Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
veiling

Marter 9 Hellevoetsluis

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 10 december 2020 vanaf 12:00 uur van: Registergoed Een perceel grond met woonhuis, stenen berging, carport en verder toebehoren, plaatselijk bekend als Marter 9, 3225 RJ Hellevoetsluis, kadastraal bekend gemeente Hellevoetsluis, sectie G, nummer 2515, groot 175 m². Het 1/12e onverdeeld aan deel in het pad gelegen Marter 9, 3225 RJ Hellevoetsluis, kadastraal bekend gemeente...

Kenmerken

Soort woning
Hoekwoning met garage
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1982

Omschrijving

Online executieveiling op 10 december 2020 vanaf 12:00 uur van:

Registergoed
Een perceel grond met woonhuis, stenen berging, carport en verder toebehoren, plaatselijk bekend als Marter 9, 3225 RJ Hellevoetsluis, kadastraal bekend gemeente Hellevoetsluis, sectie G, nummer 2515, groot 175 m².
Het 1/12e onverdeeld aan deel in het pad gelegen Marter 9, 3225 RJ Hellevoetsluis, kadastraal bekend gemeente Hellevoetsluis, sectie G, nummer 2529, groot 40 m².

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 10 december 2020 vanaf 12:00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C’M’S’ Derks Star Busmann N.V.

Aanvang veiling
Check veilingnotaris.nl of nationalevastgoedveiling.nl voor de aanvangstijd van de veiling. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bezichtiging
19 november 2020, 12:00 – 13:00 uur en/of 3 december 2020, 16:00 – 17:00 uur
Bezichtigingen zijn uitsluitend mogelijk op afspraak. Voor het inplannen van een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via 020 589 30 10.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning kunnen betreden. Voor zover de directie-makelaar heeft kunnen constateren wordt het object door de eigenaar bewoond.

Locatie
De woning is gelegen in een rustige buurt aan de rand van de wijk Kooistee. Een autoluwe, kindvriendelijke en groene omgeving, op loopafstand van het Kooistee bos. Voorzieningen als winkels, scholen, horeca en basisonderwijs bevinden zich tevens op loopafstand van de woning.

Bereikbaarheid
De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt nabij lokale uitvalswegen.

Indeling
Begane grond: entree, hal met meterkast, toilet, trap naar de eerste verdieping, toegang tot woonkamer met open keuken.
Eerste verdieping: overloop, badkamer en 3 slaapkamers.
Tweede verdieping: voorzolder met opstelling CV en 4e slaapkamer.

Woonoppervlakte
Circa 100 m² (bron: NVM-archief).

Inhoud
Circa 320 m³ (bron: NVM-archief).

Voorzieningen
In de woning zijn voorzieningen voor elektra (8 groepen met aardlekschakelaar), warm water en verwarming (CV ketel: AWB/1997) aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1982 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk, het dak is gedekt met pannen. De houten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn.
Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 25 november 2020 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C’M’S’ Derks Star Busmann N.V. t.a.v. mevrouw I. Ruiter, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: ineke.ruiter@cms-dsb.com
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiling.nl. Dit formulier dient online ingevuld te worden. Pas na het invullen, kan het formulier gedownload worden.

Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper belasting overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Hoekwoning met garage
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1982
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
100 m²
Bruto inhoud
320 m³
Perceeloppervlakte
175 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
wastafel, douche

Energie

Isolatie
dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
AWB
Bouwjaar ketel
1997

Kadastrale gegevens

Gemeente
Hellevoetsluis
Sectie
G
Perceel
2515
Oppervlakte
175 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Tuintype
achtertuin
Tuin
Verwaarloosd, oost, 5.50 x 13.50 m
Oppervlakte
73 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Garage

Soort garage
carport
Capaciteit
1

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Marter 9 Hellevoetsluis

naar Marter 9 Hellevoetsluis
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand