den Rijn.

Woonoppervlakte
Circa 459 m² (bron: BAG-viewer).

Inhoud
Circa 1740 m³ (bron: verkregen van derde).

Voorzieningen
In de woning zijn voorzieningen aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1880 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk. Het dak is gedekt met pannen. De kunststof kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Veiling
Openbare veiling executoriale verkoping, ex art. 3:268 BW
De openbare veiling vindt plaats op 9 november 2021 vanaf 09:30 uur, online (bij inzet en afslag) via bva-auctions.com, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan Hermans & Schuttevaer Notarissen N.V.
Op de veiling (en onderhandse biedingen) zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (de "AVVE"), opgenomen in een notariële akte op vijf december tweeduizend zestien verleden voor mr. J.H. Oomen, notaris te 's-Hertogenbosch, ingeschreven ten kantore van de Dienst voor het kadaster en de openbare registers op vijf december tweeduizend zestien in register Hypotheken 4, deel 69567 nummer 129 en de bijzondere veilingvoorwaarden, welke (concept) voorwaarden opvraagbaar zijn bij de notaris en gepubliceerd worden op: bva-auctions.com en veilingnotaris.nl

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 25 oktober 2021 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht Hermans & Schuttevaer Notarissen N.V. t.a.v. mevrouw M. van Oort, Jozef Israëlskade 46 1072 SB Amsterdam, of per email: maaike.vanoort@cms-dsb.com
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op bva-auctions.com.
Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op bva-auctions.com en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Voor aanvullende informatie kunt u terecht op bva-auctions.com of neemt u contact op met:
Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
020 - 589 3010
info@khmakelaardij.nl

Hermans & Schuttevaer Notarissen N.V.
Dit dossier is in behandeling bij:
Maaike van Oort
020 – 301 6281
maaike.vanoort@cms-dsb.com

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten. Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Half-vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1880
Daktype
zadeldak
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
459 m²
Bruto inhoud
1.740 m³
Perceeloppervlakte
1.350 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal badkamers
XXX0
Voorzieningen badkamer
inloopdouche, toilet

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Hazerswoude
Sectie
I
Perceel
46
Oppervlakte
1060 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Hazerswoude
Sectie
I
Perceel
288
Oppervlakte
290 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Vrij uitzicht, open ligging, landelijk gelegen
Tuintype
achtertuin
Tuin
Normaal, zuid, 25.20 x 11 m
Oppervlakte
277 m²
Bereikbaar via achterom
nee

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op eigen terrein

Foto's

Kaart Rijndijk 239 A Hazerswoude-Rijndijk

naar Rijndijk 239 A Hazerswoude-Rijndijk
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand