Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
veiling

Nieuwstad 36 Brouwershaven

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 2 november 2020 na 18:00 uur van: Registergoed Een woonhuis met kantoor/berging, landbouwschuur, wagenhuis, ondergrond en erf plaatselijk bekend Nieuwstad 36 te 4318 BN Brouwershaven, kadastraal bekend gemeente Brouwershaven sectie C, nummers 2463 en 2412, respectievelijk groot 340 m² en 1.410 m². Inleiding Executoriale verkoping (ex artikel 3:254 BW) op 2 november 2020...

Kenmerken

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1920
Ligging
In woonwijk, in centrum, aan rustige weg

Omschrijving

Online executieveiling op 2 november 2020 na 18:00 uur van:

Registergoed
Een woonhuis met kantoor/berging, landbouwschuur, wagenhuis, ondergrond en erf plaatselijk bekend Nieuwstad 36 te 4318 BN Brouwershaven, kadastraal bekend gemeente Brouwershaven sectie C, nummers 2463 en 2412, respectievelijk groot 340 m² en 1.410 m².

Inleiding
Executoriale verkoping (ex artikel 3:254 BW) op 2 november 2020 ’s-avonds nà 18.00 uur in Café-restaurant Dauphine, Prins Bernhardplein 175, 1097 BL Amsterdam en online via openbareverkoop.nl

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden het registergoed te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning kunnen betreden. Voor zover de directie-makelaar heeft kunnen constateren wordt het object door de eigenaar bewoond.

Locatie
Gelegen in een kleine stad met basisvoorzieningen zoals winkels, horeca en een jachthaven. Overige voorzieningen en voortgezet onderwijs op circa 15 kilometer afstand. Busvervoer aanwezig.

Bereikbaarheid
De woning ligt in de buurt van lokale uitvalswegen.

Indeling
Indeling De directie-makelaar heeft de woning circa 1 jaar geleden van binnen kunnen opnemen, de indeling was toen als volgt:
Begane grond: entree, hal, trapopgang naar eerste verdieping, eetkamer, woonkamer, keuken, kelder, badkamer en 2 slaapkamers.
Eerste verdieping: overloop/leefruimte, 2 slaapkamers en badkamer.

Woonoppervlakte
Circa 165 m².

Inhoud
Circa 575 m³.

Voorzieningen
In de woning zijn voorzieningen voor elektra (circa 10 groepen en een aardlekschakelaar), warm water en verwarming (CV ketel: Nefit/2001) aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1920 (bron: BAG-viewer)

Bouwaard
Voor-en achtergevel metselwerk, zijgevel voorzien van stucwerk, het dak is gedekt met pannen. De houten kozijnen zijn gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten. Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 18 oktober 2020 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C’M’S’ Derks Star Busmann N.V., t.a.v. de heer T. Bos, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: ton.bos@cms-dsb.com
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op www.veilingnotaris.nl en op www.eersteamsterdamse.nl.
Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op eersteamsterdamse.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920
Daktype
zadeldak
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
165 m²
Overige inpandige ruimte
120 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
17 m²
Externe bergruimte
245 m²
Bruto inhoud
575 m³
Perceeloppervlakte
1.750 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Voorzieningen badkamer
wastafel, douche
Voorzieningen badkamer
wastafel, toilet, ligbad

Energie

Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas, muurisolatie, dakisolatie
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Nefit/2001

Kadastrale gegevens

Gemeente
Brouwershaven
Sectie
C
Perceel
2463
Oppervlakte
340 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Brouwershaven
Sectie
C
Perceel
2412
Oppervlakte
1410 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk, in centrum, aan rustige weg
Tuintype
achtertuin
Tuin
Normaal, noord, 30.50 x 45.80 m
Oppervlakte
1118 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Garage

Soort garage
parkeerplaats

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Nieuwstad 36 Brouwershaven

naar Nieuwstad 36 Brouwershaven
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand