Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
Onder bod

Nieuwe Laan 113 Amsterdam

Deze woning is onder bod

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Opnieuw in de verkoop !! Algemeen: Een uitstekend onderhouden 4-kamerappartement van maar liefst 108 m², verdeeld over de eerste en tweede verdieping met een ruim terras van circa 13 m² groot in Osdorp Oost nabij de Sloterplas en het winkelgebied Tussenmeer en Osdorperplein. Indeling van het appartement: Eerste verdieping: terras, ruime entree, hal met toilet en berging met wasmachine aansluiting...

Kenmerken

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 75 p/m
Bouwjaar
1959
Ligging
In woonwijk, aan drukke weg
Energielabel
Klasse C

Omschrijving

Opnieuw in de verkoop !!

Algemeen:
Een uitstekend onderhouden 4-kamerappartement van maar liefst 108 m², verdeeld over de eerste en tweede verdieping met een ruim terras van circa 13 m² groot in Osdorp Oost nabij de Sloterplas en het winkelgebied Tussenmeer en Osdorperplein.

Indeling van het appartement:
Eerste verdieping: terras, ruime entree, hal met toilet en berging met wasmachine aansluiting en trap naar de verdieping in de woonkamer. Grote ramen zorgen voor veel lichtinval en biedt uitzicht over de Osdorper Ban. De vloer is belegd met laminaat.
De open keuken is ruim en ligt aan de achterzijde (met een deur naar het terras). De keuken heeft een speelse opstelling in een lichte kleur en is voorzien van inbouwapparatuur.
Tweede verdieping: via de overloop heb je toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers hebben prima afmetingen (ruim) en voorzien van een laminaat vloerbedekking.
De moderne badkamer is volledig betegeld. Hier vindt u een inloopdouche, wastafelmeubel met spiegelkast, tweede toilet en een handdoekenradiator.

Boven een winkelstrip en op loopafstand van het winkelcentrum. Alle voorzieningen zijn dus op steenworp afstand. Ook kun je lopend naar cultureel centrum De Meervaart. Scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen zijn prima bereikbaar. Voor de gewenste ontspanning kun je terecht in het nabijgelegen recreatiegebied aan de Sloterplas.

Omgeving:
Op de begane grond van dit complex treft u diverse dagwinkels aan en op loopafstand van de winkels aan de Osdorper Ban, Tussen Meer en het Osdorpplein. Verder treft u in de nabije omgeving koopcentrum Akerpoort Amsterdam met diverse outletstores zoals Nike, G-Star, Intersport en Just Brands, maar ook de Action, Praxis en de Mediamarkt.

Voor de sportieveling biedt de omgeving voldoende mogelijkheden: lekker joggen rond de Sloterplas of steek de Ookmeerweg over en zoek de rust op in de Lutkemeerpolder. Geniet ook in de zomer van de mogelijkheden die de Sloterplas biedt of fiets naar de strandjes bij de Oeverlanden. Mogelijkheden genoeg !

De woning is zeer gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen (A4, A9 en A10) en openbaar vervoer (tram 1 en 17).

Bijzonderheden:
• 4-kamerappartement
• Woonoppervlakte 108 m2
• C.V.-ketel (Intergas HRE)
• Geheel voorzien van dubbel glas
• Eigen terras
• In de nabijheid van water en park
• Openbaar vervoer op loopafstand
• Ringweg auto op 10 minuten afstand

Juridische omschrijving:
het appartementsrecht, omvattende het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de eerste en tweede verdieping van het gebouw, plaatselijk bekend te Amsterdam als Nieuwelaan 113 kadastraal bekend gemeente Sloten, sectie I, complexaanduiding 6071-A, appartementsindex 2, uitmakende het 110/265e onverdeeld aandeel in de gemeenschap bestaande uit het voortdurend recht van erfpacht van een perceel grond, eigendom van de gemeente Amsterdam, gelegen te Amsterdam aan Osdorper Ban en Nieuwe Laan, kadastraal bekend gemeente Sloten, sectie I nummer 1858, groot drieëntachtig centiare, met de rechten van erfpachter op de zich op die grond bevindende opstallen, zijnde het winkel/woonhuis, plaatselijk bekend te Amsterdam als Osdorper Ban 78 en Nieuwe Laan 113;

De Vereniging van Eigenaars:
De Vereniging van Eigenaars is opgericht op 7 juli 2019 en heeft de naam gekregen:
Vereniging van Eigenaars "Osdorperban 76 / Nieuwelaan 111 te Amsterdam” en is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer KVK 75304880.
De Vereniging bestaat uit twee appartementsrechten, zijnde de Osdorper Ban 78 en de Nieuwe Laan 113 te Amsterdam. Deze twee appartementsrechten zijn nog in één hand, waardoor er nog geen financiële administratie voor handen is. De administratie wordt thans in eigen beheer gevoerd.
Indicatie van de maandelijkse servicebijdrage is € 75,00. Na de overdracht zal er een Algemene Ledenvergadering uitgeschreven worden waarin de financiële administratie een agendapunt zal worden.

Eigendomssituatie:
Het appartementencomplex is gelegen op grond die in eigendom is bij de gemeente Amsterdam, welke zij heeft uitgegeven in voortdurende erfpacht onder de volgende voorwaarden:
Ingangsdatum van het erfpachtrecht is 16 december 1958.
Huidige tijdvak 16 december 1958 tot en met 15 december 2033.
Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing.
De canon bedraagt € 63,64 per jaar en wordt conform de Algemene Bepalingen 2000 van de gemeente Amsterdam geïndexeerd.
Verkoper heeft de aanvraag gedaan voor de gunstige overstapregeling van voortdurende erfpacht naar eeuwigdurende erfpacht. Hierop heeft de gemeente Amsterdam nog geen aanbieding uitgebracht.

Energielabel:
De woning 1068 CB, 111 heeft een energielabel C en een energie index 1.23 Dit label is geldig tot 20-08-2025.

Maatvoeringsverklaring:
“De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de in de branche vastgestelde Branche Brede Meetinstructie (afgeleid van de NEN 2580-norm). De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Makelaar verkoper heeft zijn uiterste best gedaan de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en die van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Koper wordt voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Mocht de maatvoering voor een koper van evident belang zijn, dan dient koper dat te uiten en te verklaren zij door de verkopend of aankopend makelaar voldoende te zijn geadviseerd, om dit zelfstandig nog eens na te (laten) meten.”

Niet zelf-bewoningsclausule:
“Koper is geattendeerd op het feit dat verkoper het verkochte niet zelf heeft gebruikt/bewoond en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeen gekomen, dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.”

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 75 p/m
Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1959
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
108 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
13 m²
Bruto inhoud
342 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
inloopdouche, wastafelmeubel, toilet

Energie

Energielabel
Klasse C
Isolatie
dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sloten
Sectie
I
Indexnummer
2
Perceel
6071
Eigendomssituatie
Erfpacht
Ligging
In woonwijk, aan drukke weg

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Nieuwe Laan 113 Amsterdam

naar Nieuwe Laan 113 Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand