Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
veiling

Paradijsstraat 16 Oldenzaal

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling 3 november 2020 Registergoed Geschakelde twee-onder-één kap woning met (onder)grond, erf, tuin en verder aanbehoren, plaatselijk bekend Paradijsstraat 16, 7571 CT Oldenzaal, kadastraal bekend gemeente Oldenzaal, sectie B, nummer 712, groot 298 m². Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 3 november 2020, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl,...

Kenmerken

Soort woning
Half-vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1962
Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Online executieveiling 3 november 2020

Registergoed
Geschakelde twee-onder-één kap woning met (onder)grond, erf, tuin en verder aanbehoren, plaatselijk bekend Paradijsstraat 16, 7571 CT Oldenzaal, kadastraal bekend gemeente Oldenzaal, sectie B, nummer 712, groot 298 m².

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 3 november 2020, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star
Busmann N.V.

Aanvang veiling
Check veilingnotaris.nl of nationalevastgoedveiling.nl voor de aanvangstijd van de veiling. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden de woning te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie
Gelegen nabij het centrum van Oldenzaal op loopafstand van diverse voorzieningen zoals horeca, winkels en musea.

Bereikbaarheid
De woning ligt nabij lokale uitvalswegen. De rijksweg A1 ligt op een afstand van circa 3 kilometer.

Indeling
De directie-makelaar heeft de woning niet van binnen kunnen inspecteren, het betreft hier een vermoedelijke indeling:
Begane grond: Entree/hal, trapopgang, meterkast, toilet, woonkamer en keuken.
Eerste verdieping: Overloop, 3 slaapkamers en badkamer.
Tweede verdieping: Zolder.

Woonoppervlakte
Circa 155 m² (bron: BAG-viewer).

Inhoud
Circa 325 m³ (bron: informatie derden)

Voorzieningen
Er zijn vermoedelijk voorzieningen in de woning aanwezig.

Bouwjaar
1962 (bron: BAG-viewer)

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk, het dak is gedekt met pannen. De houten kozijnen zijn gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten. Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Er zijn geen mogelijkheden tot onderhandse biedingen.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper belasting overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Half-vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
155 m²
Bruto inhoud
325 m³
Perceeloppervlakte
298 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
wastafel, douche

Energie

Isolatie
dubbel glas

Kadastrale gegevens

Gemeente
Oldenzaal
Sectie
B
Perceel
712
Oppervlakte
298 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuintype
achtertuin
Tuin
Oost, 8.30 x 16.30 m
Oppervlakte
141 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Garage

Soort garage
aangebouwd steen
Capaciteit
1

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op eigen terrein, openbaar parkeren

Foto's

Kaart Paradijsstraat 16 Oldenzaal

naar Paradijsstraat 16 Oldenzaal
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand