Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
veiling

Oranjeboomstraat 252 B Rotterdam

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 10 maart 2020 vanaf 11:00 uur van: Registergoed Het appartementsrecht voor de woning op de tweede verdieping met afzonderlijke berging op de begane grond en verder toebehoren, plaatselijk bekend als Oranjeboomstraat 252-b, 3071 BM Rotterdam, kadastraal bekend gemeente Rotterdam, sectie Q, complexaanduiding 6537-A, appartementindex 48, uitmakende het 17/2110e onverdeeld...

Kenmerken

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 106 p/m
Bouwjaar
1906
Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Online executieveiling op 10 maart 2020 vanaf 11:00 uur van:

Registergoed
Het appartementsrecht voor de woning op de tweede verdieping met afzonderlijke berging op de begane grond en verder toebehoren, plaatselijk bekend als Oranjeboomstraat 252-b, 3071 BM Rotterdam, kadastraal bekend gemeente Rotterdam, sectie Q, complexaanduiding 6537-A, appartementindex 48, uitmakende het 17/2110e onverdeeld aandeel in de gemeenschap.

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 10 maart 2020 vanaf 11.00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
18 februari 2020, 12:00 – 13:00 uur en/of 3 maart 2020, 17:00 – 18:00 uur

Bezichtigingen zijn uitsluitend mogelijk op afspraak. Voor het inplannen van een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via 020 589 30 10.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning kunnen betreden. Voor zover de directie-makelaar heeft kunnen constateren wordt het object door de eigenaar bewoond.

Locatie
Het object is gelegen aan de zuidzijde van de Maas in Rotterdam Feijenoord. Diverse voorzieningen zoals scholen en winkels in de directe omgeving.

Bereikbaarheid
NS station Rotterdam Zuid op loopafstand. Openbaar vervoer in de directe omgeving. De rijksweg A16 ligt op circa 4 kilometer afstand.

Indeling
Begane grond: gesloten portiek met toegang tot de bergingen en trapopgang.
Tweede verdieping: Entree/hal, meterkast, toilet, woonkamer, half open keuken, drie slaapkamers, badkamer en balkon.

Woonoppervlakte
Circa 65 m² (informatie derden)

Inhoud
Circa 185 m³ (informatie derden)

Voorzieningen
Ten tijde van de inspectie waren de volgende voorzieningen aanwezig:
Elektra: 5 groepen met aardlekschakelaar
Warm water en verwarming: CV ketel Agpo/2003) aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1906 (bron: BAG viewer)

Bouwaard
Voor- en zijgevel metselwerk, hout/kunststof kozijnen voorzien van dubbel glas.

Vereniging van Eigenaars
De administratie van de VvE "VvE Oranjeboomstraat/Rose Spoorstraat/Persoonshaven te Rotterdam" wordt gevoerd door Woonstad Rotterdam.

Volgens opgave van de administrateur van de VvE bedragen de servicekosten thans € 106,27 per maand.
Het aandeel in het reservefonds bedraagt € 2.782,47.
De achterstallige servicekosten zijn over het afgelopen en lopende boekjaar tevens voor rekening van de koper en bedragen tot en met 30-04-2020 € 837,69.

Splitsing bloot eigendom
Blijkens een akte van splitsing op 28-09-2006 verleden voor mr. M.J. Moerland-Jansen, notaris ter Brielle, bij afschrift ingeschreven ten kantore van de Dienst voor het kadaster en de openbare registers op 28-09-2006 in register Hypotheken 4, deel 50715 nummer 171 heeft de Gemeente Rotterdam, op grond van een per 01-01-2003 nieuw gronduitgiftebeleid, de bloot eigendom gesplitst. Uit voormelde akte blijkt dat de gemeente heeft besloten om - in verband met het nieuwe beleid - aan de erfpachters van grond bestemd voor de functies wonen (voor zover het geen huurwoningen betreft) en/of kantoren een conversieaanbod te doen. Met dit conversieaanbod krijgen de erfpachters het recht om van de gemeente de bloot eigendom te verwerven van de onroerende zaak waarvan de erfpachters reeds de erfpacht hebben.

Eigendom
De ondergrond is eigendom van de gemeente Rotterdam en is uitgegeven in erfpacht onder de volgende voorwaarden:
• Ingangsdatum 01-01-2003 - Einde termijn 31-12-2093
• Canon afgekocht tot en met 17-04-2055 (Het kadaster vermeldt ten onrechte t/m 31-12-2044)
• Bestemming: woning

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.
Ondergrondse Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse
tank tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft conform het geldende bestemmingplan de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.

Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper.

Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 24 februari 2020 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C'M'S' Derks Star Busmann N.V. t.a.v. de heer T. Bos, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: ton.bos@cms-dsb.com

Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiling.nl. Dit formulier dient online ingevuld te worden. Pas na het invullen, kan het formulier gedownload worden.

Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 106 p/m
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
65 m²
Bruto inhoud
185 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche, wastafel, wasmachineaansluiting

Energie

Isolatie
dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Agpo
Bouwjaar ketel
2003

Kadastrale gegevens

Gemeente
Rotterdam
Sectie
Q
Indexnummer
48
Perceel
6537
Eigendomssituatie
Erfpacht
Lasten afgekocht tot
za 17/4/2055
Ligging
In woonwijk

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Oranjeboomstraat 252 B Rotterdam

naar Oranjeboomstraat 252 B Rotterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand