Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
veiling

Koningin Julianalaan 173 Voorburg

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 22 oktober 2020 van: Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de vierkamerwoning gelegen op de derde bouwlaag (tweede verdieping) met berging, balkon en verder toebehoren plaatselijk bekend als Koningin Julianalaan 173, 2273 JD Voorburg, kadastraal bekend gemeente Voorburg, sectie E, nummer 7774, appartementsindex 6, uitmakende het 300/2470...

Kenmerken

Soort woning
Portiekflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 100 p/m
Bouwjaar
1955

Omschrijving

Online executieveiling op 22 oktober 2020 van:

Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de vierkamerwoning gelegen op de derde bouwlaag (tweede verdieping) met berging, balkon en verder toebehoren plaatselijk bekend als Koningin Julianalaan 173, 2273 JD Voorburg, kadastraal bekend gemeente Voorburg, sectie E, nummer 7774, appartementsindex 6, uitmakende het 300/2470 aandeel in de gemeenschap, die bestaat uit het flatgebouw met rijwielbergplaatsen en bijhorende grond, gelegen aan de Koningin Julianalaan 163 tot en met 175 (oneven nummers) te Voorburg, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Voorburg, sectie E nummer 6886, groot 422 m².

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 22 oktober 2020, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C’M’S’ Derks Star Busmann N.V.

Aanvang veiling
Check veilingnotaris.nl of nationalevastgoedveiling.nl voor aanvangstijd. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden de woning te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie
Het appartement is centraal gelegen nabij winkelcentrum ‘Julianabaan’. Voorzieningen zoals sportaccommodaties, scholen en diverse horecagelegenheden zijn eveneens in de nabijheid van de woning.

Bereikbaarheid
Gelegen nabij diverse uitvalswegen, de rijksweg A12 ligt op circa 2 kilometer afstand. Openbaar vervoer, o.a. de tram en NS (station Laan van NOI), is op loopafstand van het appartement.

Indeling
De directie-makelaar heeft de woning niet kunnen betreden. Het betreft hier een vermoedelijke indeling gebaseerd op gegevens uit het NVM-archief:
Begane grond: gesloten portiek met brievenbussen en trappenhuis.
Tweede verdieping: voordeur, entree/hal met toegang tot toiletruimte, badkamer, woonkamer, 2 slaapkamers, keuken en balkon.

Woonoppervlakte
Circa 76 m² (bron: NVM-archief).

Inhoud
Circa 240 m³ (bron: NVM-archief).

Voorzieningen
In de woning zijn vermoedelijk voorzieningen aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1955 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk, het dak is gedekt met pannen. De kunststof kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

Vereniging van Eigenaars
Conform opgave van de administrateur (Emmastaete te Rozenburg) van “VvE Koningin Julianalaan 163 tot en met 177” bedragen de maandelijkse servicekosten voor het jaar 2020 € 100,00.
De achterstallige servicekosten zijn voor rekening van de koper en bedragen conform opgave van de administrateur van de VvE tot en met 30 september 2020 € 2.100,00.
Bij de overdracht van het appartementsrecht worden mutatiekosten in rekening gebracht deze bedragen € 151,25, deze kosten zijn tevens voor rekening van koper.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 7 oktober 2020 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C’M’S’ Derks Star Busmann N.V. t.a.v. de heer T. Bos, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: ton.bos@cms-dsb.com
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiling.nl. Dit formulier dient online ingevuld te worden. Pas na het invullen, kan het formulier gedownload worden.

Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.
Veilingkosten De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op www.nationalevastgoedveiling.nl en www.veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper belasting overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 100 p/m
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Portiekflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
76 m²
Bruto inhoud
240 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
wastafel, ligbad

Energie

Isolatie
dubbel glas

Kadastrale gegevens

Gemeente
Voorburg
Sectie
E
Indexnummer
6
Perceel
7774
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Koningin Julianalaan 173 Voorburg

naar Koningin Julianalaan 173 Voorburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand