Vorige | Volgende
Onder bod

Minervalaan 39 I Amsterdam

Deze woning is onder bod

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Algemeen: In het stadsdeel Oud-Zuid in een rijksmonument aan de Minervalaan ligt dit fraaie 3-kamerappartement van 123 m². Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een gebouw met lift. Op de zolderverdieping bevinden zich nog een kamer en een berging die bij dit appartement behoren. Omgeving: Het appartement is gelegen in het stadsdeel Oud-Zuid om de hoek van de Gerrit van der...

Kenmerken

Soort woning
Appartement met lift
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 410 p/m
Bouwjaar
1929

Omschrijving

Algemeen:
In het stadsdeel Oud-Zuid in een rijksmonument aan de Minervalaan ligt dit fraaie 3-kamerappartement van 123 m². Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een gebouw met lift. Op de zolderverdieping bevinden zich nog een kamer en een berging die bij dit appartement behoren.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in het stadsdeel Oud-Zuid om de hoek van de Gerrit van der Veenstraat en nabij de Beethovenstraat waar allerlei voorzieningen zijn zoals horeca, winkels, parken, scholen en bekende musea. Het appartement is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het NS station Zuid-WTC ligt op loopafstand.

Indeling:
Op de begane grond bevindt zich de gemeenschappelijke entree met trap en lift. Vanuit de hal is er toegang tot de open keuken met kookeiland en de ruime woon-, eetkamer met open haard en grote vaste kasten (veel bergruimte), waaronder een ingebouwde bar. De woonkamer bevindt zich over de gehele breedte aan de voorzijde van het appartement. Via een schuifwand is de grote slaapkamer te bereiken, deze slaapkamer beschikt over inbouwkasten, een balkon en een badkamer en-suite. Deze badkamer heeft een dubbele wastafel, toilet en een stoomdouchecabine.
De tweede slaapkamer, die ook via de hal te bereiken is, beschikt ook over een balkon en een badkamer en-suite. In deze badkamer bevinden zich een ligbad (Jacuzzi), separate douche, wastafel en de wasmachine aansluiting. In de hal is tevens het gasten toilet met wastafel aanwezig.
Op de bovenste verdieping in het gebouw bevinden zich de kamer (met wastafel en raam) en de berging.

Juridische omschrijving:
het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de
eerste verdieping, alsmede een kamer en berging op de zolderverdieping, plaatselijk bekend
Minervalaan 39-I te 1077 NL Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Amsterdam sectie Z,
complexnummer 2077 A, appartementsindex 2, uitmakende het één achtentwintigste (1/28) aandeel in de gemeenschap, welke gemeenschap omvat het voortdurend recht van erfpacht van percelen grond, gelegen te Amsterdam aan de Minervalaan, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie Z nummers 1198 tot en met 1204, tezamen groot éénentwintig are en vierentachtig centiare, met de rechten van de erfpachter op de daarop gestichte opstallen, zijnde zeven woonhuizen, elk bestaande uit een parterrewoning en drie afzonderlijke bovenwoningen, plaatselijk bekend Minervalaan 39 tot en met 51 (oneven nummers) te Amsterdam,

De Vereniging van Eigenaars:
De Vereniging van Eigenaars Minervalaan 39 – 51 (oneven nummers). De administratie wordt gevoerd door Munnik VvE Beheer te Hoofddorp. De servicekosten bedragen € 410,00 per maand exclusief de voorschot op de stookkosten van € 169,75 per maand.
De vereniging werkt qua onderhoud middels een "meerjarenonderhoudsplan" en er is een gezonde reserve aanwezig. Tot slot is deze vereniging ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 34384925

Eigendomssituatie:
Het appartement is gelegen op erfpachtgrond, eigendom van de gemeente Amsterdam. Op het recht van erfpacht zijn de algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht van de gemeente Amsterdam uit 1994 van toepassing.
Het huidige tijdvak loopt van 16 januari 2002 tot en met 15 januari 2052. De erfpachtcanon bedraagt thans € 2.182,89 per jaar en kan voor het eerst worden geïndexeerd op 16 januari 2022.

Parkeren:
Betaald parkeren op de openbare weg en eventueel een vergunningstelsel.

Oplevering: in overleg

Vraagprijs: € 895.000,00 kosten koper

Maatvoeringsverklaring:
"De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de in de branche vastgestelde Branche Brede Meetinstructie (afgeleid van de NEN 2580-norm). De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Makelaar verkoper heeft zijn uiterste best gedaan de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en die van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Koper wordt voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Mocht de maatvoering voor een koper van evident belang zijn, dan dient koper dat uiten en verklaren zij door de verkopend of aankopend makelaar voldoende te zijn geadviseerd, om dit zelfstandig nog eens na te (laten) meten."

Niet zelf bewoningsclausule:
"Koper is geattendeerd op het feit dat verkoper het verkochte niet zelf heeft gebruikt/bewoond en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeen gekomen, dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden."

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 410 p/m
Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement met lift
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1929

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
123 m²
Overige inpandige ruimte
13 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
9 m²
Bruto inhoud
382 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
2
Voorzieningen badkamer
douche, jacuzzi, wastafel, wasmachineaansluiting
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, dubbele wastafel

Energie

Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
Z
Indexnummer
2
Perceel
2077
Eigendomssituatie
Erfpacht

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
betaald parkeren

Foto's

Kaart Minervalaan 39 I Amsterdam

naar Minervalaan 39 I Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand