Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
Verkocht

Oostenburgergracht 57 B Amsterdam

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Algemeen: Een licht en ruim appartement verdeeld over de bel-etage en de eerste verdieping met een woonoppervlakte van circa 76 m² en een tuin van ruim 20 m². Tevens bevindt zich in de onderbouw een berging van circa 5 m². Het appartement is licht, doordat de woonkamer en de keuken op het zuiden liggen. De grote iepen aan de gracht filteren het licht. De slaapkamers zijn daarentegen koel en rustig...

Kenmerken

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 90 p/m
Bouwjaar
1984
Ligging
Aan drukke weg, in centrum, in woonwijk, open ligging, vrij uitzicht
Energielabel
Klasse C

Omschrijving

Algemeen:
Een licht en ruim appartement verdeeld over de bel-etage en de eerste verdieping met een woonoppervlakte van circa 76 m² en een tuin van ruim 20 m². Tevens bevindt zich in de onderbouw een berging van circa 5 m².

Het appartement is licht, doordat de woonkamer en de keuken op het zuiden liggen. De grote iepen aan de gracht filteren het licht. De slaapkamers zijn daarentegen koel en rustig omdat zij aan de tuin grenzen. De eigen tuin is gesitueerd op het noorden en grenst aan de gemeenschappelijke binnentuin. Tijdens warme zomeravonden is het hier goed toeven. Het appartement kent twee ingangen: op de begane grond en op de 1ste verdieping.

Het appartement ligt op loopafstand van ARTIS, 's nachts zijn in juni, juli en augustus in de verte de zeeleeuwen te horen en elke ochtend bij zonsopgang de gibbons. De Oostenburgergracht is in 2018 en 2019 helemaal opgeknapt en maakt deel uit van de zogenaamde Eilandenboulevard. Hoewel nog onderdeel van het centrum is het er rustig en zijn er voldoende parkeerplekken. Er is een goede OV-verbinding met Amsterdam CS en andere delen van Amsterdam.

Er zijn meerdere supermarkten op loopafstand, net als de gezellige winkels van de Czaar Peterstraat. Ook café/restaurant Roest is maar een paar minuten lopen. Er is, volgens de gemeente, geen wachttijd voor een parkeervergunning. Het complex kent een actieve VVE met voldoende financiële middelen. Het beheer wordt gedaan door een professionele beheerder.

Indeling:
Eerste verdieping:
Entree, ruime hal, toiletruimte, ruime woonkamer aan de voorzijde met uitzicht over de Oostenburgergracht en kijkend naar de bebouwing van onder andere de Hoogte Kadijk. De slaapkamer aan de achterzijde (tuinzijde).

Bel-étage:
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken op deze verdieping.
De keuken aan de voorzijde is zeer royaal. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een vier-pits gaskookplaat, een recirculatiekap, een inbouw oven/magnetron en een vaatwasser.
De badkamer is vanuit de hal te bereiken en is voorzien van en inloopdouche, een wastafel en de wasmachineaansluiting. Aan de achterzijde is de tweede slaapkamer, die tevens toegang biedt middels een trap naar de eigen tuin.

Tot slot bevindt zich in de onderbouw een afsluitbare ruime berging.

De Vereniging van Eigenaars:
Vereniging van Eigenaars:
De VvE bestaat uit een recreatieruimte met bijbehorende woningen en bergingen, 4 bedrijfsruimten, 57 sociale huurwoningen, 56 bergingen en zonnepanelen, staande en gelegen te Amsterdam, Boulevardpad 2-54 (even nummers), Oostenburgergracht 43-57 (oneven nummers), Oostenburgervoorstraat 2 en Compagniestraat 3-17 (oneven nummers)189 appartementsrechten.
De Vereniging van eigenaren wordt professioneel beheerd door de Alliantie VvE-diensten. De maandelijkse servicekosten zijn thans vastgesteld op € 90,24. Een meerjarenonderhoudsplan en huishoudelijk reglement is aanwezig.

Eigendomssituatie:
De woning ligt op erfpacht grond van de Gemeente Amsterdam. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing verklaart. Het tijdvak loopt van 1 juli 1983 tot en met 30 juni 2035.
De canon is afgekocht tot en met 30 juni 2035.
Verkoper heeft bij de gemeente aangegeven te willen overstappen van voortdurende erfpacht naar eeuwigdurende erfpacht. Verkoper is in afwachting van een aanbieding van de gemeente Amsterdam.

Parkeren:
Op de openbare weg geldt betaald parkeren.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 75,5 m2 (NEN2580 gemeten)
- Dubbele beglazing
- Eigen cv-installatie (bouwjaar circa 2018)
- Berging 5,4 m² (NEN2580 gemeten)
- Tuin van ruim circa 20 m²
- Oplevering in overleg, kan spoedig

Maatvoeringsverklaring:
"De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de in de branche vastgestelde Branche Brede Meetinstructie (afgeleid van de NEN 2580-norm). De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Makelaar verkoper heeft zijn uiterste best gedaan de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en die van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Koper wordt voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Mocht de maatvoering voor een koper van evident belang zijn, dan dient koper dat uiten en verklaren zij door de verkopend of aankopend makelaar voldoende te zijn geadviseerd, om dit zelfstandig nog eens na te (laten) meten."

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 90 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
76 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
2 m²
Externe bergruimte
5 m²
Bruto inhoud
242 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche, wastafel, wasmachineaansluiting
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Energielabel
Klasse C
Isolatie
dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Bouwjaar ketel
2018

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
N
Indexnummer
5
Perceel
4294
Eigendomssituatie
Erfpacht
Lasten afgekocht tot
za 30/6/2035
 
 
Gemeente
amsterdam
Sectie
N
Indexnummer
84
Perceel
4294
Eigendomssituatie
Erfpacht
Lasten afgekocht tot
za 30/6/2035

Buitenruimte

Ligging
Aan drukke weg, in centrum, in woonwijk, open ligging, vrij uitzicht
Tuintype
achtertuin
Tuin
Verzorgd, noordoost, 4.95 x 4.92 m
Oppervlakte
24 m²
Bereikbaar via achterom
nee

Foto's

Kaart Oostenburgergracht 57 B Amsterdam

naar Oostenburgergracht 57 B Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand