Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
Verkocht

Noorderrand 34 Espel

Geveild

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 24 november 2020 van: Registergoed Een woonhuis met garage, voormalige peuterspeelzaal, klokkentoren, ondergrond, binnenhof, erf, tuin en verdere aanhorigheden aan Het Laantje 4, 8311 AZ Espel, kadastraal bekend gemeente Noordoospolder, sectie EZ, nummer 419, groot 1.100 m². Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 24 november 2020, online veiling...

Kenmerken

Soort woning
Bungalow
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1959
Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Online executieveiling op 24 november 2020 van:

Registergoed
Een woonhuis met garage, voormalige peuterspeelzaal, klokkentoren, ondergrond, binnenhof, erf, tuin en verdere aanhorigheden aan Het Laantje 4, 8311 AZ Espel, kadastraal bekend gemeente Noordoospolder, sectie EZ, nummer 419, groot 1.100 m².

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 24 november 2020, online veiling via www.nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C’M’S’ Derks Star Busmann N.V.

Aanvang veiling
Check veilingnotaris.nl of nationalevastgoedveiling.nl voor de aanvangstijd van de veiling. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden de woning te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning kunnen betreden. Voor zover de directie-makelaar heeft kunnen constateren wordt het object door de eigenaar bewoond.

Locatie
Het object is gelegen in een woonwijk, met op loopafstand enkele dorpsvoorzieningen. Emmeloord ligt op circa 10 kilometer, waar meer voorzieningen aanwezig zijn.

Bereikbaarheid
Gelegen nabij lokale uitvalswegen.

Indeling
Entree, hal met toegang tot 3 slaapkamers, toilet, meterkast, keuken met bijkeuken en woonkamer. Vanuit de bijkeuken toegang tot de kelder met twee kelderkamers. Vanuit de woonkamer toegang tot de patio en 4e slaapkamer met eigen badkamer.
De voormalige peuterspeelzaal is nu in gebruik als berging.
Voor zover de directie-makelaar heeft kunnen constateren is de klokkentoren niet meer in gebruik.

Woonoppervlakte
Circa 270 m² (bron: BAG-viewer)

Inhoud
Circa 675 m³ (bron: afgeleide van de woonoppervlakte)

Voorzieningen
In de woning zijn voorzieningen voor elektra (10 groepen met aardlekschakelaar), warm water en verwarming (CV ketel: Nefit comline HR /circa 2003) aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1959 (bron: BAG-viewer)

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk, het platte dak is gedekt met bitumen. De houten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Volgens het kadaster is het perceel bekend onder twee locaties, te weten Het Laantje 4, 8311 AZ Espel en Noorderrand 34, 3811 AX Espel.
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper.
Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 9 november 2020 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C’M’S’ Derks Star Busmann N.V. t.a.v. mevrouw B. de Groot, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: bianca.degroot@cms-dsb.com
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op www.veilingnotaris.nl en op www.nationalevastgoedveiling.nl. Dit formulier dient online ingevuld te worden. Pas na het invullen, kan het formulier gedownload worden.
Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op www.nationalevastgoedveiling.nl en www.veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper belasting overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bungalow
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1959
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
270 m²
Bruto inhoud
675 m³
Perceeloppervlakte
1.100 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Voorzieningen badkamer
wastafel, douche, ligbad
Voorzieningen badkamer
dubbele wastafel, douche, toilet, ligbad

Energie

Isolatie
dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Nefit Comline HR
Bouwjaar ketel
2003

Kadastrale gegevens

Gemeente
Noordoostpolder
Sectie
EZ
Perceel
419
Oppervlakte
1100 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuintype
plaats
Tuin
Verwaarloosd, 8.80 x 18.50 m
Oppervlakte
163 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Noorderrand 34 Espel

naar Noorderrand 34 Espel
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand