Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
veiling

Johannes Poststraat 404 Soest

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 3 november 2020 van Registergoed 1. Het appartementsrecht rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de flatwoning gelegen op de derde verdieping van het gebouw en plaatselijk bekend als Johannes Poststraat 404, 3762 VX Soest, welk appartementsrecht, kadastraal bekend als gemeente Soest, sectie G, nummer 11903, index 12, uitmaakt het 42/3.532e onverdeeld aandeel in de...

Kenmerken

Soort woning
Studio
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 139 p/m
Bouwjaar
1973
Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Online executieveiling op 3 november 2020 van

Registergoed
1. Het appartementsrecht rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de flatwoning gelegen op de derde verdieping van het gebouw en plaatselijk bekend als Johannes Poststraat 404, 3762 VX Soest, welk appartementsrecht, kadastraal bekend als gemeente Soest, sectie G, nummer 11903, index 12, uitmaakt het 42/3.532e onverdeeld aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het gebouw;
2. Het appartementsrecht rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de berging op de begane grond van het gebouw plaatselijk beken Johannes Poststraat (ongenummerd) te Soest, welk appartementsrecht, kadastraal beken gemeente Soest, sectie G, nummer 11903, index 70, uitmaakt het 1/3.532e onverdeeld aandeel in de gemeenschap bestaande uit het gebouw.

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 3 november 2020, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C’M’S’ Derks Star Busmann N.V.

Aanvang veiling
Check veilingnotaris.nl of nationalevastgoedveiling.nl voor de aanvangstijd van de veiling. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bezichtiging
13 oktober 2020, 12:00 – 13:00 uur en/of 28 oktober 2020, 16:00 – 17:00 uur

Bezichtigingen zijn uitsluitend mogelijk op afspraak. Voor het inplannen van een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via 020 589 30 10.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar het appartement kunnen betreden. Voor zover de directie-makelaar heeft kunnen constateren wordt het object door de eigenaar bewoond.

Locatie
Het appartement is gelegen in een woonwijk nabij voorzieningen zoals winkels, scholen en sportaccommodaties.

Bereikbaarheid
Het appartement is gelegen nabij lokale uitvalswegen en op circa 8 kilometer van de rijksweg A1.

Indeling
Begane grond: centrale hal met trappenhuis, lift, toegang tot de berging.
Derde verdieping: de studio; entree/hal met toegang tot de woonkamer, badkamer, berging (thans ingericht als slaapkamer) en keuken.

Woonoppervlakte
Circa 43 m² (bron: informatie derden)

Inhoud
Circa 128 m³ (bron: informatie derden)

Voorzieningen
In de woning zijn voorzieningen voor elektra (3 groepen met aardlekschakelaar), warm water en verwarming (d.m.v. blokverwarming via VvE) aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1973 (bron: BAG-viewer)

Bouwaard
Voor- en zijgevel metselwerk, het dak heeft een bitumeuze bedekking, de aluminium kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

Vereniging van Eigenaars
De administratie van de Vereniging van Eigenaars Gebouw Johannes Poststraat 382-460 te Soest (Gebouw Zwaan) wordt gevoerd door Newomij VvE Beheer B.V.
Volgens opgave van de administrateur bedragen de maandelijkse servicekosten voor het jaar 2020 € 138,69.
De achterstallige servicekosten zijn voor het afgelopen en lopende boekjaar voor rekening van de koper en bedragen tot en met 31 december 2020 € 416,07.
Het aandeel in het reservefonds voor genoemde appartementsrechten bedraagt per 29 september 2020 € 3.933,80.

Bij de overdracht van het appartement worden administratiekosten in rekening gebracht. Deze kosten zijn € 94,99 en worden eveneens bij koper in rekening gebracht.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 19 oktober 2020 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C’M’S’ Derks Star Busmann N.V. t.a.v. mevrouw I. Ruiter, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: ineke.ruiter@cms-dsb.com
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiling.nl. Dit formulier dient online ingevuld te worden. Pas na het invullen, kan het formulier gedownload worden.

Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper belasting overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 139 p/m
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Studio
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1973
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
43 m²
Bruto inhoud
128 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
wasmachineaansluiting, wastafel, douche, toilet

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Soest
Sectie
G
Indexnummer
12
Perceel
11903
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Soest
Sectie
G
Indexnummer
70
Perceel
11903
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In woonwijk

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Johannes Poststraat 404 Soest

naar Johannes Poststraat 404 Soest
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand