Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
Verkocht

Nieuwe Laan 111 Amsterdam

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Algemeen: Een ruim 4-kamerappartement van 106 m² verdeeld over de eerste- en tweede verdieping met een ruim terras van circa 13 m² groot in Osdorp Oost nabij de Sloterplas en het winkelgebied Tussenmeer en Osdorperplein. Boven een winkelstrip en op loopafstand van het winkelcentrum. Alle voorzieningen zijn dus op steenworp afstand. Ook kun je lopend naar cultureel centrum De Meervaart. Scholen,...

Kenmerken

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1959
Ligging
In woonwijk
Energielabel
Klasse B

Omschrijving

Algemeen:
Een ruim 4-kamerappartement van 106 m² verdeeld over de eerste- en tweede verdieping met een ruim terras van circa 13 m² groot in Osdorp Oost nabij de Sloterplas en het winkelgebied Tussenmeer en Osdorperplein.

Boven een winkelstrip en op loopafstand van het winkelcentrum. Alle voorzieningen zijn dus op steenworp afstand. Ook kun je lopend naar cultureel centrum De Meervaart. Scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen zijn prima bereikbaar. Voor de gewenste ontspanning kun je terecht in het nabijgelegen recreatiegebied aan de Sloterplas.

Omgeving:
Op de begane grond van dit complex treft u diverse dagwinkels aan en op loopafstand van de winkels aan de Osdorper Ban, Tussen Meer en het Osdorpplein. Verder treft u in de nabije omgeving koopcentrum Akerpoort Amsterdam met diverse outletstores zoals Nike, G-Star, Intersport en Just Brands, maar ook de Action, Praxis en de Mediamarkt.

Voor de sportieveling biedt de omgeving voldoende mogelijkheden : lekker joggen rond de Sloterplas of steek de Ookmeerweg over en zoek de rust op in de Lutkemeerpolder. Geniet ook in de zomer van de mogelijkheden die de Sloterplas biedt of fiets naar de strandjes bij de Oeverlanden. Mogelijkheden genoeg !

De woning is zeer gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen (A4, A9 en A10) en openbaar vervoer (tram 1 en 17).

Indeling van het appartement:
Eerste verdieping: terras, ruime entree, hal met toilet en berging met wasmachine aansluiting en trap naar de verdieping in de woonkamer. Grote ramen zorgen voor veel lichtinval en bieden zicht op de gezellige winkelstraat. De wanden hebben een lichte kleurstelling en op de vloer liggen lichte plavuizen.

De open keuken is ruim en ligt aan de achterzijde. De keuken heeft een speelse opstelling in een lichte kleur en is voorzien van inbouwapparatuur.

Tweede verdieping: via de overloop heb je toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers hebben prima afmetingen en zijn afgewerkt met lichte wanden en deels laminaat en deels vloerbedekking op de vloer.

De badkamer is ruim en volledig betegeld. Hier vind je een ligbad, separate douchegelegenheid, toilet, wastafel en een handdoekenradiator.

Bijzonderheden:
- 4-kamerappartement
- Woonoppervlakte 106 m2
- CV-ketel Intergas HRE (bouwjaar 2015)
- Geheel voorzien van dubbel glas
- Eigen terras
- In de nabijheid van water en park
- Openbaar vervoer op loopafstand
- Ringweg auto op 10 minuten afstand

Juridische omschrijving:
Het appartementsrecht, omvattende het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de eerste en tweede verdieping van het gebouw, plaatselijk bekend te Amsterdam als Nieuwelaan 111 kadastraal bekend gemeente Sloten, sectie I, complexaanduiding 6070-A, appartementsindex 2, uitmakende het 110/265e onverdeeld aandeel in de gemeenschap bestaande uit het voortdurend recht van erfpacht van een perceel grond, eigendom van de gemeente Amsterdam, gelegen te Amsterdam aan Osdorperban en Nieuwe Laan, kadastraal bekend gemeente Sloten, sectie I nummer 1859, groot drieëntachtig centiare, met de rechten van erfpachter op de zich op die grond bevindende opstallen, zijnde het winkel/woonhuis, plaatselijk bekend te Amsterdam als Osdorperban 76 en Nieuwe Laan 111;

De Vereniging van Eigenaars:
De Vereniging van Eigenaars is opgericht op 7 juli 2019 en heeft de naam gekregen:
Vereniging van Eigenaars "Osdorperban 76 / Nieuwelaan 111 te Amsterdam” en is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer KVK 75304902.
De Vereniging bestaat uit twee appartementsrechten, zijnde de Osdorper Ban 76 en de Nieuwe Laan 111 te Amsterdam. Deze twee appartementsrechten zijn nog in één hand, waardoor er nog geen financiële administratie voor handen is. De administratie wordt thans in eigen beheer gevoerd.
Indicatie van de maandelijkse servicebijdrage is € 75,00. Na de overdracht zal er een Algemene Ledenvergadering uitgeschreven worden waarin de financiële administratie een agendapunt zal worden.

Eigendomssituatie:
Het appartementencomplex is gelegen op grond die in eigendom is bij de gemeente Amsterdam, welke zij heeft uitgegeven in voortdurende erfpacht onder de volgende voorwaarden:
Ingangsdatum van het erfpachtsrecht is 16 december 1958.
Huidige tijdvak 16 december 1958 tot en met 15 december 2033.
Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing.
De canon bedraagt € 63,64 per jaar en wordt conform de Algemene Bepalingen 2000 van de gemeente Amsterdam geïndexeerd.
Verkoper heeft de aanvraag gedaan voor de gunstige overstapregeling van voortdurende erfpacht naar eeuwigdurende erfpacht. Hierop heeft de gemeente Amsterdam nog geen aanbieding uitgebracht.

Energielabel:
De woning 1068 CB, 111 heeft een energielabel B en een energie index 1.28
Dit label is geldig tot 01-02-2022.

Maatvoeringsverklaring:
“De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de in de branche vastgestelde Branche Brede Meetinstructie (afgeleid van de NEN 2580-norm). De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Makelaar verkoper heeft zijn uiterste best gedaan de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en die van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Koper wordt voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Mocht de maatvoering voor een koper van evident belang zijn, dan dient koper dat uiten en verklaren zij door de verkopend of aankopend makelaar voldoende te zijn geadviseerd, om dit zelfstandig nog eens na te (laten) meten.”

Niet zelf bewoningsclausule:
“Koper is geattendeerd op het feit dat verkoper het verkochte niet zelf heeft gebruikt/bewoond en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeen gekomen, dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.”

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1959
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
106 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
13 m²
Bruto inhoud
336 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
wastafel, douche, toilet, ligbad
Voorzieningen
glasvezel kabel, tv kabel

Energie

Energielabel
Klasse B
Isolatie
dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
HRE
Bouwjaar ketel
2015
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sloten
Sectie
I
Indexnummer
2
Perceel
6070
Eigendomssituatie
Erfpacht
Ligging
In woonwijk

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Nieuwe Laan 111 Amsterdam

naar Nieuwe Laan 111 Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand