Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
veiling

Prinses Marijkelaan 51 Maurik

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 20 oktober 2020 van: Registergoed Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de benedenwoning met tuin en bijbehorende berging, plaatselijk bekend Prinses Marijkelaan 51, 4021 EB Maurik, kadastraal bekend gemeente Maurik, sectie L, nr 1662, index 1 uitmakende het 4/32e aandeel in de gemeenschap, bestaande uit een perceel grond met het daarop...

Kenmerken

Soort woning
Benedenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 35 p/m
Bouwjaar
2000

Omschrijving

Online executieveiling op 20 oktober 2020 van:

Registergoed
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de benedenwoning met tuin en bijbehorende berging, plaatselijk bekend Prinses Marijkelaan 51, 4021 EB Maurik, kadastraal bekend gemeente Maurik, sectie L, nr 1662, index 1 uitmakende het 4/32e aandeel in de gemeenschap, bestaande uit een perceel grond met het daarop gestichte flatgebouw met toebehoren, bestaande uit vier benedenwoningen met tuin, vier bovenwoningen met één etage en een dakterras, alsmede acht bergingen, staande en gelegen te Maurik, gemeente Buren aan de Prinses Marijkelaan, genummerd 51 tot en met 65 (oneven nummers, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten, kadastraal bekend gemeente Maurik, sectie L nummer 1658, groot 448 m² en sectie L nummer 1660, groot 273 m².

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 20 oktober 2020, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C’M’S’ Derks Star Busmann N.V.

Aanvang veiling
Check veilingnotaris.nl of nationalevastgoedveiling.nl voor aanvangstijd. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden de woning te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning kunnen betreden. Voor zover de directie-makelaar heeft kunnen constateren wordt het object door de eigenaar bewoond.

Locatie
Gelegen in het hart van de Betuwe aan een doorgaande weg met diverse voorzieningen zoals winkels, recreatiemogelijkheden en verschillende horeca op loopafstand.

Bereikbaarheid
Gelegen nabij lokale uitvalswegen, de rijksweg A15 ligt op circa 8 kilometer afstand.

Indeling
De directie-makelaar heeft niet van binnen kunnen inspecteren. Het betreft hier een vermoedelijke indeling:
Begane grond: entree/hal met meterkast, slaapkamer, badkamer, toiletruimte, woonkamer met toegang tot de tuin, open keuken. Achter op het perceel is een stenen berging

Woonoppervlakte
Circa 75 m² (bron: NVM-archief)

Inhoud
Circa 200 m³ (bron: NVM-archief)

Voorzieningen
In de woning zijn vermoedelijk voorzieningen aanwezig.

Bouwjaar
Circa 2000 (bron: NVM-archief)

Bouwaard
Voor- en achtergevel metselwerk, het dak van het gebouw is gedekt met pannen, de houten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

Vereniging van Eigenaars
Volgens opgave van de administrateur van de vereniging van eigenaars bedragen de servicekosten € 35,00 per maand.
De achterstallige servicekosten zijn voor het afgelopen en lopende boekjaar tevens voor rekening van de koper en bedragen tot en met september 2020 € 595,00.
Het aandeel in het reservefonds bedraagt: € 674,04 per 20 april 2020.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten. Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 5 oktober 2020 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C’M’S’ Derks Star Busmann N.V. t.a.v. de heer T. Bos, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: ton.bos@cms-dsb.com
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiling.nl. Dit formulier dient online ingevuld te worden. Pas na het invullen, kan het formulier gedownload worden.

Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper belasting overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 35 p/m
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Benedenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
75 m²
Bruto inhoud
200 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
wastafel, douche

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Maurik
Sectie
L
Indexnummer
1
Perceel
1662
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Tuintype
achtertuin
Tuin
Normaal, zuidoost, 5.70 x 10.50 m
Oppervlakte
51 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Prinses Marijkelaan 51 Maurik

naar Prinses Marijkelaan 51 Maurik
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand