Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende

Revaleiland 88 Amsterdam

Vraagprijs € 880.000 k.k.

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Algemeen:
Een licht en zeer royaal appartement van 144 m² met twee balkons en een wijds uitzicht naar onder andere de Pontsteiger. Het appartement heeft twee slaapkamers met twee badkamers, een ruime woonkeuken en een inpandige berging.
Het appartement is opgeleverd in 2020 en bijzonder duurzaam gebouwd. Het energielabel is A++++ en voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling.

Omgeving:
Dit appartement ligt in de ‘Houthavens’, de nieuwe hotspot van Amsterdam. Een wijk met afwisselende bouwstijlen in een waterrijke omgeving. U woont hier niet alleen in een licht, ruim en comfortabel appartement, maar ook in een wijk die klimaatneutraal is gebouwd, met veel groen, weinig auto’s op straat en veel voorzieningen in de buurt. Bij de bouw stond duurzaamheid voorop. Wonen in de Houthavens betekent wonen aan het water, vlakbij een park en dicht bij de Jordaan en het centrum. Waar alles draait om luxe, ruimte en comfort. In de karakteristieke stadse sfeer die Amsterdam zo eigen maakt. Er zijn o.a. een basisschool, een middelbare school, een kinderdagverblijf, een buitenschoolse opvang en een peuterspeelzaal. In het complex zelf bevindt zich een gezondheidscentrum. Daarnaast zijn er uiteraard diverse gezellige horeca gelegenheden.
De Haarlemmerstraat, de Jordaan en het mooie Westerpark liggen bovendien op slechts een paar minuten fietsen. Vanuit het Houthaven Park loopt u zo naar de gezellige Spaarndammerbuurt, met o.a. diverse supermarkten, maar ook leuke cafés en terrassen zoals restaurant Karaat, Bar Hout, Anne & Max en Vessel. Met de auto bent u snel bij de afslag S101 en S102.

Juridische omschrijving:
1. het voortdurend recht van erfpacht van het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de vierde verdieping (bouwnummer 128) met separate berging in de kelder, plaatselijk bekend te Amsterdam als Revaleiland 88, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie K complexaanduiding 10713-A, indexnummer 94, uitmakende het 1.471/76.027ste aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het appartementsrecht rechtgevende op het uitsluitend gebruik van 68 koopwoningen en 24 huurwoningen, gelegen op de begane grond en in de kelder, de eerste verdieping, de tweede verdieping, de derde verdieping en de vierde verdieping, plaatselijk bekend te Amsterdam als Revaleiland 4 tot en met 90 (even) en 5 tot en met 111 (oneven) alsmede 9 liftschachten met bijbehorende ruimten en trappenhuizen lopende vanaf de kelder tot en met de opbouw op het dak en 2 fietsenstallingen, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie K complexaanduiding 10713-A, indexnummer 1, uitmakende het 10.367/20.958ste onverdeeld aandeel in de hoofdgemeenschap, bestaande uit het gebouw met toebehoren gelegen in plangebied Houthaven, plaatselijk bekend als Revaleiland, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie K nummers 10638, groot vijfenveertig centiare (0.45 are) en 10639, groot drieënveertig are zevenenzestig centiare (43.67 are), waarvan gemeld perceel 10638 is belast met gemeld zakelijk recht van opstal ten behoeve van Westpoort Warmte B.V., zijnde alle percelen vermeld met voorlopige kadastrale grenzen en oppervlakten, waarop zal worden gesticht een flatgebouw, bestaande uit 6 lagen met in de kelder 93 parkeerplaatsen en 3 fietsenstallingen, een tuin op de begane grond en op de daarboven gelegen verdiepingen 131 woningen, sociaalmaatschappelijke voorzieningen en een voorzieningenplint, plaatselijk bekend te Amsterdam als Revaleiland 4 tot en met 170 (even) en 5 tot en met 111 (oneven),

2. het voortdurend recht van erfpacht van het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de stallingsplaats in de kelder, plaatselijk niet nader aangeduid, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie K complexaanduiding 10713-A, indexnummer 229, uitmakende het 118/10.974ste aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het appartemensrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de parkeerkelder, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van 93 parkeerplaatsen alsmede een toegang (hellingbaan) vanaf de begane grond naar de parkeerkelder alsmede een fietsgoot met transportband, plaatselijk niet nader aangeduid, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie K complexaanduiding 10713-A, indexnummer 5, uitmakende het 2.805/20.958ste aandeel in de onder 1. gemelde hoofdgemeenschap; en

3. het voortdurend recht van erfpacht van het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de stallingsplaats in de kelder, plaatselijk niet nader aangeduid, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie K complexaanduiding 10713-A, indexnummer 230, uitmakende het 118/10.974ste aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het appartemensrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de parkeerkelder, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van 93 parkeerplaatsen alsmede een toegang (hellingbaan) vanaf de begane grond naar de parkeerkelder alsmede een fietsgoot met transportband, plaatselijk niet nader aangeduid, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie K complexaanduiding 10713-A, indexnummer 5, uitmakende het 2.805/20.958ste aandeel in de onder 1. gemelde hoofdgemeenschap.

Indeling:
Vanuit de nette centrale hal is de lift te bereiken die u brengt naar de vierde (bovenste) verdieping van het gebouw.
In de hal op de vierde verdieping, welke hal is afgesloten en alleen toegankelijk is voor de eigenaar van dit appartement, is de woning te bereiken.
Vanuit de hal is toegang tot:
Inpandige berging:
Met een wasmachineaansluiting, de mechanische box en een spoelbak

Toiletruimte:
Het gastentoilet, zijnde een zwevend toilet met een fonteintje;

Woonkamer:
De royale en lichte woonkamer met een half open keuken voorzien van raampartijen tot aan de verdiepingsvloer.

Keuken:
De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder:
- Combi magnetron;
- Hete luchtoven
- Koel-/vriescombinatie
- Een quooker;
- Een vaatwasser en
- Een inductie kookplaat met een recirculatie-afzuiging.

Balkon voorzijde:
Een royaal balkon bereikbaar via de grote schuifpui in de keuken. Het balkon met een breedte van 4.50 meter en een diepte van 1.70 meter is gelegen op het zuidoosten. Door de glazen balustraden heeft men briljant uitzicht over de gracht aan de voorzijde, de afwisselende bouw aan de overkant van de gracht en natuurlijk de Pontsteiger. Op dit balkon is een buitenstopcontact aangelegd, een watertappunt en buitenverlichting.

Slaapkamer 1:
Is een ruimte die afgescheiden kan worden middels een schuifwand. Grenzend aan deze slaapkamer is een ruim balkon en een eigen badkamer.

Balkon achterzijde:
Ook dit balkon is ruim en heeft een glazen balustrade, waardoor een vrij uitzicht is op het binnenterrein van het appartementencomplex. Ook op dit balkon is elektra en water aanwezig.

Badkamer 1:
Deze ruimte is voorzien van een douche, een wastafelmeubel met een massief marmeren wasbak en daarboven een spiegel. De douchewand is voorzien van mozaïektegels en de wanden voorzien van een grote lichte tegel.

Doorloop:
De doorloop naar de tweede slaapkamer is voorzien van een kastenwand.

Slaapkamer 2:
Een ruime slaapkamer met een aangrenzende badkamer. Ook deze slaapkamer is voorzien van een kastenwand en een uitsparing waardoor toegang is tot de ruime en luxe badkamer.

Badkamer 2:
Deze badkamer kan gesloten worden door een glazen schuifdeur. De badkamer is voorzien van een tweede toilet met opbergruimte, een wastafelmeubel voorzien van een spoelbak (natuursteen) met daarboven een grote spiegel.

Berging:
In de onderbouw is een berging bij de gemeenschappelijke fietsenstalling en de lift.

Fietsenberging:
Het appartementencomplex heeft een fietsenstalling en een fietsenlift om gemakkelijk met de fiets naar straatniveau te komen.

Afwerking:
In het gehele appartement ligt een natuurstenen vloer (Indiaas marmer Rainforest Green), met een luxueuze uitstraling, waaronder vloerverwarming en -koeling is aangelegd. De stijlvolle in- en opbouwverlichting is eveneens door het gehele appartement aangebracht.
Het aanrechtblad van de keuken is een natuurstenen blad met natuurstenen opstanden. In het blad is een verzonken spoelbak en een ééngreeps mengkraan. De keukenkastjes en laden zijn afgewerkt met een RVS-front.

Oppervlakten:
Conform de meetstaat, die opgemaakt is volgens de geldende normeringen van de Branchebrede Meetinstructie (BBMI), noemen wij:
Gebruiksoppervlakte wonen
144 m²
Overige inpandige ruimte
3 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
14 m²
Extrene bergruimte
5 m²
Inhoud van het appartement
553 m3.

Parkeerplaats(en):
In de onderbouw van het appartementencomplex is een parkeergarage.
Bij de verkoop kunnen maximaal twee parkeerplaatsen worden gekocht, waarvan de prijs niet in de vraagprijs is inbegrepen.
Vanuit de parkeergarage is het appartement op de vierde verdieping te bereiken, zonder dat men naar buiten hoeft.
De vraagprijs per parkeerplaats is € 55.000,00 kosten koper.

Eigendom:
De grond is door de gemeente Amsterdam in eigendom verkregen en heeft de grond uitgegeven in een voortdurend recht van erfpacht onder de volgende voorwaarden:
- Ingangsdatum 1 november 2017
- Herzieningsdatum 1 november 2067
- Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing verklaard
- Canon voor het penthouse € 9.634,00 tot 1 november 2042 (25 jaar vastgezet)
- Canon per parkeerplaats € 144,00 per jaar

Vereniging van Eigenaars:
De administratie en beheer wordt gevoerd door MVGM. Het betreft een gezonde Vereniging van Eigenaars, genaamd “Vereniging van Eigenaars Wonen Life, Revaleiland 3B te Amsterdam”.
De maandelijkse servicekosten zijn als volgt vastgesteld:
Het appartement € 245,96
Per parkeerplaats € 44,98

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte: 143,5 m2.
- Penthouse
- Bouwjaar 2020
- Vloerverwarming
- Vloerkoeling
- 2 balkons
- Domotica control systeem
- Zonwering met uitzondering van de grote slaapkamer
- 9 zonnepanelen
- Verkoper heeft zich aangemeld voor overstap naar eeuwigdurende erfpacht binnen de gestelde termijn voor gunstige overstap.

Vraagprijs penthouse exclusief parkeerplaats:
€ 880.000,00 kosten koper.

Vraagprijs per parkeerplaats:
€ 55.000,00 kosten koper.

Oplevering:
In overleg

Energie prestatiecertificaat:
A++++
Het label is geldig tot 31-12-2030

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
penthouse
Type woning
penthouse
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2020
In aanbouw
nee

Details

Voorzieningen
buitenzonwering, domotica, lift, mechanische ventilatie, schuifpui, zonnepanelen
Ligging
vrij uitzicht
Open portiek
nee
Permanente bewoning
ja
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
144 m²
Oppervlakte overige functies
3 m²
Inhoud
553 m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Aantal etages
1
Aantal badkamers
2
Badkamervoorzieningen
douche, wastafelmeubel
Keuken type
half open keuken

Isolatie en verwarming

Soort verwarming
vloerverwarming geheel

Energielabel

Energielabel
A
Einddatum energielabel
2030-12-31

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Amsterdam K 10713
Eigendomssituatie
erfpacht
Kadastrale aanduiding
Amsterdam K 10713
Eigendomssituatie
erfpacht
Kadastrale aanduiding
Amsterdam K 10713
Eigendomssituatie
erfpacht

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin
Hoofdtuin achterom
nee

Garage

Garagesoorten
geen garage, parkeerkelder
Isolatievormen
volledig geisoleerd

Schuur/berging

Aantal
1
Soort
inpandig

VVE informatie

Periodieke bijdrage
ja
Reservefonds
nee
Vergadering
nee
Onderhoudsverwachting
nee
Opstalverzekering
nee
Inschrijving KvK
nee

Omschrijving

Algemeen:
Een licht en zeer royaal appartement van 144 m² met twee balkons en een wijds uitzicht naar onder andere de Pontsteiger. Het appartement heeft twee slaapkamers met twee badkamers, een ruime woonkeuken en een inpandige berging.
Het appartement is opgeleverd in 2020 en bijzonder duurzaam gebouwd. Het energielabel is A++++ en voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling.

Omgeving:
Dit appartement ligt in de ‘Houthavens’, de nieuwe hotspot van Amsterdam. Een wijk met afwisselende bouwstijlen in een waterrijke omgeving. U woont hier niet alleen in een licht, ruim en comfortabel appartement, maar ook in een wijk die klimaatneutraal is gebouwd, met veel groen, weinig auto’s op straat en veel voorzieningen in de buurt. Bij de bouw stond duurzaamheid voorop. Wonen in de Houthavens betekent wonen aan het water, vlakbij een park en dicht bij de Jordaan en het centrum. Waar alles draait om luxe, ruimte en comfort. In de karakteristieke stadse sfeer die Amsterdam zo eigen maakt. Er zijn o.a. een basisschool, een middelbare school, een kinderdagverblijf, een buitenschoolse opvang en een peuterspeelzaal. In het complex zelf bevindt zich een gezondheidscentrum. Daarnaast zijn er uiteraard diverse gezellige horeca gelegenheden.
De Haarlemmerstraat, de Jordaan en het mooie Westerpark liggen bovendien op slechts een paar minuten fietsen. Vanuit het Houthaven Park loopt u zo naar de gezellige Spaarndammerbuurt, met o.a. diverse supermarkten, maar ook leuke cafés en terrassen zoals restaurant Karaat, Bar Hout, Anne & Max en Vessel. Met de auto bent u snel bij de afslag S101 en S102.

Juridische omschrijving:
1. het voortdurend recht van erfpacht van het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de vierde verdieping (bouwnummer 128) met separate berging in de kelder, plaatselijk bekend te Amsterdam als Revaleiland 88, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie K complexaanduiding 10713-A, indexnummer 94, uitmakende het 1.471/76.027ste aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het appartementsrecht rechtgevende op het uitsluitend gebruik van 68 koopwoningen en 24 huurwoningen, gelegen op de begane grond en in de kelder, de eerste verdieping, de tweede verdieping, de derde verdieping en de vierde verdieping, plaatselijk bekend te Amsterdam als Revaleiland 4 tot en met 90 (even) en 5 tot en met 111 (oneven) alsmede 9 liftschachten met bijbehorende ruimten en trappenhuizen lopende vanaf de kelder tot en met de opbouw op het dak en 2 fietsenstallingen, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie K complexaanduiding 10713-A, indexnummer 1, uitmakende het 10.367/20.958ste onverdeeld aandeel in de hoofdgemeenschap, bestaande uit het gebouw met toebehoren gelegen in plangebied Houthaven, plaatselijk bekend als Revaleiland, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie K nummers 10638, groot vijfenveertig centiare (0.45 are) en 10639, groot drieënveertig are zevenenzestig centiare (43.67 are), waarvan gemeld perceel 10638 is belast met gemeld zakelijk recht van opstal ten behoeve van Westpoort Warmte B.V., zijnde alle percelen vermeld met voorlopige kadastrale grenzen en oppervlakten, waarop zal worden gesticht een flatgebouw, bestaande uit 6 lagen met in de kelder 93 parkeerplaatsen en 3 fietsenstallingen, een tuin op de begane grond en op de daarboven gelegen verdiepingen 131 woningen, sociaalmaatschappelijke voorzieningen en een voorzieningenplint, plaatselijk bekend te Amsterdam als Revaleiland 4 tot en met 170 (even) en 5 tot en met 111 (oneven),

2. het voortdurend recht van erfpacht van het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de stallingsplaats in de kelder, plaatselijk niet nader aangeduid, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie K complexaanduiding 10713-A, indexnummer 229, uitmakende het 118/10.974ste aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het appartemensrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de parkeerkelder, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van 93 parkeerplaatsen alsmede een toegang (hellingbaan) vanaf de begane grond naar de parkeerkelder alsmede een fietsgoot met transportband, plaatselijk niet nader aangeduid, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie K complexaanduiding 10713-A, indexnummer 5, uitmakende het 2.805/20.958ste aandeel in de onder 1. gemelde hoofdgemeenschap; en

3. het voortdurend recht van erfpacht van het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de stallingsplaats in de kelder, plaatselijk niet nader aangeduid, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie K complexaanduiding 10713-A, indexnummer 230, uitmakende het 118/10.974ste aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het appartemensrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de parkeerkelder, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van 93 parkeerplaatsen alsmede een toegang (hellingbaan) vanaf de begane grond naar de parkeerkelder alsmede een fietsgoot met transportband, plaatselijk niet nader aangeduid, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie K complexaanduiding 10713-A, indexnummer 5, uitmakende het 2.805/20.958ste aandeel in de onder 1. gemelde hoofdgemeenschap.

Indeling:
Vanuit de nette centrale hal is de lift te bereiken die u brengt naar de vierde (bovenste) verdieping van het gebouw.
In de hal op de vierde verdieping, welke hal is afgesloten en alleen toegankelijk is voor de eigenaar van dit appartement, is de woning te bereiken.
Vanuit de hal is toegang tot:
Inpandige berging:
Met een wasmachineaansluiting, de mechanische box en een spoelbak

Toiletruimte:
Het gastentoilet, zijnde een zwevend toilet met een fonteintje;

Woonkamer:
De royale en lichte woonkamer met een half open keuken voorzien van raampartijen tot aan de verdiepingsvloer.

Keuken:
De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder:
- Combi magnetron;
- Hete luchtoven
- Koel-/vriescombinatie
- Een quooker;
- Een vaatwasser en
- Een inductie kookplaat met een recirculatie-afzuiging.

Balkon voorzijde:
Een royaal balkon bereikbaar via de grote schuifpui in de keuken. Het balkon met een breedte van 4.50 meter en een diepte van 1.70 meter is gelegen op het zuidoosten. Door de glazen balustraden heeft men briljant uitzicht over de gracht aan de voorzijde, de afwisselende bouw aan de overkant van de gracht en natuurlijk de Pontsteiger. Op dit balkon is een buitenstopcontact aangelegd, een watertappunt en buitenverlichting.

Slaapkamer 1:
Is een ruimte die afgescheiden kan worden middels een schuifwand. Grenzend aan deze slaapkamer is een ruim balkon en een eigen badkamer.

Balkon achterzijde:
Ook dit balkon is ruim en heeft een glazen balustrade, waardoor een vrij uitzicht is op het binnenterrein van het appartementencomplex. Ook op dit balkon is elektra en water aanwezig.

Badkamer 1:
Deze ruimte is voorzien van een douche, een wastafelmeubel met een massief marmeren wasbak en daarboven een spiegel. De douchewand is voorzien van mozaïektegels en de wanden voorzien van een grote lichte tegel.

Doorloop:
De doorloop naar de tweede slaapkamer is voorzien van een kastenwand.

Slaapkamer 2:
Een ruime slaapkamer met een aangrenzende badkamer. Ook deze slaapkamer is voorzien van een kastenwand en een uitsparing waardoor toegang is tot de ruime en luxe badkamer.

Badkamer 2:
Deze badkamer kan gesloten worden door een glazen schuifdeur. De badkamer is voorzien van een tweede toilet met opbergruimte, een wastafelmeubel voorzien van een spoelbak (natuursteen) met daarboven een grote spiegel.

Berging:
In de onderbouw is een berging bij de gemeenschappelijke fietsenstalling en de lift.

Fietsenberging:
Het appartementencomplex heeft een fietsenstalling en een fietsenlift om gemakkelijk met de fiets naar straatniveau te komen.

Afwerking:
In het gehele appartement ligt een natuurstenen vloer (Indiaas marmer Rainforest Green), met een luxueuze uitstraling, waaronder vloerverwarming en -koeling is aangelegd. De stijlvolle in- en opbouwverlichting is eveneens door het gehele appartement aangebracht.
Het aanrechtblad van de keuken is een natuurstenen blad met natuurstenen opstanden. In het blad is een verzonken spoelbak en een ééngreeps mengkraan. De keukenkastjes en laden zijn afgewerkt met een RVS-front.

Oppervlakten:
Conform de meetstaat, die opgemaakt is volgens de geldende normeringen van de Branchebrede Meetinstructie (BBMI), noemen wij:
Gebruiksoppervlakte wonen
144 m²
Overige inpandige ruimte
3 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
14 m²
Extrene bergruimte
5 m²
Inhoud van het appartement
553 m3.

Parkeerplaats(en):
In de onderbouw van het appartementencomplex is een parkeergarage.
Bij de verkoop kunnen maximaal twee parkeerplaatsen worden gekocht, waarvan de prijs niet in de vraagprijs is inbegrepen.
Vanuit de parkeergarage is het appartement op de vierde verdieping te bereiken, zonder dat men naar buiten hoeft.
De vraagprijs per parkeerplaats is € 55.000,00 kosten koper.

Eigendom:
De grond is door de gemeente Amsterdam in eigendom verkregen en heeft de grond uitgegeven in een voortdurend recht van erfpacht onder de volgende voorwaarden:
- Ingangsdatum 1 november 2017
- Herzieningsdatum 1 november 2067
- Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing verklaard
- Canon voor het penthouse € 9.634,00 tot 1 november 2042 (25 jaar vastgezet)
- Canon per parkeerplaats € 144,00 per jaar

Vereniging van Eigenaars:
De administratie en beheer wordt gevoerd door MVGM. Het betreft een gezonde Vereniging van Eigenaars, genaamd “Vereniging van Eigenaars Wonen Life, Revaleiland 3B te Amsterdam”.
De maandelijkse servicekosten zijn als volgt vastgesteld:
Het appartement € 245,96
Per parkeerplaats € 44,98

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte: 143,5 m2.
- Penthouse
- Bouwjaar 2020
- Vloerverwarming
- Vloerkoeling
- 2 balkons
- Domotica control systeem
- Zonwering met uitzondering van de grote slaapkamer
- 9 zonnepanelen
- Verkoper heeft zich aangemeld voor overstap naar eeuwigdurende erfpacht binnen de gestelde termijn voor gunstige overstap.

Vraagprijs penthouse exclusief parkeerplaats:
€ 880.000,00 kosten koper.

Vraagprijs per parkeerplaats:
€ 55.000,00 kosten koper.

Oplevering:
In overleg

Energie prestatiecertificaat:
A++++
Het label is geldig tot 31-12-2030

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
penthouse
Type woning
penthouse
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2020
In aanbouw
nee

Details

Voorzieningen
buitenzonwering, domotica, lift, mechanische ventilatie, schuifpui, zonnepanelen
Ligging
vrij uitzicht
Open portiek
nee
Permanente bewoning
ja
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
144 m²
Oppervlakte overige functies
3 m²
Inhoud
553 m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Aantal etages
1
Aantal badkamers
2
Badkamervoorzieningen
douche, wastafelmeubel
Keuken type
half open keuken

Isolatie en verwarming

Soort verwarming
vloerverwarming geheel

Energielabel

Energielabel
A
Einddatum energielabel
2030-12-31

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Amsterdam K 10713
Eigendomssituatie
erfpacht
Kadastrale aanduiding
Amsterdam K 10713
Eigendomssituatie
erfpacht
Kadastrale aanduiding
Amsterdam K 10713
Eigendomssituatie
erfpacht

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin
Hoofdtuin achterom
nee

Garage

Garagesoorten
geen garage, parkeerkelder
Isolatievormen
volledig geisoleerd

Schuur/berging

Aantal
1
Soort
inpandig

VVE informatie

Periodieke bijdrage
ja
Reservefonds
nee
Vergadering
nee
Onderhoudsverwachting
nee
Opstalverzekering
nee
Inschrijving KvK
nee

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart Revaleiland 88 Amsterdam

naar Revaleiland 88 Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand