Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
Verkocht

Mr. P.N. Arntzeniusweg 70 I Amsterdam

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Algemeen: Gelegen aan de mooie en brede (maar zeker rustige) Mr. P.N. Arntzeniusweg in de zeer gewilde, groene en rustige Watergraafsmeer ligt op de eerste en tweede verdieping dit nog compleet naar eigen smaak aan te passen ruime, lichte en sfeervolle appartement (ca. 89 m2). Op enkele minuten lopen bevindt zich het winkelcentrum Christiaan Huygensplein of de winkelstrip aan de Linnaeusstraat en...

Kenmerken

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 168 p/m
Bouwjaar
1929
Ligging
In centrum, aan rustige weg
Energielabel
Klasse E

Omschrijving

Algemeen:
Gelegen aan de mooie en brede (maar zeker rustige) Mr. P.N. Arntzeniusweg in de zeer gewilde, groene en rustige Watergraafsmeer ligt op de eerste en tweede verdieping dit nog compleet naar eigen smaak aan te passen ruime, lichte en sfeervolle appartement (ca. 89 m2).

Op enkele minuten lopen bevindt zich het winkelcentrum Christiaan Huygensplein of de winkelstrip aan de Linnaeusstraat en diverse andere winkelvoorziening. In de directe omgeving bevinden zich allerlei voorzieningen zoals scholen, sportclubs en horeca. Het centrum is op fietsafstand of middels het openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Tevens ligt de woning zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van de uitvalswegen ring A 10 of A 2.

Dit deel van de Watergraafsmeer is ruim en groen opgezet. Op loopafstand vindt u het fraai aangelegde Park Frankendael en iets verder weg het Flevopark. In het algemeen wordt de buurt gekenmerkt door bijzondere architectuur en een gemoedelijke en vriendelijke sfeer. Voor het grootbrengen van kinderen in Amsterdam is deze buurt ideaal.

Omschrijving:
De woning beschikt over een eigen entree, een zeer royale en zonnige woonkamer met mogelijkheid tot open keuken, drie (ruime) slaapkamers, badkamer, separaat toilet en ruimte voor de wasmachine/wasdroger. Volop voorzien van de authentieke details, welke nog uit de woning zijn weg gehaald.
Aan u de keuze:
? Een complete renovatie waarbij u alle mogelijke en denkbare luxe met de bijbehorende, complete, hoogwaardige afwerking aanbrengt of
? Een renovatie met behoud van die originele details en waarbij u oud en nieuw perfect en smaakvol laat samenkomen.
Anyway, zodanig veranderen en creëren dat het, het wonen, hier tot een waar feest maakt.

Deze mooie woning is gelegen aan een rustige straat. De omgeving is ruim voorzien van groenaanleg.

Indeling:
De woning heeft een afmeting van ruim vijf (5) meter breed en circa 9 meter diep, met aan de achterzijde twee maal een balkon. Via de eigen entree aan de Arntzeniusweg bereikt u de centrale hal/overloop van waaruit toegang tot de woonkamer (30 m2) en thans nog een gesloten keuken, separaat toilet en de trap naar de tweede verdieping. Alwaar drie slaapkamers, een badkamer en een berging.

Juridische omschrijving:
Het betreft hier een appartementsrecht omvattende het uitsluitend gebruik van de woning cum annexis gelegen op de eerste en tweede verdieping van het gebouw, met vliering, een afzonderlijke entree op de begane grond en een plat dak op het dak van de tweede verdieping, plaatselijk bekend Mr. P.N. Arntzeniusweg 70-I te 1098 GS Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Watergraafsmeer, sectie B, complexaanduiding 5103-A, appartementsindex 2, gelegen op erfpachtgrond, uitgegeven in voortdurende erfpacht door de gemeente Amsterdam.

Erfpacht:
De grond waarop het gebouw opgericht is, is uitgegeven in voortdurende erfpacht door de gemeente Amsterdam. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000, zoals vastgesteld door de Gemeenteraad Amsterdam op 15 november 2000. De canon bedraagt € 1.134,97 per jaar en kan voor het eerst herzien worden op 1 december 2052.
Aanvraag eeuwigdurende erfpacht is gedaan en hier kan nog op alle manieren op meebeslist worden. De gemeentelijke aanbieding is nog niet ontvangen.

Vereniging van Eigenaars:
Het appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalige Vereniging van Eigenaren (3 leden en deze V.v.E. wordt professioneel beheerd.
De vereniging ziet als volgt uit: Vereniging van Eigenaars gebouw “Mr. P.N. Arntzeniusweg 70-72 te Amsterdam”. Het aandeel in de gemeenschap zal 1/3 aandeel in het geheel bedragen. Ieder lid (3 leden) zal 1 stem hebben.

Zakelijke lasten 2021 (per jaar)
WOZ Waarde: € 537.000,00 (peildatum 01-01-2020)
OZB: € 222,84
Rioolrecht: € 144,00
Waterschapslasten € 65,45
Erfpachtcanon € 1.134,97
Servicekosten € 2.016,72

Notariskeuze:
Bij deze verkoop is er een (vaste) projectnotaris van toepassing, te weten:
Hartman LMH | Strawinskylaan 10 | 1077 XZ Amsterdam
T: 0031 (0)20 50 400 50 | M: info@hartman-lmh.nl

Oplevering: In overleg.

Vraagprijs: € 595.000,- k.k.

Parkeren: Volgens ingewonnen informatie is er momenteel (peildatum 1 april 2021) geen wachttijd voor een parkeervergunning voor bewoners in parkeergebied Oost-Watergraafsmeer 3. Kijk voor meer, actuele, informatie op de website van de gemeente Amsterdam

Energie prestatiecertificaat: Verkoper beschikt over een energie prestatiecertificaat (E), welke geldig is tot 25 maart 2031.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 168 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1929
Daktype
samengesteld dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking, pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
89 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
10 m²
Bruto inhoud
289 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
wastafel, ligbad
Voorzieningen
tv kabel, mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
Klasse E
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Combi-ketel
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Watergraafsmeer
Sectie
B
Indexnummer
2
Perceel
5103
Eigendomssituatie
Erfpacht
Ligging
In centrum, aan rustige weg

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
parkeervergunningen

Foto's

Kaart Mr. P.N. Arntzeniusweg 70 I Amsterdam

naar Mr. P.N. Arntzeniusweg 70 I Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand