Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende

Koningsweg 1 Westerland

Geveild

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 30 maart 2021 vanaf 09:30 uur van: Registergoed Een woonhuis met (voormalige) winkelruimte, magazijn, verdere aanhorigheden, onder- en bijgelegen grond gelegen te Koningsweg 1, 1778 JM Westerland, kadastraal bekend gemeente Wieringen, sectie I, nummer 133, groot 560 m². Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 30 maart 2021 vanaf 09:30 uur, online...

Kenmerken

Soort woning
Vrijstaande woning met garage
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1970
Ligging
In centrum

Omschrijving

Online executieveiling op 30 maart 2021 vanaf 09:30 uur van:

Registergoed
Een woonhuis met (voormalige) winkelruimte, magazijn, verdere aanhorigheden, onder- en bijgelegen grond gelegen te Koningsweg 1, 1778 JM Westerland, kadastraal bekend gemeente Wieringen, sectie I, nummer 133, groot 560 m².

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 30 maart 2021 vanaf 09:30 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C’M’S’ Derks Star Busmann N.V.

Aanvang veiling
Check veilingnotaris.nl of nationalevastgoedveiling.nl voor de aanvangstijd van de veiling. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden de woning te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie
Gelegen in de dorpskern van de gemeente Westerland op loopafstand van diverse voorzieningen. In de nabijheid van de woning bevinden zich diverse wandel- en fietsroutes.

Bereikbaarheid
Gelegen nabij lokale uitvalswegen en op circa 8 kilometer van de rijksweg A7 richting de Afsluitdijk/Leeuwarden en Amsterdam.

Indeling
De directie-makelaar heeft de woning niet van binnen kunnen inspecteren. Het betreft hier een vermoedelijke indeling.
Het woonhuis: begane grond woning: entree/hal met trapopgang, woonkamer, eetkamer, keuken, berging, bijkeuken, toilet.
Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met toegang tot het dakterras, badkamer.
Voormalige winkelruimte: eigen entree, voormalige winkelruimte, garage/kantoorruimte.

Gebruiksoppervlakte
Circa 320 m² (bron: NVM-archief).

Inhoud
Circa 950 m³ (bron: NVM-archief).

Voorzieningen
In de woning zijn vermoedelijk voorzieningen aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1970 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk. Het dak is gedekt met pannen. De houten kozijnen zijn gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen al dan niet in combinatie met detailhandel.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 15 maart 2021 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C’M’S’ Derks Star Busmann N.V. t.a.v. mevrouw I. Ruiter, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: ineke.ruiter@cms-dsb.com
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiling.nl.
Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper belasting overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaande woning met garage
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
115 m²
Bruto inhoud
375 m³
Perceeloppervlakte
560 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
wastafel, douche, toilet, ligbad

Energie

Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas

Kadastrale gegevens

Gemeente
Wieringen
Sectie
I
Perceel
133
Oppervlakte
560 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In centrum
Tuintype
achtertuin
Tuin
Noordoost, 6.10 x 16.20 m
Oppervlakte
93 m²
Bereikbaar via achterom
nee

Garage

Soort garage
inpandig
Capaciteit
1

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op eigen terrein

Foto's

Kaart Koningsweg 1 Westerland

naar Koningsweg 1 Westerland
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand