Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende

Orteliuspad 56 Hoek van Holland

Geveild

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 18 februari 2021 vanaf 09:30 uur van: Registergoed Het erfpachtsrecht, eindigende 31 maart 2085, van een perceel grond, gelegen aan het Orteliuspad 56, Hoek van Holland, gemeente Rotterdam, eigendom van de gemeente Rotterdam, kadastraal bekend gemeente Rotterdam, sectie B nummer 3719, groot 149 m², met de rechten van erfpachter op het daarop staande woonhuis met berging en...

Kenmerken

Soort woning
Hoekwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1986

Omschrijving

Online executieveiling op 18 februari 2021 vanaf 09:30 uur van:

Registergoed
Het erfpachtsrecht, eindigende 31 maart 2085, van een perceel grond, gelegen aan het Orteliuspad 56, Hoek van Holland, gemeente Rotterdam, eigendom van de gemeente Rotterdam, kadastraal bekend gemeente Rotterdam, sectie B nummer 3719, groot 149 m², met de rechten van erfpachter op het daarop staande woonhuis met berging en verder toebehoren, staande en gelegen te 3151 PT Hoek van Holland, Orteliuspad 56.

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 18 februari 2021 vanaf 09:30 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C’M’S’ Derks Star Busmann N.V.

Aanvang veiling
Check veilingnotaris.nl of nationalevastgoedveiling.nl voor de aanvangstijd van de veiling. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bezichtiging
Bezichtigingen zijn uitsluitend mogelijk op afspraak. Voor het inplannen van een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via 020 589 30 10.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning kunnen betreden. Voor zover de directie-makelaar heeft kunnen constateren wordt het object door de eigenaar bewoond.

Locatie
Gelegen nabij het centrum van Hoek van Holland, op korte afstand van voorzieningen op buurtniveau, sport- en recreatievoorzieningen.

Bereikbaarheid
Gelegen nabij lokale uitvalswegen en op circa 7 kilometer van de rijksweg A20. Het NS-station “Hoek van Holland Haven” is op loopafstand van de woning.

Indeling
Begane grond: entree/hal, berging, toiletruimte, open keuken, woonkamer met toegang tot de tuin.
Eerste verdieping: overloop, 2 slaapkamers en badkamer.
Tweede verdieping: overloop met plek voor CV-ketel, bergruimte en slaapkamer.

Woonoppervlakte
Circa 102 m² (bron: informatie derden).

Inhoud
Circa 311 m³ (bron: informatie derden).

Voorzieningen
In de woning zijn voorzieningen aanwezig voor elektra (9 groepen met aardlekschakelaar) en warm water en verwarming (CV-ketel Vaillant/2016).

Bouwjaar
Circa 1986 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk. Het dak is gedekt met pannen. De houten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

Erfpacht
Erfverpachter: gemeente Rotterdam
Ingangsdatum van het recht: 17 -2-1986
Einddatum van het recht: 31 maart 2085
Canon/vergoeding: De canon is afgekocht tot 16 februari 2036
Eerstkomende herzieningsdatum canon: 17 februari 2036
Eerstkomende indexering: 17 februari 2037
De Algemene Bepalingen voor de uitgifte in erfpacht van onroerend goed van de gemeente Rotterdam is van toepassing.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 3 februari 2021 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C’M’S’ Derks Star Busmann N.V. t.a.v. mevrouw I. Ruiter, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: ineke.ruiter@cms-dsb.com
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiling.nl.
Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper belasting overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Hoekwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
102 m²
Bruto inhoud
311 m³
Perceeloppervlakte
149 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
wastafel, toilet, ligbad

Energie

Isolatie
dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Vaillant
Bouwjaar ketel
2016

Kadastrale gegevens

Gemeente
Hoek van Holland
Sectie
B
Perceel
3719
Oppervlakte
149 m²
Eigendomssituatie
Eigendom belast met erfpacht
Lasten afgekocht tot
za 16/02/2036

Buitenruimte

Tuintype
achtertuin
Tuin
Normaal, zuidoost, 6.10 x 9.90 m
Oppervlakte
60 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Orteliuspad 56 Hoek van Holland

naar Orteliuspad 56 Hoek van Holland
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand