Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
veiling

Heilig Kruisstraat 79 Grevenbicht

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 9 februari 2021 vanaf 13:00 uur van: Registergoed Een vrijstaande bungalow met garage, ondergrond, erf, tuin en verdere aanhorigheden, plaatselijk bekend als Heilig Kruisstraat 79, 6127 CB Grevenbicht, kadastraal bekend gemeente Born, sectie M, nummer 115, groot 1.145 m². Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 9 februari 2021 vanaf 13:00 uur,...

Kenmerken

Soort woning
Bungalow
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1966
Ligging
Vrij uitzicht

Omschrijving

Online executieveiling op 9 februari 2021 vanaf 13:00 uur van:

Registergoed
Een vrijstaande bungalow met garage, ondergrond, erf, tuin en verdere aanhorigheden, plaatselijk bekend als Heilig Kruisstraat 79, 6127 CB Grevenbicht, kadastraal bekend gemeente Born, sectie M, nummer 115, groot 1.145 m².
Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 9 februari 2021 vanaf 13:00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C’M’S’ Derks Star Busmann N.V.

Aanvang veiling
Check veilingnotaris.nl of nationalevastgoedveiling.nl voor de aanvangstijd van de veiling. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden de woning te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie
Gelegen binnen de bebouwde kom van een kerkdorp nabij de Belgische grens, aan een verharde openbare weg met gevarieerde open bebouwing. In het dorp zijn verschillende voorzieningen aanwezig.

Bereikbaarheid
Gelegen nabij lokale uitvalswegen en op circa 5 kilometer afstand van de Nederlandse rijksweg A2.

Indeling
De directie-makelaar heeft de woning niet van binnen kunnen inspecteren. Het betreft hier een vermoedelijke indeling.
Souterrain: garage, met aansluitend een berging, tussenruimte met douche, portaal met diverse muurkasten, cv-opstelling.
Parterre: entree/hal, toiletruimte, woonkamer, dichte keuken, serre/tuinkamer, overloop, 4 slaapkamers, badkamer, 2e toilet.

Woonoppervlakte
Circa 214 m², overige inpandige ruimten circa 132 m². (bron: informatie derden).

Inhoud
Circa 1.045 m³ (bron: informatie derden).

Voorzieningen
In de woning zijn vermoedelijk voorzieningen aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1966 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk. Het dak is gedekt met bitumen. Het is niet waarneembaar of de houten kozijnen zijn voorzien van enkel danwel dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Aanvang veiling
Check veilingnotaris.nl of nationalevastgoedveiling.nl voor de aanvangstijd van de veiling. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper.
Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 25 januari 2021 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C’M’S’ Derks Star Busmann N.V. t.a.v. mevrouw I. Ruiter, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: ineke.ruiter @cms-dsb.com
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiling.nl.
Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bungalow
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1966
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
214 m²
Bruto inhoud
1.045 m³
Perceeloppervlakte
1.145 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
wastafel, douche, toilet

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Born
Sectie
M
Perceel
115
Oppervlakte
1145 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Vrij uitzicht
Tuintype
tuin rondom
Bereikbaar via achterom
ja

Garage

Soort garage
inpandig
Capaciteit
1

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op eigen terrein, openbaar parkeren

Foto's

Kaart Heilig Kruisstraat 79 Grevenbicht

naar Heilig Kruisstraat 79 Grevenbicht
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand