Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.
Vorige | Volgende
veiling

Heerschaphorst 23 Enschede

Veiling

Neem contact met ons op

020-5893010

info@khmakelaardij.nl

Omschrijving

Online executieveiling op 26 januari 2021 vanaf 10:30 uur van: Registergoed Een vrijstaand woonhuis met berging, ondergrond, erf en tuin, plaatselijk bekend als Heerschaphorst 23, 7531 JM Enschede, kadastraal bekend gemeente Lonneker, sectie Q, nummer 3858, groot 542 m². Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 26 januari 2021 vanaf 10:30 uur, online veiling via...

Kenmerken

Soort woning
Vrijstaande villa met garage
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1995
Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Online executieveiling op 26 januari 2021 vanaf 10:30 uur van:

Registergoed
Een vrijstaand woonhuis met berging, ondergrond, erf en tuin, plaatselijk bekend als Heerschaphorst 23, 7531 JM Enschede, kadastraal bekend gemeente Lonneker, sectie Q, nummer 3858, groot 542 m².

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 26 januari 2021 vanaf 10:30 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C’M’S’ Derks Star Busmann N.V.

Aanvang veiling
Check veilingnotaris.nl of nationalevastgoedveiling.nl voor de aanvangstijd van de veiling. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden de woning te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie
De woning is gelegen in een rustige woonwijk nabij diverse voorzieningen zoals winkels en scholen.

Bereikbaarheid
Gelegen nabij lokale uitvalswegen en op circa 7 kilometer van rijksweg A35. De NS-stations ‘Enschede’ en ‘Enschede de Eschmarke’ liggen beide op circa 10 fietsminuten van de woning.

Indeling
De directie-makelaar heeft de woning niet van binnen kunnen inspecteren. Het betreft hier een vermoedelijke indeling:
Begane grond: Entree/hal met garderobe, toilet, woonkamer met toegang tot de tuin, keuken, bijkeuken en inpandig bereikbare garage.
Eerste verdieping: overloop, 4 slaapkamers waarvan 1 met balkon, totilet, badkamer.
Tweede verdieping bereikbaar via vaste trap: berging, 1 slaapkamer.

Woonoppervlakte
Circa 250 m² (bron: NVM-archief).

Inhoud
Circa 542 m² (bron: NVM-archief).

Voorzieningen
In de woning zijn vermoedelijk voorzieningen aanwezig.

Bouwjaar
Circa 1995 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard
Voor-, zij- en achtergevel metselwerk, het dak is gedekt met pannen. De houten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 11 januari 2021 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C’M’S’ Derks Star Busmann N.V. t.a.v. mevrouw B. de Groot, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: bianca.degroot@cms-dsb.com
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiling.nl.
Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper belasting overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaande villa met garage
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
250 m²
Bruto inhoud
542 m³
Perceeloppervlakte
542 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
dubbele wastafel, douche, ligbad

Energie

Isolatie
dubbel glas

Kadastrale gegevens

Gemeente
Lonneker
Sectie
Q
Perceel
3858
Oppervlakte
542 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuintype
tuin rondom
Bereikbaar via achterom
ja

Garage

Soort garage
inpandig
Capaciteit
1

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op eigen terrein, openbaar parkeren

Foto's

Kaart Heerschaphorst 23 Enschede

naar Heerschaphorst 23 Enschede
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand