Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
veiling

Nielingen 35 Millingen Aan De Rijn

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 14 december 2021 vanaf 14:00 uur, online veiling via bva-auction.com, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan Hermans & Schuttevaer Notarissen N.V. Registergoed Een vrijstaand woonhuis met tuin, erf, (onder)grond en verder toebehoren, staande en gelegen te 6566 KH Millingen aan de Rijn, Nielingen 35, kadastraal bekend gemeente...

Kenmerken

Financieel

Details

Object type
woonhuis
Type woning
vrijstaande woning
Soort woning
eengezinswoning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1998
In aanbouw
nee
Aanvaarding
in overleg
Permanente bewoning
ja

Bijzonderheden

Oppervlakten en inhoud

Wonen
185 m²
Perceel
794 m²
Inhoud
620 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal badkamers
1
Badkamervoorzieningen
douche, toilet
Aantal slaapkamers
3
Aantal etages
2
WoonkamerTypes
woonkamer
Etage soort
begane grond of flat
Kamer mogelijkheid
nee
Vaste trap
nee
Trap in de kamer
nee
Keuken type
open keuken
Overige ruimtes
hal, toilet

Energie

Ketel combi
nee

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Millingen C 1327
Perceel
MLG00-C-1327
Oppervlakte
794 m² m²
Eigendomssituatie
volle eigendom

Buitenruimte

Tuintype
tuin rondom
Hoofdtuin achterom
nee
Totale oppervlakte
572 m²

Garage

Capaciteit
2
Faciliteit
op eigen terrein

Schuur/berging

Aantal
1

VVE informatie

Periodieke bijdrage
nee
Reservefonds
nee
Vergadering
nee
Onderhoudsverwachting
nee
Opstalverzekering
nee
Inschrijving KvK
nee

Bedrijfsruimte

Omschrijving

Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 14 december 2021 vanaf 14:00 uur, online veiling via bva-auction.com, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan Hermans & Schuttevaer Notarissen N.V.

Registergoed
Een vrijstaand woonhuis met tuin, erf, (onder)grond en verder toebehoren, staande en gelegen te 6566 KH Millingen aan de Rijn, Nielingen 35, kadastraal bekend gemeente Millingen, sectie C nummer 1327, groot 794 m².

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden de woning te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning niet kunnen betreden. Voor zover de directie-makelaar heeft kunnen constateren wordt het object door de eigenaar bewoond.

Locatie
Aan de rand van de bebouwing gelegen met vrij uitzicht aan de voorzijde; goed bereikbaar, alle basisvoorzieningen zijn aanwezig o.a. een supermarkt, een basisschool en een sportvoorziening.

Bereikbaarheid
Gelegen naast openbare weg de N840. Openbaar vervoer ligt wat verder weg maar is met de auto goed bereikbaar op 5 minuten rij afstand.

Indeling
De directie-makelaar heeft de woning niet van binnen kunnen inspecteren. Het betreft hier een vermoedelijke indeling.

Begane grond:
Hal, toilet, woonkamer, keuken, garage en tuinkamer

1e verdieping:
Slaapkamers en badkamer.

Woonoppervlakte
Circa 185 m² (bron: BAG-viewer).

Inhoud
Circa 620 m³ (bron: verkregen van derde).

Voorzieningen
In de woning zijn vermoedelijk voorzieningen aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1998 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk. Het dak is gedeeltelijk gedekt met pannen en bitumineuze dakbedekking. De houten kozijnen zijn gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Veiling
Openbare veiling executoriale verkoping, ex art. 3:268 BW
De openbare veiling vindt plaats op 14 december 2021 vanaf 14:00 uur, online (bij inzet en afslag) via bva-auctions.com, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan Hermans & Schuttevaer Notarissen N.V.
Op de veiling (en onderhandse biedingen) zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (de "AVVE"), opgenomen in een notariële akte op vijf december tweeduizend zestien verleden voor mr. J.H. Oomen, notaris te 's-Hertogenbosch, ingeschreven ten kantore van de Dienst voor het kadaster en de openbare registers op vijf december tweeduizend zestien in register Hypotheken 4, deel 69567 nummer 129 en de bijzondere veilingvoorwaarden, welke (concept) voorwaarden opvraagbaar zijn bij de notaris en gepubliceerd worden op: bva-auctions.com en veilingnotaris.nl

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 29 november 2021 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden Hermans & Schuttevaer Notarissen N.V. t.a.v. de heer T. Bos, Jozef Israëlskade 46-48 1072 SB Amsterdam, of per email: tbos@herschut.nl
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op bva-auctions.com.
Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op bva-auctions.com en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten. Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
vrijstaande woning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
185 m²
Bruto inhoud
620 m³
Perceeloppervlakte
794 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1

Energie

Buitenruimte

Tuin
tuin rondom 572 m
Bereikbaar via achterom
nee

Garage

Capaciteit
2

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op eigen terrein

Foto's

Kaart Nielingen 35 Millingen Aan De Rijn

naar Nielingen 35 Millingen Aan De Rijn
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand