Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende

Nigtevechtseweg 35 Vreeland

Geveild

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling 3:268 BW juncto art. 514 e.v. WBR d.d. 29 juni 2020 van: Juridische omschrijving Woonhuis met garage, ondergrond, erf en tuin, staande en gelegen te Vreeland aan de Nigtechtseweg 33A, kadastraal bekend gemeente Vreeland, sectie B nummer 1359, groot 8 are 90 centiare. Een perceel grond, bestemd als weg, kadastraal bekend gemeente Vreeland, sectie B nummer 1667, groot 6 are 25...

Kenmerken

Soort woning
Vrijstaande woning met garage
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1969
Ligging
Landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht

Omschrijving

Online executieveiling 3:268 BW juncto art. 514 e.v. WBR d.d. 29 juni 2020 van:

Juridische omschrijving
Woonhuis met garage, ondergrond, erf en tuin, staande en gelegen te Vreeland aan de Nigtechtseweg 33A, kadastraal bekend gemeente Vreeland, sectie B nummer 1359, groot 8 are 90 centiare.
Een perceel grond, bestemd als weg, kadastraal bekend gemeente Vreeland, sectie B nummer 1667, groot 6 are 25 centiare.
Een perceel grond, kadastraal bekend gemeente Vreeland, sectie B nummer 1715, groot 24 are 37 centiare.
Een perceel grond, kadastraal bekend gemeente Vreeland, sectie B nummer 1756, groot 15 are 50 centiare.

Bezichtigingen
Bezichtigingen zijn mogelijk op donderdag 25 juni 2020, uitsluitend op afspraak.

Indeling van het woonhuis:
Begane grond: entree/hal, meterkast, toilet, badkamer met douche en wastafel, slaapkamer, woon-/eetkamer met open keuken en een ruime serre met openslaande deuren en schuifpuien.
De aangebouwde garage is voorzien van een elektrische deur. In deze garage is de c.v.-opstelling en een aansluiting voor de wasmachine.
Eerste verdieping: Ruime open ruimte voorzien van een dakkapel en een kamer.
Garages: achter het woonhuis zijn drie aan elkaar geschakelde boxen.
Tuin: Aan de achterzijde van het woonhuis is een zeer diepe tuin met looppaden.

Oppervlakten
Volgens verkregen informatie heeft het registergoed de volgende oppervlakten:
- Wonen circa 160 m².
- Overige inpandige ruimte circa 23 m²
- Externe bergruimte circa 55 m²
- Perceeloppervlakte 5.502 m².
- Bouwjaar 1969.
Bovenvermelde metrages zijn niet conform de NEN-2580 norm opgemeten.

Gebruik
Voor zover bekend is het Registergoed in eigen gebruik en dient op grond van de hypotheekvoorwaarden leeg en ontruimd te worden opgeleverd voor het tekenen van de kwitantie-kooppenning.

Locatie
Het registergoed is gelegen aan een dijkweg tussen de dorpen Nigtevecht en Vreeland nabij de rivier de Vecht. Het object is goed bereikbaar per auto en fiets. Op circa 1 kilometer afstand is het dorp Vreeland gelegen alwaar beperkte voorzieningen aanwezig zijn. Het dorp Vreeland is gelegen aan de provinciale weg N201 (Hilversum – Haarlem).

Bijzonderheden
Het noord-oostelijk gedeelte van het perceel kadastraal bekend gemeente Vreeland, sectie B, nummer 1716, in eigendom toebehorend aan een derde, is als tuin grensoverschrijdend afgebakend.

Verkoper beschikt niet over een energieprestatiecertificaat of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.

Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.
Verkoper beschikt niet over een energieprestatiecertificaat of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling.

Veiling
EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268; juncto 3:254 BW respectievelijk ex artikel 514 en volgende van het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering ) op 29 juni 2020 's-middags nà 18.00 uur, op de website van openbareverkoop.nl ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Het dossier is in behandeling bij:
Ton Bos, telefoon: 020 301 62 82, E-mail: ton.bos@cms-dsb.com

Op de veiling (en onderhandse biedingen) zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (de "AVVE"), opgenomen in een notariële akte op vijf december tweeduizend zestien verleden voor mr. J.H. Oomen, notaris te 's-Hertogenbosch, ingeschreven ten kantore van de Dienst voor het kadaster en de openbare registers op vijf december tweeduizend zestien in register Hypotheken 4, deel 69567 nummer 129 en de bijzondere veilingvoorwaarden, welke (concept) voorwaarden opvraagbaar zijn bij de notaris en gepubliceerd worden op: eersteamsterdamse.nl en veilingnotaris.nl

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Voor zover bekend aan Schuldeiseres is ter zake van de levering casu quo verkrijging van het Registergoed twee procent (2%) overdrachtsbelasting, geen omzetbelasting verschuldigd. De overdrachtsbelasting komt volledig voor rekening en risico van Koper.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaande woning met garage
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
160 m²
Overige inpandige ruimte
23 m²
Externe bergruimte
55 m²
Bruto inhoud
550 m³
Perceeloppervlakte
5.502 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche, wastafel

Energie

Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Kadastrale gegevens

Gemeente
Vreeland
Sectie
B
Perceel
1359
Oppervlakte
890 m²
Eigendomssituatie
Eigendom belast met opstal
 
 
Gemeente
Vreeland
Sectie
B
Perceel
1667
Oppervlakte
625 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Vreeland
Sectie
B
Perceel
1715
Oppervlakte
2437 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Vreeland
Sectie
B
Perceel
1756
Oppervlakte
1550 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht
Tuintype
achtertuin
Tuin
West, 42 x 80 m
Oppervlakte
3360 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Garage

Soort garage
vrijstaand hout, parkeerplaats
Capaciteit
3

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op eigen terrein

Foto's

Kaart Nigtevechtseweg 35 Vreeland

naar Nigtevechtseweg 35 Vreeland
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand